EN EFTERLÄNGTAD HELG

Idag är fredagsfeelisen extra bubblig, SOM jag har väntat på denna helg. Hälften av praktiken börjar så småningom vara avklarad och jag ska få fira vappen i Helsingfors med mina gullisar! Vi blir prick hela härliga gänget, vilket ska bli så roligt. Nu ska jag bara packa och invänta filuren på bilden och därefter ska vi racea (läs: köra enligt hastighetsbegränsningarna..) ner till huvudstaden. ÅÅH, den här helgen kommer att bli så bra!! Älskade Helsingfors. ♥

"HA EN FORTSATT TREVLIG DAG"

Efter en bra praktikdag hade jag lite extra feelis när jag körde hem - tills jag mötte polisen. Efter att de hade gjort mig tvåhundrafyrtio euro fattigare önskade de mig sedan en fortsatt trevlig dag. Det enda jag ville hälsa tillbaka var en lång ramsa med svordomar, haha. Nåja, vad har jag lärt mig av detta då? Kanske att jag skall hålla mig till hastighetsbegränsningarna i fortsättningen. Hur det går med den saken får vi väl allt se sen. 
 
/ en racerförare som tycker synd om sig själv

OM EN MÅNDAG

Hej på er. :-) I och med läkarbesöket i helgen blev jag sjukskriven, så idag har jag faktiskt varit ledig. Klockan nollåtta nollnoll hade jag tid på sjukhuset för att följa upp mitt infektionsvärde som är alldeles för högt. Sedan sov jag bort resten av förmiddagen. Efter veckor av grått och blåsigt väder var det ÄNTLIGEN klarblå himmel idag. Så jag gick ut och satte mig i solen för att njuta av att känna solstrålarna mot mitt ansikte (oj vad poetiskt, haha!). Och där jag satt i mitt vindskyddade hörn var det stundvis till och med riktigt varmt! Resten av dagen har jag försökt mig på att skriva en skoluppgift, men koncentrationen har inte existerat och fokuset har varit hundra procent på någonting annat.. Vi avrundade dagen med att pappa stekte våfflor åt oss, mums! Jag är egentligen sjukskriven fram till onsdag, men jag börjar bli riktigt rastlös och känner mig mycket bättre redan, så imorgon är jag nog tillbaka på praktiken. Pusshej! 

OM EN DANSUPPVISNING

Efter en hel massa vilande kände jag på söndagskvällen att jag eventuellt skulle klara av att aktivera mig en aning. Det vankades LGF:s våruppvisning, så vi åkte för att se när bland annat ungen och sötaste kusinbarnet uppträdde tillsammans med de andra gymnasterna. Jag hade inte varit på vårfesten sedan jag själv slutade som ledare (och flyttade hemifrån), så det gjorde det extra trevligt. Alltid lika roligt med dansglädje och duktiga gymnaster! 

OM EN LITE ENFORMIG OCH LUGN PERIOD

Hej finisar! Jag har egentligen inte alls något speciellt på hjärtat, men kände att jag ville kika in ändå. :-) Uppdateringen blir lite lidande när jag inte har så mycket för mig nuförtiden. Dagarna går i princip bara ut på praktiken nu, och jag lär mig så mycket hela tiden. Den här veckan har jag dock känt mig konstigt sjuk, så efter att ha kämpat mig igenom jobbdagarna har jag däckat så fort jag kommit hem. Två besök till sjukhuset och några test senare så är det utrett iallafall, och jag har påbörjat en tiodagars antibiotikakur. Helgen som nu är här blir med andra ord extremt lugn. Ska bara ligga och vila och försöka bli frisk. Sker inte så många knop i livet nu just bara. PUSS.

EN BILDBOMB FRÅN PÅSKEN

Jag hade en himla skön och härlig påsk! Ännu bättre blev den dessutom när jag hade finbesök från Åland hela lovet också! ♥ Påskpromenad genom staden som var så himla fint dekorerat, pizzamiddag med familjen och gudföräldrarna på Jungman, nostalgitripp i både fotoalbum och videofilmer, påsktårtor varje dag, den obligatoriska påskäggsjakten (som spårade ur lite med tanke på mängden ägg, haha), massa mys med min älskling, färggranna påskblommor,  fika med mormor och moster, besök av söta påskhäxor, sällskapsspel, sightseeing i Kstad, påskmiddag, mysiga sovmorgnar, en glimt på en nästan nerbrunnen påskbrasa och en lyxig ostbricka. 

OM PRICK ALLT

De sista dagarna i Helsingfors skrev jag som sagt tent och var på fest, men jag städade också ur lägenheten samt pussade sönder min älskling. Fast jag sedan på söndagen inte alls var redo för att lämna huvudstaden och ännu mindre redo för att inte få tillbringa prick all tid med min Bill längre, så var det dags att återvända hemhem. Jens och jag satte oss i hans bil och så raceade vi (läs: jag) upp till Pampas. 
Orsaken till att jag flyttade hemhem och det som mesta tiden gått åt till denna vecka är ju såklart praktiken. Ska jag vara ärlig var jag inte alls värst taggad överhuvudtaget, men jag blev verkligen positivt överraskad! Det är hur roligt och intressant som helst och jag trivs så bra med att gå runt i min limegröna skjorta. Det blir en trevlig vår! :-)
Vad har jag gjort annat då? Väl hemma hos mamsen och papsen i söndags möttes jag av kramar, tårta och superfina presenter och så firade vi en försenad födelsedag. En kväll åkte vi iväg på zumba och så har jag också hunnit med några vändor ner till villan. Sen har ju vädret verkligen varit allt mellan vinter och sommar här, men mest bara grått och kallt ändå. Bilderna högst upp är tagna imorse före jag körde iväg till praktiken och dessa bilder här ovanför är tagna i solnedgången på villan ikväll. Kontraster. Nu har jag iallafall påsklov och jag skall njuta till hundratio procent!

22-ÅRS KALAS

I onsdags då jag fyllde år bjöd jag in till kalas. Det blev ett firande som innehöll prick allt jag tycker om: en ljuvlig tårta, guldvärda vänner, färggranna dekorationer, kluriga lekar, vackra rosor, en galen photoshoot, fina presenter och massvis med skratt. Vi hade verkligen så jäkla kul hela kvällen och det blev ett toppenkalas. ♥ Tack för att ni förgyllde min födelsedag!
 
/ Lycklig 22-åring

MAURICE PART THREE


FÖDELSEDAGSBARN

Tjugotvå år. Grattis åt mig själv!

MÅNDAGSLISTA

Hur mår du idag?

Fint! Har fortfarande lite hosta och snuva, men annars mår jag bra.

 

Vad är planerna för veckan?
Vi har slutfört alla kursen i skolan, eftersom vi börjar praktik nästa vecka, så jag är i princip ledig prick hela veckan. Jag måste dock skriva mitt livs första omtent (hur gick det till??) på fredag. Sedan fyller lilla jag 22 år på onsdag och på lördag vankas det Byholmsfezt. Ungefär så.
 
Ska du laga någon härlig mat den här veckan?
Nja, eftersom det sisådär alltid är Bill som lagar maten här hemma så får han gärna fortsätta med det den här veckan också. Jag sköter önskemålen och ätandet, hehe!
 

Vad ska du göra idag?

Nu är ju denna dag snart slut, så jag kan ju berätta vad jag har gjort istället. Jag har bland annat tagit stelkrampsspruta, hämtat ut en hel del intyg, pluggat till tent, kollat LOST (igen) och planerat vad jag vill baka till mitt kalas.

 

Vad behöver du mest just nu?

Sol och värme. Alltid sol och värme.

 

Vad åt du till frukost idag?

Gröt med hallon på.

 

Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Kommer nog inte på något annat än att jag ska njuta av prick allting här den här sista veckan. Njuta av att bo i huvudstaden, njuta av mina fina vänners sällskap, njuta av att få somna och vakna bredvid universums bästa pojke och njuta av att vara lite ledig.

 

Vad är det bästa som händer denna vecka?

Min födelsedag, såklart. :-)

 

Vad är det sämsta som händer denna vecka?

Att jag på söndag måste flytta från Helsingfors för en tid. Gråter redan typ.

 

Innan vi gör den nya veckan på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

NUET. Måste leva i nuet. 


FREDAG LÖRDAG SÖNDAG

Fredagsburgaren.
 
Det blev inget Pampasfirande för mig i år och istället hade jag en lugn, men härlig, helg i huvudstaden. Jag har bland annat tillbringat en dag i stan och tokshoppat, bakat kanelbullar, rensat ur mitt klädskåp, hjälpt Bill att tömma sitt rum i lägenheten, haft fredagsmys med halloumiburgare och Let's Dance, slaviskt följt med alla my stories från Pampas, kollat LOST, dejtat tvättstugan, varit till gymmet och fixat ihop tacopaj till middag. Ungefär så. 

OM EN FÖRKYLNING & EN SERIE

Hej! I tisdags började jag känna av en förkylning och på onsdagsmorgonen vaknade jag upp med så himla ont i halsen och snuva. Bestämde mig då för att stanna i sängen hela dagen. Det är ju aldrig det minsta trevligt att vara sjuk, men denna dag fick jag faktiskt mycket gjort av det jag hade skjutit upp tidigare i veckan. Bra så! Sedan har vi börjat kolla serien LOST, och vi har verkligen fastnat helt. Jag menar, vi kollade ut säsong ett med tjugofem avsnitt på bara tre dagar.. Jag får iallafall dagarna att gå, hehe. Det var ungefär det lilla som hänt under mina vardagar denna vecka, ni får en ny uppdatering om helgen! PUSS.

RSS 2.0