SEX GULDGLIMTAR FRÅN SENSOMMAREN

I slutet på sommaren hade Kristinestad en vacker blomsteräng som vi flitigt besökte för att plocka ihop färggranna blombuketter. I ett tidigare inlägg fick ni se en blombukett jag plockade tillsammans med Lykke och blombuketten här ovan plockade jag tillsammans med mamsen. :-) 
 
När jag fick checka ut från jobbet en eftermiddag var vädret alldeles underbart och därmed begav jag och min lillasyster oss iväg på en solig långpromenad. Och en långpromenad blev det verkligen, det var nämligen så ljuvligt att promenaden längs med vattnet varade i flera timmar. <3
 
Första september till ära blev vi bjuda på ett skönt sommarväder. För att fira detta tog jag med mig min lillasyster till stan och där satte vi oss sedan ner vid Aveny Café för att njuta av kalla drycker, goda bakelser och en solig terrass. Det var så härligt!
 
Vad är en sensommar utan solrosor?! Inte mycket, hehe. :-) En eftermiddag gjorde vi en utflykt till Solf och där hittade vi universums största solrosfält. Jag har faktiskt mera fotografier från denna utflykt, men dem tänkte jag bjuda på i ett annat inlägg.
 
En regnig fredag bjöd Tim in gänget till en trevlig kräftskiva på sin villan. Vi skålade i bubbel, hade galna diskussioner, åt otaligt många kräftor, sjöng konstiga snapsvisor (haha) och lekte roliga lekar. Ungefär så!
 
En annan solig och varm septemberdag vankades det säsongens sista terrasshäng! Den här gången skålade jag i drinkar på Faros med Daniela! Jag har verkligen fångat många soliga stunder på denna terrass även denna sommar, haha. :-)
 

OM EN MYSIG VILLAVSLUTNING

 
Det sista officiella sommarveckoslutet vankades det villavslutning, och det firades såklart med familjen på mitt happy place. <3 Jag knäppte tydligen massa fotografier, så nu tänkte jag bjuda på dem samtidigt som ni helt enkelt får hänga med på firandet! 
När papsen föreslog att vi skulle ta en tur med båten var det ingen som var sen med att tacka ja, så vi inledde därmed firandet med en härlig båttur på eftermiddagen. 
Sedan vankades det en mini-kräftskiva slash skaldjursplatå på glasverandan. Det serverades färska finländska kräftor (!!), rökta räkor, skagenröra, kräftstjärtar och massa tillbehör. Allting var himmelskt gott! 
Efter middagen satte vi oss på bryggan för att njuta av kvällssolen. Det var en så fin kväll. <3 Ååh, vad jag är tacksam över att jag får njuta av en plats som detta prick när jag vill! 
Därefter var det dags för den traditionsenliga kokkobrasan. Tidigare under dagen hade vi samlat ihop allt material till brasan och nu skulle den alltså tändas.  
Vi beundrade både brasan och solnedgången på samma gång. Då dessa två kombineras blir det extra magiskt. Dessutom tog vi även med oss efterrätten hit, så att vi kunde avnjuta den samtidigt. 
Då solen hade gått ner hoppade vi allihopa ner i den varma och sköna badtunnan och där plaskade vi sedan hur länge som helst. Jag tog även några svalkande dopp i havet. 
När det började skymma tände vi ljus på terrassen och på glasverandan och då var jag även tvungen att knäppa några fotografier på stugan - det blev ju så himla mysigt!!
Avslutningsvis avrundade vi firandet med att värma oss vid glöden från brasan medan vi tittade på alla fina fyrverkerier som grannarna bjöd på. Och det var den ljuvliga och mysiga villavslutningen. <3

EN LJUVLIG SOMMARDAG OCH GYLLENE TIDER

Snapshots från en ljuvlig sommardag. <3
 
Ett veckoslut i augusti hade vi bästa Linus på besök! Fotografierna här ovan är från lördagen, som verkligen var en perfekt dag. En solig sommardag, roliga bravader och tre favoriter - där har ni receptet på en dag som denna. :-) Vi började dagen med brunch hemma hos oss och därefter traskade vi ner till havet för att hoppa på båten. Det vankades några timmars skärgårdskryssning i Vasa skärgård och det var verkligen så himla härligt! Vi gjorde även ett stopp vid Jannes Saloon där vi skålade i varsin kall dryck. När vi var tillbaka på land åt vi en god sommarmiddag på Faros innan vi återvände hem till oss för att göra oss redo inför kvällen och skåla i bubbel. Sedan var det dags för konsert med både briljanta KAJ och ikoniska Gyllene Tider!! Feelisen var på topp och vi dansade och sjöng med till prick varje låt. Det var så himla himla bra och festligt! Efter konserten landade vi ännu en gång hemma hos oss för mellanfest och slutligen avrundade vi natten dansandes på Teatro. Tio av tio solar!

OM SOMMARKVÄLLAR OCH KVÄLLSDOPP

Kvällsdopp på Sandö. <3
 
Jag skulle ljuga om jag säger att jag var glad över att vara tillbaka på jobb efter sommarsemestern. Det var faktiskt så illa att jag övervägde att säga upp mig där ett tag, haha. Att leva semesterliv är faktiskt något jag kunde göra prick hela tiden.. :-) Men som alltid vänjer man sig himla snabbt att vara tillbaka på jobb och därmed var vardagen och allt vad det innebär igång igen. Det kändes som om jag mest bara jobbade i augusti, men ändå försökte jag fånga så många sommarkvällar som möjligt. Många kvällar bestod av kvällsdopp och fotografierna här ovan är från en himla varm och fin sommarkväll på Sandö tillsammans med min lillasyster och min älskling. Vi satt och pratade på stranden, spelade yatzy samt tog ett kvällsdopp i solnedgången. SÅ mysigt! <3

VACKRA BYGGNADER, TVÅ LÄNDER OCH GOTT VIN

Fotografier från min instagram aivilos. <3
 
Hej på er gullisar! Jag är hemma igen efter en förlängd weekend i soliga och otroliga Wien. Resan bestod av fina bravader från morgon till kväll och det betyder att vi fick uppleva så himla mycket på bara några dagar! Överallt fanns det vackra och mäktiga byggnader, det bjöds på soligt sommarväder, vi smakade på otaligt många glas österrikiskt vin och staden verkligen kryllade av sightseeing-möjligheter och kultur. Som pricken över i:et så åkte vi även på en dagsutflykt till en annan stad och ett annat land. Så förutom att vi checkade av Wien och Österrike så fick vi även checka av Bratislava och Slovakien! Himla fantastiskt. <3 Nu ska jag bara catcha upp det sista från sensommaren och hösten hittills här på bloggen och därefter bjuder jag på prick alla resefotografier! 

WHEREVER YOU GO BECOMES A PART OF YOU SOMEHOW

Fotografier från Budapest tjugohundrasexton!
 
Jag vet att jag inte ens har hunnit bjuda på fotografier från vår senaste resa, men nu har det faktiskt blivit dags för en ny!! Av min älskling fick jag i födelsedagspresent en resa till valfri stad i Europa och det är därmed dit vi äntligen är påväg nu. Jag hade så svårt att bestämma mig för vilken stad jag skulle välja, men slutligen föll valet på vackra Wien. Det lovas tjugoåtta grader, otroliga miljöer och österrikiskt vin. JA TACK! <3

EN VACKER SOLNEDGÅNG

Jag tänkte avsluta min semester-recap med dessa solnedgångsfotografier. Den här fina och färggranna solnedgången blev vi bjudna på den sista kvällen på mitt happy place. För att fånga solnedgången till max satte jag mig ner på bryggan för att njuta ända tills solen hade gått ner helt. En vacker solnedgång, mitt happy place och spegelblankt hav - det perfekta avslutet på en semester. <3

OM DE SISTA FINA SEMESTERDAGARNA

Semesterns sista båttur. <3
 
Plötsligt blev det augusti och min långa och ljuvliga semester närmade sig sitt slut. De sista dagarna av ledighet tillbringades på mitt happy place och dessa fotografier här ovan är från semesterns sista båttur. Förutom sköna båtturer, så bestod dagarna av kvalitetstid med familjen, sovmorgnar, färggranna blombuketter, kakbakning, yoga vid havet, solstrålar, bokläsning, härliga morgondopp, cykelturer, bastubad och vackra solnedgångar. Jag verkligen maxade de sista lediga sommardagarna. <3

GULDGLIMTAR FRÅN ÅLAND

Läskande mojitos i solskenet!
 
Sommarkvällar ute på altanen. <3
 
Middag på Kallas Stadskrog med bröderna Henriksson. Deras moules frites var himmelskt god!
 
Hur semestervädret också såg ut.
 
 Färska abborrar redo att tillredas.
 
Vackra näckrosor.
 
 Två favoriter. <3
 
 Middag på Dino's tillsammans med mina svärföräldrar.
 
 En kväll såg och lyssnade vi på bland annat Linnea Henriksson, Hooja OCH Käärijä!
 
 En lyxig ostbricka.
 
Semesterns femtioelfte bok i eftermiddagssolen. :-)
 
En rolig middag på Stallhagen tillsammans med Daniela och Niko.
 
Bastubad och mys på glasverandan på Linus stuga.
 
 Ett besök till Kallas på Vårdö. SÅ mysigt!
 
Middag på Brudhäll med familjen Henriksson.
 
En sommarkväll med god mat och drinkar med gänget hemma på altanen.
 

DEN TRADITIONSENLIGA KRÄFTSKIVAN

Det är en tradition sedan himla många år tillbaka att årets första kräftskiva firas med min åländska familj på Åland och denna gång var inget undantag. Eftersom det var så mysigt ifjol, så ställde vi dessutom i ordning kräftskivan i växthuset i år igen. :-) Festliga dekorationer, kalla drycker, obligatoriska tillbehör, roliga snapsvisor och åländska kräftor - sedan var både växthuset och hela familjen redo för kräftskiva. Några i familjen hade varit och kräftat egna kräftor, så till vår lycka fick vi alltså lyxa till det med åländska kräftor årets första kräftskiva till ära! Ååh, vad gott det var. <3 Och nu är kräftsäsongen igång! 

SOMMAR PÅ UNDERBARA HÖJSKÄR

Skärgårdslivet. <3

Under sommardagarna på Åland hängde vi såklart också ute i skärgården på underbara Höjskär. Av någon anledning har jag till min stora sorg i misstag raderat massa fotografier som jag knäppte där, men här bjuder jag iallafall på en mix av fotografier som jag ännu har sparade. Vi fångade solstrålarna, gjorde yoga på klipporna, upptäckte nya smultronställen, skålade i vin, tog båtturer, åt goda sommarmiddagar, fiskade med kastspö, läste böcker, badade bastu, avnjöt en lyxig ostbricka, övernattade i glampingtältet, tog morgondopp, spelade kort samt tittade på solnedgången. Ungefär så. Det är alltid så avkopplande och ljuvligt på Höjskär. <3 Jag önskar verkligen att jag kunde tillbringa ännu mera tid där!


BARRUNDA GÅNGER TVÅ

 
Ett veckoslut vankades det alldeles oplanerat två roliga barrundor i rad. Vi hade bestämt att vi på lördagen skulle göra en barrunda i stan, men innan kvällen var slut på fredagen så hade middagen förvandlats till en spontan barrunda även då. Så nu ska ni få följa med under båda kvällarna - enjoy! 
På fredagen mötte vi upp detta gäng för middag på Boquerian. Vi tog först varsin fördrink och sedan beställde vi in vin och massa små tapasrätter som vi delade på. MUMS!
Därefter blev vi sugna på sangria och bestämde oss för att fortsätta med en klassisk sangriakanna på Arken Garden. Till vår förvåning fanns det tyvärr inte någon sangriakanna på menyn längre, men vi valde att stanna kvar ändå och drack ett stop öl eller ett glas rosé istället. 
Jakten på en sangriakanna forsatte dock och det ledde oss till Dino's. Och där fick vi äntligen dricka sangria, haha!  
Slutligen valde vi att gå vidare till Indigo och där stannade vi sedan resten av kvällen. Här beställde vi bland annat in hotshots, min absoluta favoritshot, hehe. <3 
På lördagen inledde vi kvällen med att äta middag på ÅSS med min svärmor. Precis som jag nästan alltid gör, så valde jag deras klassiska räksmörgås samt en iskall dryck. 
Efter middagen gick vi upp för backen till Engelska parken för att joina kvällens festliga gäng. Där fick vi genast varsitt glas i handen och blev serverade valfri dryck. När allas glas sedan var tomma fortsatte vi vidare. 
Den här kvällen besökte vi barer som man kanske annars inte besöker och nästa hållplats blev därmed poolbaren på Cikada. Några av oss beställde in en strawberry margarita och det var verkligen en speciell sådan, haha!
Här är gänget påväg till nästa bar! Vi röstade alltid på vad nästa destination skulle bli just före vi började traska vidare. 
Vi mellanlandade på Park och eftersom deras terrass var alldeles full fick vi hänga inomhus istället. Här skålade vi i allt från hotshots och irish coffee till whiskey och öl.
Sedan fortsatte vi vidare till Club Marin och det blev faktiskt kvällens favoritbar! Vi drack varsin kall, sjöng med till livebandet och tog en svängom på dansgolvet. 
Avslutningvis var det dags för Indigo igen. Vi beställde in flaskor med bubbel, dansade till himla bra musik och träffade massa trevliga människor. Denna kväll klättrade raka vägen upp till sommarens allra bästa utgång, vi hade det verkligen så himla roligt och härligt!!

SOLIGA SOMMARDAGAR PÅ ÖN

 
En solig dag på Åland tillbringar vi helst på ett av våra favoritställen vid havet och i det här inlägget har jag samlat ihop soliga fotografier från några sommardagar på ön.
En sommardag hängde vi på klipporna i Bamböle och det är ett ställe som vi har återvänt till många gånger sedan vi upptäckte det för några år sedan. Den här gången skippade vi dock hopptornet (hehe) och istället låg vi och läste på klipporna samt tog några dopp i havet.  
En sommardag tillbringade vi på stranden i Degersand. Vi hoppade i vågorna, åt glass, fångade solstrålarna, hade picknick och vandrade längs med stranden. Prick varje sommar på Åland har jag besökt denna vackra strand, så det är verkligen en sommartradition.
En sommardag letade vi ett nytt favoritställe till vår samling och detta lilla smultronställe hittade vi vid en liten strand i Bomarsund. Vi bestämde oss för att tillbringa dagen på klipporna och vi låg och läste varsin bok, tog några dopp i havet och hade picknick.

OM EN FAVORIT I REPRIS I SKEPPSVIK

Snapshots från ett dygn i Skeppsvik!
 
Så var det dags för nästa stughäng! Förutom att tillbringa sommaren på mitt eget happy place, så tillbringade jag den här sommaren även många sommardagar på vänners villor och stugor. Och det var ju så himla ljuvligt och mysigt - jag älskar villaliv och stughäng! <3 Den här gången hade Viktor bjudit in till en favorit i repris på hans stuga i Skeppsvik och därmed återvände jag till ön lagom tills dess. Precis som förra sommaren tillbringade vi ett dygn ute i Skeppsvik tillsammans med massa vänner, gott vin, strålande solsken och galna bravader. Vi anlände redan tidigt på dagen och inledde med att njuta av kall champagne och varma solstrålar på terrassen. När alla andra vänner hade kommit vankades det småplock och vinprovning, grillmiddag och allsånger, efterrätt och mys ute på klipporna, lekar och dans på gården, bastubad och dopp i havet samt nattmat och massa skratt långt in på natten. Följande dag bjöds det på morgondopp, frukost och några timmars häng i solen innan vi begav oss hemåt. Det var återigen ett så himla roligt och härligt dygn och jag längtar redan tills det är dags att hänga i Skeppsvik nästa sommar igen! :-)

FINA SOMMARGULDGLIMTAR

En morgontur på SUP-brädan.
 
Jordgubbar och mitt happy place.
 
 Båtgänget. <3
 
En av alla spegelblanka morgnar.  
 
En glad semesterfirare. :-)
 
Sommarens röda guld.
 
Sommarblommor och en cykeltur. :-)
 
SOM jag läste böcker under semestern.
 
En som alltid är redo för morgondopp - oavsett tid på dygnet, haha! <3
 
Kristinestads sommarmarknad!
 
En vacker solnedgång. 

Lykke knäppte fotografier på mig, lillasyster och mamsen när vi åkte båt. :-)
 
Gänget påväg ut på SUP-tur!
 
Fika o'clock. :-)
 
Sommarteater vid Vridin.
 
Någon som vet om vi SUP:ade något i sommar? ;-)
 
Rabarberdrinkar.
 
Tummen upp för morgondopp!
 
Glada gänget redo för marknadsdans i marknadstältet!
 
En kvällstur på SUP-brädan.
  
Gos i solstolen med mosters gullunge. 
 
Älskade momi fick vackra födelsedagsrosor på graven dagen hon skulle ha fyllt nittio år.
 
Båtgänget 2.0. <3
 

EN BÅTTUR PÅ ETT SPEGELBLANKT HAV

Hoppas att ni inte har tröttnat på spegelblankt hav och ljuvliga båtturer ännu, för nu tänkte jag nämligen bjuda på fler fotografier på just det. :-) Spegelblankt hav och båtturer är ju ändå det bästa jag vet på sommaren, hehe! <3 Iallafall. Jag skrev tidigare att det bara är spegelblankt mitt ute på havet sisådär en gång per sommar, men den här sommaren hände det faktiskt flera gånger! Så fotografierna här ovan är från en kväll när prick hela familjen tog en båttur på det spegelblanka havet. En underbar båttur på alla sätt och vis. <3

SOLIGA MARKNADSFESTLIGHETER

 
En mix av fotografier från marknadsfestligheterna!
 
Ett skepp kommer lastat med festliga och soliga fotografier från årets marknadsfirande. För den här sommaren vankades det äntligen ett traditionsenligt sommarmarknadsveckoslut igen!! Det innebar alltså att vi strövande omkring på stan bland alla marknadsstånd på dagarna, hade marknadsfest hemma hos oss på kvällarna och dansade loss i marknadstältet hela nätterna. Och vilken succé det blev! Att ha marknadsfesterna på mitt happy place var alldeles fantastiskt fint och roligt. På fredagen hade jag bjudit in till den traditionsenliga drinkkvällen med pinglorna och denna gång blandade vi ihop olika sorters mojitos, limoncello spritz och jordgubbsshots. På lördagen var det sedan dags för förfest med massa vänner och traditionsenligt spelade vi massa dryckesspel, lekte roliga (och barnsliga, hehe) lekar samt fuldansade till musiken. Båda kvällarna cyklade vi in till marknadstältet för marknadsdans och båda kvällarna var cykelturerna lika äventyrliga, haha! Väl framme dansade, skålade, pratade och kramades vi med trevliga människor. Sommarmarknadsveckosluten och marknadsfestligheterna är verkligen o t r o l i g a prick varje år!

KRISTINESTAD FRÅN HAVET

Så var det dags för den lilla stadens allra roligaste bravader: Kristinestads sommarmarknad! Ni som har hängt med här länge vet att jag älskar traditioner och en tradition under sommarmarknaden är att ta båten in till stan. Så det checkade vi förstås också av denna gång. :-) Man får verkligen en speciell marknadskänsla av att även få se allting på avstånd från båten och Kristinestad är verkligen så vackert och mysigt från havet! 

EN SUP-TUR I SOLNEDGÅNGEN

Det var ovanligt ofta spegelblankt hav i sommar, vilket bara gjorde mig extra lycklig - jag älskar ju spegelblankt hav! Detta gjorde också att vi SUP:ade mer än vad vi någonsin har gjort. Den här magiska kvällen tog jag och min lillasyster en SUP-tur i solnedgången och det var alldeles ljuvligt. Faktiskt så ljuvligt att jag för en stund återvände tillbaka till land för att hämta kameran så att jag kunde fånga den fantastiska kvällen på fotografi. Att leva i nuet i all ära, men jag känner verkligen att när jag även får fånga nuet genom kameralinsen så kan jag njuta av stunden till max. Och dessutom spara den till ett senare tillfälle. Dessa två citat beskriver mitt tankesätt rätt så bra: A photograph keeps a moment from running away och  A photograph is a return ticket to a moment otherwise gone. <3 

SOMMARLOVSTRION

Sommarlov med de här två gullisarna är allt. <3
 

OM EN BÅTUTFLYKT TILL FÅRHOLMEN

Nu tänkte jag bjuda på fotografier från när vi gjorde en båtutflykt till en holme, närmare bestämt till Fårholmen. Fast holmen heter egentligen något annat, men vi har själva döpt den till Fårholmen eftersom att det bor får där på somrarna, haha. :-) Iallafall. Efter en skön båttur var vi framme och sedan tillbringade vi dagen med att upptäcka holmen, sola på klipporna, ha picknick, läsa bok, plaska i vattnet, hälsa på fåren, spela kortspel och samla fjädrar. Att hänga på holmar är verkligen sommar för mig och vi hade en underbar dag här! <3

SOMMAR PÅ MITT HAPPY PLACE

Här ovan har jag samlat ihop en mix av fotografier som jag knäppte på mitt happy place under sommaren. Förutom att vi åkte mycket båt och SUP:ade ännu mer, så fångade vi sommardagarna med att ta massa dopp i havet, steka våfflor på bryggan, plaska i poolen och badtunnan, läsa böcker i solen, göra morgonyoga på bryggan, spela badminton, äta somriga måltider utomhus, hänga i solstolarna, fiska från bryggan, bada bastu och se solnedgången. Ungefär så. Det är verkligen en dröm att få tillbringa somrarna här tillsammans med prick hela familjen. <3

EN LJUVLIG MORGON PÅ SUP-BRÄDAN

Älskade Lykke tillbringade många dagar på mitt happy place medan jag också var där, så vi fick massa underbar kvalitetstid och många roliga stunder tillsammans. Vi var bland annat ute på hur många SUP-turer som helst - hon tycker verkligen om det prick lika mycket som mig. <3 Den här ljuvliga och lugna morgonen ville hon lära sig att paddla själv, så då lärde jag henne det. Hon var hur duktig som helst, faktiskt så duktig att jag till slut fick lägga mig ner och bara njuta medan hon gjorde jobbet, hehe. :-) I slutet av SUP-turen släppte jag av Lykke på land och sedan checkade jag av dagens yogapass på SUP-brädan. Därfter hoppade jag i havet och tog ett morgondopp. Ååh, vilken morgon alltså!! Jag älskar morgnar som dessa, jag älskar SUP-turer, jag älskar spegelblankt hav, jag älskar yoga, jag älskar mitt happy place vid havet, jag älskar morgondopp och jag älskar framförallt mosters gullunge. <3 

NÄR DEN FINSKA SOMMAREN ÄR SOM BÄST

 Det bästa jag vet! <3
 
Jag kunde inte bara välja ut några, så här bjuder jag därmed på himla många båt-och-spegelblankt-hav-fotografier. De händer sisådär en gång per sommar att havet är spegelblankt även mitt ute på det stora havet och när det väl händer måste det fångas på fotografi, såklart. :-) Det här måste nog vara det absolut bästa jag vet. När den finska sommaren är som bäst så är den verkligen bättre än prick allt! <3 

DEN DRÖMMIGASTE BÅTTUREN

Ett skepp kommer lastat med himla många fotografier från den drömmigaste båtturen! <3 Vi blev bjudna på en alldeles perfekt sommardag och därmed hoppade prick hela familjen i båten för att fånga sommardagen ute till havs. Och denna båttur var verkligen en av de absolut bästa upplevelserna under hela sommaren. Solen strålade från klarblå himmel, på stora delar av havet var det alldeles spegelblankt, vi lyssnade på musik och dansade (!!) i båten, vi knäppte de traditionsenliga fotografierna mitt ute på havet, lilla gullungen fick lära sig att köra båt, stundvis satt vi i fören och bara njöt, mamsen hade packat med en picknick-korg med massa snacks som vi mumsade i oss,  vi körde runt i skärgården samt mitt ute på havet i flera timmar och jag var lycklig prick varje sekund. Drömmigt, som sagt! <3

ETT SPEGELBLANKT MORGONDOPP

Ett spegelblankt och alldeles magiskt morgondopp. <3 No more words needed. 
 

OM ATT FÅNGA BÅDE REGNDROPPAR OCH SOLSTRÅLAR

En solig båttur. <3
 
I början av min semester blev jag typiskt nog mest bjuden på dåligt väder, men trots att jag är en himla vädermänniska så gjorde jag mitt bästa för att vädret inte skulle påverka mitt humör alldeles för mycket den här gången. Så medan det regnade eller var mulet utomhus fyllde jag mina dagar med att sova, läsa böcker, gosa med mosters gullungar, träna, hänga på mitt happy place, baka kakor, ta dopp i havet och bara ta det lugnt. Ungefär så. Det var himla välbehövliga och sköna dagar ändå! När solen sedan kom tillbaka maxade jag prick varje sekund av det ljuvliga vädret. Det ska jag såklart berätta mera om i de kommande inläggen, men ni kanske kan gissa redan nu att det bland annat blev mycket av det på fotografierna här ovan. :-) 

OM ETT VILLAVECKOSLUT MED VÄNNER

Snapshots från ett villaveckoslut. <3
 
De första dagarna av juli tillbringade jag på bästa Malins villa tillsammans med ett gäng vänner. Vädret visade sig tyvärr inte från sin bästa sida, men vi hade det himla fint, roligt och mysigt ändå! Vi åt massa god sommarmat, tog sköna dopp i havet, spelade spel och lekte lekar, stekte plättar utomhus, tittade på solnedgången, drack goda drycker, myste inomhus när regnet öste ner, badade bastu varje kväll, skrattade så att vi fick ont i magen och slöade i solstolarna när solen visade sig. Villalivet i ett nötskal. <3

OM ETT UNDERBART SUP-ÄVENTYR

Gissa vilken sömntuta som steg upp nollsju trettio (!!) sin första semesterdag bara för att få åka iväg på en SUP-tur på ett spegelblankt hav? That would be me. :-) SUP-turen förvandlades dock till ett SUP-äventyr när jag och min lillasyster bestämde oss för att styra längre ut till havs. Där SUP:ade vi runt bland alla holmar och upptäckte nya ställen prick hela morgonen. Det var alldeles underbart! Fotografierna här ovan knäppte mamsen innan vi begav oss iväg. <3

RSS 2.0