HELGEN SOM VAR

I fredags när alla andra mer eller mindre tillbringade sin tid i Åminne, bestämde Josse och jag oss för att ha sleepover hos mig istället. Det blev mycket prat, filmtittande och vid midnatt kom vi på att vi skulle göra den traditionella smoothien. Mitt i natten dök även en sötsak som verkligen fick oss att skratta upp. Mysfredag! :-)
 
Lördag. Villaavslutningen. Efter många om och men och lite planerande hit och dit, bestämde jag mig för att fira den i Närpes med min älskling och en bunt med andra trevliga personer. :-) Vi började hos Björn med att sitta på terrassen och spela sällskapsspel (rättare sagt familjegeni, haha!), och himla kul var det.
Elin.
Som sagt, chill på terrassen.
Min älskling.
Girlsen på bild.
Sen var det dags att åka vidare. I något skede lyckades jag tappa bort min kamera, så resten av kvällen blev det bara suddiga och halvdåliga telefonbilder. Vi besökte i alla fall två villor och hittade sedan hem i rätt så god tid.
Sötnosarna, haha! Tycker denhär bilden är så gullig, så att den till och med får avsluta detta.
 
Söndagen gick mest ut på att ta det lungt och mot kvällen stack vi iväg för att ha filmkväll med Emma och Daniel. Fick sedan med mig min älskling hem till Kstad och fick spendera lite mer tid med honom, förrän han for iväg till Vasa imorse.
 
Och så var det måndag igen.

RIGHT HERE, RIGHT NOW

Ligger i sängen och dör lite av magkramper/magont/magsmärta från helvetet. Hoppas ni mår bättre än mig i alla fall! :-) 
 

LITE TISDAGSLÄSNING

Behövde lite variation från skolböckerna.
Så mycket trevligare läsning dethär, lixom.

LUGNA HELGER ÄR SÅ UNDERSKATTADE

Denna vecka har vädret verkligen visat sig från sin bästa sida. Så mina dagar har bland annat gått ut på läxläsning ute i solen, långa härliga cykelturer och besök hos mina älskade morföräldrar.
Fredagen spenderade jag med min Björn. ♥
Det underbara vädret fortsatte, så på lördagen begav jag mig till villan och bestämde mig för att stanna där resten av dagen/kvällen och bara ta det lungt. Spelade spel och kubb med syster, och låg och solade förstås.
Mamma och pappa hade fixat en supergod sommarmiddag som vi avnjöt! :-)
Mot kvällen spenderade vi nästan tre timmar i badtunnan och tog även ett x-antal simturer i havet.
En himla fin kväll avslutades med en fin solnedgång och sedan somnade jag sött intill älsklingen.

LIVET ÄR RÄTT SÅ FINT I ALLA FALL

Skoldagen gick undan riktigt smärtfritt. Känner att jag har min läseordning under kontroll nu, så min ångest har nog avtagit lite nu. Det kommer att bli ett tungt år, men det här ska jag nog klara av finfint i alla fall. Så det så! :-)
 
Slutade tidigare idag och när jag kom hem hann jag sola i det underbara vädret i ett par timmar, fixa lite skolsaker, få lite mera jobb samt en liten powernap smet sig också in. Lite typiskt att det skulle bli såhär fint väder nu när skolan började, men det är sådant man får ta. På kvällskvisten hoppade jag på cykeln och cyklade ner till villan med mamma och lillasyster, där vi njöt av värmen och solen. När vi kom hem tyckte jag att jag inte var färdig med denna dag riktigt ännu, så jag drog iväg på en springtur. Så himla skönt! Trots skolstarten har denna dag varit helt underbar. Livet ler hörni! :-)

SÅ VAR VI IGÅNG IGEN

Det är konstigt det här. Så fort man sätter foten innanför skolan efter ett lov, är det som om ledigheten bara glöms bort. Försvinner. Som om den inte ens existerat. Helt otroligt hur man kan ställa om från noll till hundratio procent på bara någon minut, eller till och med någon sekund.
Och så inser man ju förstås hur mycket man verkligen har saknat alla sötnosar! ♥

BACK TO SCHOOL AND BACK TO REALITY

Byter ut det orangea och i år kör vi på gröna linjen!
 
Så var det dags. Sommarlovet är slut och imorgon är det skolan som gäller igen. Nu lämnar jag motvilligt sommaren - som aldrig kom - bakom mig och försöker finna min frånvarande motivation till att orka med ett alltför fullspäckat läsår för min del. Jag. har. ångest.

BILDBOMB, FAGERÖ

Feelisförfest. / Ägde ut Tim i ölspelet. / Träffade många gamla och nya fina människor. / Dansade loss i discot. / Gjorde bus ute på parkeringen. / Skrattade. / Toppenkväll, helt enkelt!

SHOPPING & KONSTENSNATT

På torsdagmorgon bar det iväg på shopping och skolnödvändighetsinhandling (nytt verb, hej!) till Vasa. Efter lite besök hos moster/kusin/kusinbarn skjussade mamma mig till Malins lägenhet, där vi fixade oss och så drog vi ut.
Gick först för att äta till Rosso med de här två söta töserna :-)
Resten av kvällen yrade vi runt på ett smockfullt torg, hoviska och Sandö. När fingrarna (eller jaa, hela kroppen) var som is, sökte vi oss tillbaka till Malin och somnade sedan gott efter några timmars prat.

BÄTTRE AVSLUTNING PÅ SOMMARLOVET FÅR MAN LETA EFTER LÄNGE

Frukost på sängen, mys med min prins, mat på Casa, kubb och villaliv på Emmas villa och en vacker sommarkväll. Gårdagen kan ha varit härligaste söndagen ever.

ONE LAST TIME

Det här blir förhoppningsvis den sista ta-igen-en-hel-veckas-uppdatering - för den här sommaren i alla fall. Egentligen har jag sedan senast jag hörde av mig inte alls befunnit mig hemma speciellt mycket. Har tagit vara på den sista tiden av sommarlovet i Övermark med älskling, torsdag-fredag skuttade jag runt i vasa för shopping, konstensnatt och lite andra bravader och i lördags blev det sist och slutligen fagerö som blev kvällens program. Lite bilder och kanske någon enstaka detalj får ni inte nu just, eftersom jag inte är hemma nu heller. Ha tålamod, så dyker de nog upp snart. :-)
 
 

GRILLNING OCH MYS MED FLICKORNA (OCH MYGGOR)

Efter en mycket effektiv dag för min del igår, drog vi hela flickgänget till Storholmen för att grilla och mysa.
Rosanna och Ida var med.
Malin försökte få upp eld.
Lotta, Erica och Ellinor var också på plats.
Så även Tina och Michelle.
Och sist men inte minst Jennie. (+ tusen miljoner myggor)
Michelle och Tina lekte lite pyromaner, hehe.
Det grillades allt från marshmallows och köttbullar till majs och korv.
En stycke bränd marshmallows och ledsen Jennie.
Myspys med ljus.
Tog himla mycket foton på elden, det blir så fina bilder!
Efter några timmar släckte vi elden och började traska därifrån. Blev en väldans finfin kväll, verkligen! :-)
Kärlek till er. ♥

LAFFJÖSDAAJIN & LAVADANSIN

Lördagmorgon ringde klockan rätt tidigt och så bar det iväg på Lappfjärdsdagen och ett x-antal dansuppvisningar. När vi dansat klart tog Malin och jag något varv för att kolla runt och sedan avslutade vi med de godaste våfflorna jag ätit i mitt 17-åriga liv, tror jag bestämt. Mums! Resten av dagen tillbringade jag med favoritpojken.
På kvällen var det sedan dags för fest. Vi började med fest hos Ella, för att sedan bege oss mot lavadansin för att kolla läget runt 23-tiden. Efter lite olagliga missions hittade vi alla de andra och slutet på kvällen bestod av vals och tango på dansgolvet, samt kvällens höjdpunkt - hopptältet. Efter en rolig kväll blev jag upphämtad och så avslutades kvällen i Övermark.

ÖYKSTOCK

På fredagen efter att vi avslutat danslägret, var det dags för den traditionella öykstocktävlingen i Lappfjärd. Stack dit som en i converse-trion, träffade mina fina och sist men inte minst: rätt lag vann! :-)

MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

Hej på er! :-) Uppdateringen är verkligen nere i botten nu, tyvärr. I alla fall, förra veckan gjorde jag egentligen inte något märkvärdigt. Jobbade som vanligt, spenderade välbehövlig tid med älskling, planerade danser/koreografi/lekar med Jennie och var ledare på ett dansläger torsdag-fredag (när jag inte jobbade). På fredagen avverkade jag även min sista jobbdag denna sommar! Och så har det ju även hunnit bli augusti här i något skede. Något mer har jag inte att berätta nu just, så vi hörs senare.
 
 

RSS 2.0