BLOMMOR & GRÅLLE

Hej där! :-) Igår somnade jag tjugoett trettio och vaknade utvilad tolv och en halv timme senare. Så skönt! Det var strålande väder ute, så jag passade på att fånga några soltimmar innan jag skulle checka in för ett kvällsskift. Tänkte också knäppa några fotografier på Grålle och blommorna, men Grålle ville tyvärr inte var modell idag, så jag får göra ett nytt försök en annan gång. Fotograferade iallafall några fina blommor istället då, hehe. Det var denna fina måndag, och imorgon väntar en likadan tisdag - sol och jobb. Pusshej!

OM SOLSKEN, DANSTRÄNINGAR & EN HUNDVALP

Gullisen Nuppu.
 
Godkväll på er! Gårdagen gick ut på att fånga prick alla solstrålar jag kunde och på kvällen övade jag danskoreografi vid havet på villan. Imorse stod det nämligen dansträningar i Norrvalla på schemat, så där har vi befunnit oss hela dagen. På vägen hem gjorde vi sen ett snabbesök hos den vilda filuren här ovanför, som fått flytta hem till storasyster och hennes sambo. Är så trött efter denna dag, så nu ska jag bara invänta läggdags. PUSS.

OM EN HÄRLIG SOMMARKVÄLL

Alltså vädret de senaste dagarna har bara varit regn och rusk. Och äckligt kallt. Har bara längtat iväg till varmare breddgrader och till Helsingfors, där det varit sommarväder hela veckan. Men, så igårkväll kikade solen fram bakom molnen och plötsligt var det klarblå himmel. Bestämde mig för att åka ner till villan och tillbringa kvällen där med familjen. Jag satt och njöt i solen och tog en liten fotorunda. Det var såå skönt väder! Sedan badade vi i badtunnan tills solen gick ner, och däremellan tog jag till och med årets första dopp - i elva-gradigt vatten, brr! Perfekt sommarkväll, med andra ord.

OM KVÄLLSSKIFT, DANS & HELG

Före jobbet i tisdags.
 
Hej! :-) Det var meningen att jag bara skulle hoppa in på jobbet i måndags och sedan börja ordentligt först från och med nästa vecka, men schemat ändrades och jag har istället haft några kvällsskift till. För en gångs skull har jag ändå varit effektiv före kvällsskiften också (och inte tagit låånga sovmorgnar), eftersom jag redan hade inplanerat många ärenden som skulle göras denna vecka. Dessutom har jag också övat in en danskoreografi med ungen. Resten av gänget har tränat hela våren och jag skulle lära mig koreografin på bara några dagar, men det gick ju finfint! ;-) Nu har jag en förlängd helg på gång, men jag har nog inga speciella planer alls. Här händer ju faktiskt ingenting.. Nåja. Önskar er alla en trevlig helg! Pusshej. 

"HEE SOMARIN NU NOAR TU HA KOMI I ARBET"

I söndags var det dags att flytta hemhem till Pampas över sommaren, även om jag inte alls ville lämna underbara Sommarhelsingfors, eller framförallt alla älskade människor. Fick iallafall sällskap av Jennie på vägen upp och vi raceade lite för att hinna se hockeyfinalen med de legendariska lejonen. Men vad hände där? Vi tog sedan en sleepover med Jennie före jag skjutsade henne till bussen följande dag. Själv fortsatte jag vidare till jobbet, för att inleda sommarens första jobbdag. Och det var det. 

ONSDAGSFEST

Vi insåg att fredagen inte räckte, så vi bestämde oss för att köra en allra allra sista utgång på onsdagen också. Vi förfestade hos boysen, där vi tydligen tog himla många selfies med Jens och Arttur samt spelade otaligt många omgångar thaibeerpong. SÅ ROLIGT. 
Lite alltför sent åkte vi vidare till Maxine. Och därifrån minns vi väl faktiskt inte så mycket, hehe. Men av bilderna att döma, så var det ju toppen! 

BORGBACKEN

Ååh, denna dag var så härlig! Tillbringade prick hela dagen med att åka berg- och dalbanor och karuseller med bubblande skratt och pirr i magen. Barnet i mig jublade.

FREDAGSFEST

Av alla sisådär hundra bilder som togs var dessa de mest bloggbara - i svartvitt format, hehe. Det vankades fest hos Soffan och Madde för att hela gänget en sista gång skulle få festa tillsammans före sommarlovet. Och det blev verkligen en så galen och rolig kväll! Bästa gänget. ♥

ETT SKEPP KOMMER LASTAT MED NYA TAG

Chihuahuan Nelson.
Fredagsfest.
Blåbärspaj.
Onsdagsfest.
Ostbricka.
 
Hej på er finisar! På sistone (läs: typ senaste månaderna) har bloggen verkligen inte prioriterats överhuvudtaget, och jag är så ledsen för det. Men jag har helt enkelt tillbringat min tid med något annat eller någon annan. :-) NU ska det däremot bli ändring på det, så härmed kör vi en sista catch up på en lång stund. Här ovanför ser ni några snapshots från det senaste: Vi har haft sötisen Nelson på besök på Byholmsgränden, vi har både onsdags- och fredagsfestat, vi har haft filmkväll cirka varje kväll, vi har haft en shoppingdag i stan, jag har bakat blåbärspaj och bjudit gullisarna på den, vi har hejat på lejonen som spelat hockey, vi har varit till Borgbacken, vi har haft massagemottagning, vi har haft ostbricka och så har vi officiellt fått sommarlov (även om jag faktiskt sov bort sista skoldagen och vi i princip inte haft någon skola på flera veckor..). Kika in lite senare så ska jag bjuda på lite bilder från några av bravaderna! PUSS. 

OM DET ALLTID KUNDE VARA SOMMAR

Men hej där! Nu var det dags att återvända till verkligheten igen efter att ha fångat så många underbara dagar medan Finland bjöd på sommar. Ååh, så härligt det var så länge det varade iallafall! ♥♥ Vi solade prick varenda dag, och prick varenda sekund. Vi underhöll oss med musik, bollspel, live gitarrspel och massage. Vi njöt av ledigheten från skolan i sisådär en vecka. Vi hade goda picknickar med bland annat croissanter, frukter, vitlöksost, batong, nötter och nutella. Vi upptäckte nya områden när vi var på länk i skogen. Vi tillbringade en ljuvlig dag på Stadikkan med sol och bad. Vi åt precis så många glassar vi ville, varje dag. Vi hade himla roligt med vår nya favoritleksak - penny board. Vi gick barbent på kvällarna utan att frysa. Vi åt massvis med jordgubbar. Vi traskade runt i stan en kväll, vilket var så mysigt. Vi grillade och tillredde hemgjorda hamburgare, vilket var de godaste jag någonsin ätit. Vi var lyckliga. 

NÄR VÄDRET GÖR EN BUBBLIG AV LYCKA

Väderleksrapporten för den här veckan är ju en himla dröm! Dagarna har med andra ord gått eller kommer att gå ut på att njuta av solen och äta litervis med glass. Alltså sol. ♥♥♥

FÖRSTA MAJ

Åh, jag hade nog den bästa första maj någonsin! Studentmössor. Brunch. Musik. Glass. Vänner. Skratt. SOL. Grillning. Bus. Feelis. Ballonger. Roadtrip. Perfekt.

HAPPY WAPPY

Picknick i Observatorieparken.
Mösspåläggning vid Havis Amanda.
Förfest hos Jens och Arthur.
Race (hehe) och utgång till Capital. 
 
Så här såg vappenfirandet ut för den här gången. Toppenbra!

RSS 2.0