VÅR IB-STUDENT

Grattis på din stora dag! Jag minns hur gärna du också ville ta studenten med oss andra, men nu har dagen kommit då även du äntligen fick din välförtjänta mössa på huvudet. Hoppas du njuter av varje sekund. Duktiga Malin. ♥
 
/ En aivilos som vill ta studenten igen

EN LEDIG TORSDAG & EN... FREDAG

Hej där! :-) Igår stod det ledigt på schemat och jag fick återigen bocka av några saker på min viktiga-saker-att-göra-inför-flytten-lista. Känns skönt att allt äntligen börjar vara under kontroll nu. :-) Annars gick dagen himla snabbt och inga märkvärdiga saker hände, så snart var det dags att ta natt igen. Idag har dagen hittills bestått av morgonskift, snabbvisit på sjukhuset och en powernap. Ska snart börja fixa till mig och sedan träffa upp några tjejer för att åka och fira Malin som blir IB-student idag! Sedan blir det en tidig kväll igen för att orka med jobb nollsex nollnoll till sexton nollnoll imorgon.. Något mer hade jag inte på hjärtat nu. Puss! 

OM HELGEN SOM VAR

Fredagen började ju sämst, alltså. Ungefär tio minuter efter att mitt morgonskift börjat körde en (förlåt) jävla långtradarchaufför in i min bil så att hela bakdelen förstördes. Min lilla beibis. :-(  Inte nog med det bjöds det på universums värsta ösregn och åskväder också. OCH så missade jag min powernap efter jobbet eftersom jag skulle föra bilen på "första hjälp" - som bilmekanikern så fint kallade det. En rent utsagt skitfredag, som ni förstår. 
Men som tur var blev det bättre. Päronen  var utflugna över Europa, så då jag äntligen kom hem lyxade ungen och jag till det och åkte iväg på pizza till Crazy Cat. 
Och så fredagens höjdpunkt: Mitt hjärtegryn kom och hälsade på. ♥♥ Det blev en myskväll som drog ut lite längre än planerat, men ack så välbehövligt det var. 
Lördag. Med allt för lite sömn efter gårdagen var det väckning klockan nollfem nollnoll och dags för morgonskift som varade ända till sexton nollnoll. Men glad var jag för det, tydligen. Då jag slutade blev det middag hos bästa mormor & morfar och sen checkade jag ut och åkte ner till villan med min prins. Den dagen avslutades med en lugn och skön filmkväll.  
Att vakna upp bredvid honom på villan efter en lång sovmorgon och sedan få äta nygräddade våfflor med jordgubbar, grädde och choklad. Perfekt? Ja. Så började alltså söndagen och fortsatte sedan med massa slöande och mys förrän det var dags att återvända till verkligheten. Åh, vad jag älskar villaliv. Och det var den helgen. 

EN ONSDAGKVÄLL

Tre jag-har-tråkigt-för-att-jag-är-ensam-på-kaffepausen-selfies.
 
Hej på er! Jag är nyss hemkommen från tredje kvällskiftet för denna vecka och det alldeles sista för denhär våren/sommaren/hösten. Nu väntar bara morgonskift före jag tar lite semester och sedan beger mig in på något helt nytt. Iallafall, väl här hemma blev jag överraskad av älskling som satt i soffan då jag kom in, så nu tänker jag pussa sönder honom (och kolla idol förstås, hehe). ♥ Vi hörs antagligen imorgon. Puss & godnatt. 

A DREAM COME TRUE

Sådär då cirka alla mina kompisar började skolan igår, kom jag på att jag faktiskt helt glömt bort att berätta vad mina framtidsplaner är. Så here we go: När det var dags att söka till skolor i våras hade jag absolut ingen aning om vad jag ville studera eller "bli då jag blir stor", det enda jag visste var det jag pratat om så länge jag kan minnas - att jag ville ta mellanår och flytta till Australien. Så varför skall man börja studera något som man inte ens vet om man vill studera istället för att upptäcka världen som man vet att man vill? Efter att ändå ha slängt iväg några ansökningar till utbildningar jag kunde tänka mig att studera och sedan även efter alla inträdesförhör fått veta att jag slapp in till allt, hade jag nu iallafall en studieplats säkrad till nästa höst, om jag inte kommer på andra tankar, förstås. Men denhär hösten och det kommande året blir det helt andra äventyr. Med flygbiljetten bokad, ett visum fixat och en familj som väntar på mig Down Under, följer jag nu alltså min dröm och flyttar till Australien för att jobba som AuPair om prick sjutton dagar! Det känns så himla overkligt fortfarande. Men det här kommer nog bli himla bra. Det kommer bli fantastiskt legendariskt. 

KRÄFTSKIVA I BÅTHUSET

Förra helgen var det dags för kräftskiva nummer två. Traditionsenligt ägde den rum i båthuset på Emmas villa. Kräftor och mat i massor, lekar, spel, kubb, mys, bastu och nattdopp. Det blev en fin kväll med fint sällskap.

SOLO & SOLERO

Torsdagen innebar en skön ledig dag. Jag skötte viktiga ärenden, städade rummet, bloggade ikapp lite och slappade i soffan. Sådana saker som helt enkelt lämnar då man bara jobbar. På kvällskvisten hade jag torsdagslyx i form av SOLO-tidningen och barndomsglassen solero. :-) En lugn och välbehövlig dag, med andra ord. 

OM DET SENASTE

Haft morgonskift och fått se soluppgångar trots att jag varit tvungen att somna till blixt, åska och ösregn prick varenda kväll. Äntligen dejtat min bästa jujjan. ♥♥ Fikat, samt bjudit pappa på lunch på Jungman. Besökt världens bästa morföräldrar. Invigt hösthalsduken. Pussats med älskling. Fått en överraskning från jobbet och resultatet syns nu på mina naglar. Och suttit bänkad framför idol som kört igång igen (!!). Typ så.

KRÄFTSKIVA & BADTUNNEBAD

En himla bra vecka och helg avrundades på ännu bättre sätt på söndagen för en vecka sedan. Det vankades kräftskiva med bitchförbundet (it's a long story, haha) på Sandras villa. Hon och jag anlände dit tidigare på dagen, och när de andra hade anlänt fixade vi i ordning all mat och så fick vi sätta igång. 
Sandra hade undervisning i hur man äter kräftor, och Elin tyckte det var äckligt, haha. 
Våra kräftor hade bamseklor.
SÅ GOTT SÅ ATT JAG DÖR. <1234
Och så några kräftselfies på det! ;-)
En puss också.
Dagen avslutades med badtunnebad långt in på natten före vi efter det ännu åt efterrätt i form av Elins goda morotskaka. Sedan avrundade jag underbaraste söndagen runt nolltvå trettio någongång. Tack bästa tjejerna. ♥

LYX MED PINGLORNA OCH FEST I FAGERÖ

Efter jobbet förra lördagen körde jag nästan direkt iväg till Närpes och Sandra. Där vankades det förfest med brudarna på en snäppet högre nivå. Vi skar upp frukter och ostar, radade upp kex, smälte choklad och fyllde vinglasen och sedan njöt vi av ostbricka och frukter doppade i choklad på terassen. Lyxnivå, alltså.
Dessa pinglor var mitt sällskap, samt Sandra som tog bilden, förstås. (Och senare dök också Jannica upp.)
Grodis. :-)
Puss.
Före vi avslutade förfesten och drog vidare skålade vi i rosa drinkar. 
SNYGGINGAR!
Vi hoppade in i en taxi och så anlände vi till fagerö där vi träffade alla andra finisar.
Trion. ♥
Och så hängde vi i pubben. 
Och i discot. Haha. 
Även fast alla andra barnen (bokstavligen, hehe) åkt hem och lamporna tänts, dansade vi fortfarande loss i discot tills det var dags för oss att också åka hem (sista bilden..). 
Tycker dessa två bilder beskriver kvällen rätt så på pricken. Galet. Galet kul.

OM EN AVSKEDS- & FÖDELSEDAGSFEST

Bål.
Medan vi väntade på huvudpersonen.
Fina skylten. 
Kram. <3
Nachos och kladdkaka.
 
Förra veckans fredag, närmare bestämt den 8 augusti hade vi överraskningsfest för Johanna. Hon skall spendera det kommande året i London och i samma veva fyllde hon också år, så vi tyckte att denna kombination behövde en fest. Det blev mycket väntande före Johanna äntligen dök upp (haha), men när hon körde in på gården hoppade vi alla fram från vårt gömställe och ropade "SURPRISEEE", vilket följdes av en mycket chockad/förvånad/glad tjej. :-) Därefter blev det bål, mat, efterrätt och musik. Tyvärr blev kvällen inte så lång för mig eftersom morgonskift stod på schemat på lördagen, men överraskningsfest är alltid lika roligt och det är härligt att se att personen som blir överraskad blir så himla glad. Ha det bäst i London, Jojjo. ♥

SWING


TRIVS (BOKSTAVLIGEN) SOM FISKEN I VATTNET

Onsdagen den sjätte augusti innebar ledig dag och fortfarande lika fint sommarväder. Jag fick vakna upp pigg efter en natt på villan (att sova där är balsam för själen) och började dagen med ett morgondopp före frukosten. Sedan tillbringade jag cirka resten av dagen i vattnet också. SÅ SKÖNT! Och jaa, jag bjuder väl på bilderna, haha. 
Till kvällen anlände min Björn och kvällens sysselsättning blev förstås en båttur och massa selfies. :-) 
Och såhär vackert var det på havet denna kväll!

MELONPICKNICK & SPEGELBLANKT HAV

Som avslut på båtutflykten till stan, tog vi ett sista stopp mitt ute på havet på vägen hem för att avnjuta melonbitar och plaska med fötterna i vattnet. Underbart!
Vi begav oss bara till land för att plocka upp ungen, för att ett: man måste ta vara på prick alla fina sekunder av sommaren och båtlivet och två: vattnet såg ut som på bilderna ovan, och sen så blev det nya äventyr till Pjelaxfjärden. Sommarkvällar på spegelblankt hav alltså, ååh - alldeles alldeles perfekt. <3 Och alla andra underbara ord. 

I'M ON A BOAT

OCH DET KAN VARA BLAND DET BÄSTA SOM FINNS! ♥
 

EN BÅTTRIP IN TILL KSTAD

Ungefär hela dagen och kvällen efter jobbet på tisdagen (fortfarande för snart två veckor sedan) tillbringade jag i båten. Vädret var så himla varmt så mamsen, papsen och jag bestämde oss för att åka ut på äventyr för att svalka oss liiite iallafall. Destinationen fick bli stan och stadsbron - via holmar, öar och små vikar på vägen dit och via stora havet hem. 

OM BÅTTURER FÖR HUNDAR OCH KANINER

På måndagen för snart två veckor sedan hann jag bara slänga mig på bryggan en stund förrän det bar iväg ut på en båttur för att hjälpa hunden Kim och hans två medpassagerare som var i "sjönöd". Medan pappa skruvade med båten tills den startade igen fick vi chilla till havs i den stekheta värmen. Helt ok, alltså. 
På kvällskvisten begav vi oss igen ut på vattnet och denna gång var det istället Grålles tur att få följa med på en båttur. Och oj så han njöt av att åka båt och få svalka av sig lite. <3

OM NÄR DAGARNA GÅR FÖR FORT

 
Hej! :-) Alltså nu går dagarna sisådär aaalldeles för snabbt igen. Hinner ju knappt med. Hela förra veckan var iallafall underbar! Vardagarna bestod av villa- och båtliv och prick hela helgen tillbringades med finaste vännerna. ♥ Däremellan befann jag mig dessutom på jobbet förstås, så tid för datorn uteblev helt. Nu har jag istället himla mycket bilder att bjuda på, så vi får se hur jag ska ta igen det här.. :-) Denna vecka består mestadels av jobb och helgen är redan fullbokad, men jag ska verkligen försöka få tid för bloggen också. Nåja, ville bara kika in och slänga upp en liten uppdatering. Vi hörs, då vi hörs. Ha det bra! PUSS.

MIDDAG- OCH SPELKVÄLL

Tjejorna. ♥
Lyxmaten. Laxröra, grillade räkor, vitlöksbröd, grillad kyckling, sallad, såser, potatis och vin. Mums!
Sangria.
Speldags! 
Jisses-jag-dör-så-söta.
 
I lördags tillbringades sommarkvällen hos Emma i fint sällskap. Vi fixade ihop maten - flickorna i köket och pojkarna vid grillen och sedan fick vi mätta magen med allt gott. Elin hade också gjort en efterrätt, som tydligen inte har fastnat på bild. Matkoma efteråt, alltså. Sedan serverades det sangria samtidigt som spelen plockades fram och det blev vår underhållning resten av kvällen. När det var dags att åka hem agerade jag chaffis (hej söndagsjobb!) och så blev det en sväng till Grånne före vi kom hem och somnade sött. 

OM EN VECKA SOM GÅTT

Hej alltså! En vecka har susat iväg i en otrolig fart. Har befunnit mig på jobbet cirka alla dagar, men i tisdags var jag faktiskt ledig och den dagen spenderades på fagerös strand med min Jannica. Sedan har jag även hunnit catcha upp med både Philip och Totte. Måndagkväll hade jag och Björn ostbricka på en brygga, vilket var så himla mysigt. Under hela förra veckan hade vi besök från Sverige och två dagar agerade vi barnvakt åt sötaste busungarna. I något skede hann jag också luncha på Jungman. 31 juli innebar inget annat än två underbara år med min fina prins, men det firandet får tyvärr vänta lite. I lördags spenderade vi en fin sommarkväll hos Emma, och det ska ni få höra mer om i ett annat inlägg. Till sist har ju vädret fortsatt att leverera, så förstås har jag tagit vara på det så mycket jag kunnat. Ungefär så var det väl. Pusshej.

RSS 2.0