OM EN CHAMPAGNEMIDDAG OCH ETT STUDENTFIRANDE

Villes studentfirande! <3
 
Första veckoslutet i juni tillbringade vi alltså på Åland och där vankades det studentfirande för bästa Ville! Vi tjuvstartade firandet redan på fredagen då min mästerkock bjöd på en champagnemiddag åt prick hela familjen. Champagnemiddagen bestod av en champagneprovning och en sexrätters middag och upplevelsen var alldeles otrolig. Magiskt gott och lyxigt - ååh, vad vi blev bortskämda! På lördagen var det sedan dags att fortsätta firandet och då firade vi verkligen ordentligt. Ett stämningsfullt utspring, massvis med skålar i bubbel, ett soligt pangväder, somrig mat och somriga tårtor, mingel med släkt och vänner, roliga kubbmatcher och en spontan gårdsfest. Ungefär så. Prick hela dagen var så himla härlig. <3 Alltså, jag vill verkligen ta studenten igen!!

TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

 
 
Sex fotografier från Albanien från min instagram aivilos!
 
Hej på er gullisar! <3 För ett tag sedan kom vi hem från en välbehövlig och alldeles drömmig resa till Albanien. Prick hela våren har varit så himla stressig, så jag passade verkligen på att bara ta det lungt och njuta. Jag valde bort internet och tog paus från sisådär alla sociala medier, efter första dagen glömde jag klockan i kappsäcken och där fick den ligga kvar resten av resan och för första gången på e v i g h e t e r tog jag mig tid att läsa en bok - och jag läste ut den! Förövrigt är Albanien ett fantastiskt land och det var så himla vackert överallt att jag aldrig kunde sluta fotografera. Jag har därmed himla massa fotografier att bjuda på och så ska jag såklart berätta mera om vår drömresa också! 
 
Vi var faktiskt bara hemma och svängde för att packa om väskorna och därefter reste vi iväg till Åland. Där vankades det studentfirande och de första sommardagarna på ön. <3 Jag har såklart några fotografier att bjuda på från detta bravader också. Jag ska försöka komma ikapp med allting här på bloggen så snabbt som möjligt nu när jag återigen är hemma och tillbaka i verkligheten. Ännu väntar nämligen några jobbveckor till innan jag checkar ut för den officiella sommarsemestern. Jag längtar redan ihjäl mig! 

RSS 2.0