ETT OCH ETT HALVT ÅR MED MIN KÄRLEK

Ett och ett halvt år av pirr i magen. Aderton månader av himla mycket skratt. Sjuttioåtta veckor av kärlek. Femhundrafyrtionio dagar av ren lycka. Det är svårt att sätta ord på mina känslor för dig eftersom jag älskar dig så obeskrivligt himla mycket, så därför får dessa tre bilder och fyra meningar försöka förklara iallafall. Så mycket kärlek till dig min prins. ♥

OM ALLT FRÅN GYM TILL DEJTER

Fredaaag!! Och som jag redan sade så hade/har jag mycket att se framemot. Jag har förstås som vanligt varit i skolan och efter skolan åkte jag direkt till gymmet på ett fredagspass i form av åtta kilometer distans. Kom på att jag mitt i all styrketräning och spinning helt glömt bort min älskade löpning, så det passade himla bra med att inleda helgen med det. Tills ikväll har jag bokat in en dejt med Jannica och vi ska iallafall börja med middag på crazycat och sen får vi se vart det bär. Dessutom är denna fredag en väldigt speciell dag för mig, vill ni veta vad det är får ni kika in senare igen. :-) Tyvärr slipper min Björn inte hem, vilket är himla synd eftersom det fanns mycket jag ville göra och fira med honom just denna helg. Men jag har ändå en rätt så fullplanerad helg med annat roligt så säkert ska jag klara mig utan mitt hjärta! Nu kommer min pingla in genom dörren vilken sekund som helst så jag måste kila nu. Ha en fin helg, hörni! Puss.

ONSDAG & TORSDAG

Våra fina klasströjor!
 
Hej finisar. Gårdagen var en riktig normi-onsdag som bestod av skola, mina jumppagrupper och spinning. Våra klasströjor anlände också äntligen efter många om och men, men de var lätt värt väntan. Såå sköna och fina! Bilden till höger kommer by the way från Jannicas instagram. Det blev ingen bloggning igår eftersom mitt humör dök ner till botten igårkväll på grund av dendär jädrans militären.. Men idag fick jag ett meddelande om att allt har ordnat sig, så nu kan jag vara glad igen. :-) Annat jag har haft för mig idag är skola, där vi bland annat myste runt i våra tröjor och planerade penkkis och gym där det blev ett tungt pass med fokus på armar. Nu på kvällskvisten har jag även beställt hem min penkkisdräkt, vilket verkligen var på tiden. Får bara hoppas att den passar nu. Imorgon är det äntligen fredag igen och jag har många saker att se framemot! :-) Det var väl det. Pusshej. 

OM MIN TISDAG

En passligt glad efter-gymmet-tjej.
 
Godkväll. :-) Dagens annorlunda skoldag innebar utbildningsmässa, vilket betyder att vi har lyssnat på olika föreläsningar, bekantat oss med många skolor och utbildningar samt gått runt på själva mässan. Trodde jag skulle ha några planer och idéer efter denna dag, men icke. Varför måste det vara så jädrans svårt? Inte blir det heller bättre av att ansökningarna börjar om sisådär en månad.. Hjälp! Väl hemma igen tog jag tag i psykologi som vi har förhör i imorgon och då jag hade läst färdigt drog jag iväg till gymmet på bodypump. Därefter blev det återigen lite skolarbete, tyska denna gång, och så var jag snäll syster och flätade ungens hår. Nu är jag så trött så att jag tänker slänga mig i sängen och somna på direkten. Natinati. ♥

OM EN DEJT, PIANOSPELANDE & ETT TRÄNINGSPASS

Hejsan! Måndag igen då. Hade bara två lektioner i skolan, men hade bokat dejt med my homie Elin då vi slutade så jag lämnade kvar några timmar till. :-) Fixade undan ett ABImission och det blev awesome, om jag får säga det själv, hehe. Då jag kom hem var jag plötsligt sugen på att spela piano så jag drog fram synten, letade fram en låt och försökte fräscha upp mitt rostiga notminne. Helt ärligt vet jag inte varifrån den idén kom, men det var riktigt roligt då det lossnade och började flyta på bra! 
Efter maten tog jag det bara lugnt någon timme och sen fick jag äntligen skutta iväg till gymmet. Blev tyvärr inga träningar i helgen så ja hade ju nästan abstinensbesvär, haha. Iallafall var det himla skönt med ett tungt pass och nu efteråt har jag konstigt nog energi för flera. På bilden ovan ser ni min goda afterworkout/kvällsmat i form av kvarg, banan, hallon och vindruvor. Mums, om ni frågar mig! Nu ska jag börja uppsöka sängen för att orka med en annorlunda skoldag imorgon. Berättar mer om det då, imorgon alltså. Pusshej!

EN HELG I JANUARI

Lika fotogeniska som vanligt, hehe.
 
Hej på er! Har en himla lugn helg bakom mig. Har bland annat haft det extra pirrigt i magen eftersom en spännande skype-dejt var inbokad, pussat på min älskling, återigen rakat av Björns hår till i-stil-med-skalle-per, besökt familjen Sjöberg, kollat film och busat med Hedda-busen. :-) Ikväll har jag skjutsat milipojken tillbaka till bussen och därmed började också trettondagars nedräkningen.. Nu börjar helgen och söndagen lida mot sitt slut, så nu får även detta inlägg göra det. Puss!

WELL HELLO FRIDAY, WHERE HAVE YOU BEEN ALL MY WEEK?

Hejsan. :-) Äntligen fredag och helg alltså! Skolan gick framåt i snigeltakt och det verkade som om klockan aldrig skulle slå tre så jag skulle få åka hem, och då började jag först klockan elva fyrtiofem, hehe. Men klockan slog förstås tre till sist och så fick vi checka ut för helg. Kvällens planer är inte så många. Skall slänga ihop nachos som jag ska bjuda prinsen på då han kommer hem och så ska jag förstås hämta honom från milibussen också. Ska bli så underbart att få träffas, hjärtat mitt! Nej nu måste jag nog kila, ha en bra helg hörni. :-) Puss.
Bild från igår.

OM TORDAGSSYSSLOR

Såhär skön torsdagsmorgon hade jag! Sovmorgon, mys, pyjamas och te. :-) Började skolan först klockan elva fyrtiofem, men hade två förhör att läsa på så hade alarmet på nollnio femton och prioriterade en lugn och skön morgon varvat med plugg istället. Dock blev det nog mera av det förstnämnda, heh.. Åkte sedan till skolan för en matte och en tyska, där vi skrev förhör på båda lektionerna. Känns som om att vi inte har annat än förhör nu, men de kurser jag går har inget prov i provveckan, så istället har vi oändligt många förhör..
Hemma igen åkte jag och handlade och knäppte sen några bilder, som jag ska slänga upp här någongång. Då klockan blev tre bytte jag om och skuttade iväg till gymmet. Alltid lika skönt, alltså! Denna kväll är faktiskt helt ledig och jag har inga planer alls. Tänker bara ta det himla himla lungt. 

OM DENNA VECKA HITTILLS

Min milipojke i måndags. ♥
 
Hejsan! Skola på dagarna, träning på kvällarna och mycket bilder att gå igenom och redigera har gjort att jag kanske lämnat efter lite i bloggningen. Tiden har inte räckt till helt enkelt. Men nu då jag fått helgen överstökad och sammanfattad ska jag berätta lite vad jag gjort de senaste dagarna. Björn behövde åka ner tillbaka till dragsvik först på måndagkväll, så efter två lektioner i skolan åkte jag tillbaka till honom. Vi spenderade de sista timmarna tillsammans före jag återigen var tvungen att skjutsa honom till bussen. Men till skillnad från förra gångens 12 dagar, behöver jag bara vara ifrån honom fyra nu, så det går bra. Dessutom är det ju redan torsdag, vilket betyder att han kommer hem imorgon!! :-) Nåväl, då jag kom hem till Kstad åkte jag direkt till gymmet för ett BTA-pass och därefter blev det förhörsläsning innan jag kröp ner i sängen. Tisdagen innebar lång skoldag, plugg och bodypump. Tror bestämt jag inte gjorde så mycket mer den dagen. I onsdags, igår alltså, gick dagen ungefär såhär: sovmorgon, skola, essäskrivning, jumppamix- & trendgrupperna, spinning, plugg och sova. Det var veckan hittills. Fint så. 

OM EN LITEN DEL AV EN UNDERBAR SÖNDAG

Söndagen började med sovmorgon och att mannen min ställde sig vid spisen för att steka plättar. Plättar till söndagsfrukost kan ju vara universums bästa grej, alltså! Såå gott var det.
Vädret såg ut såhär, så vi klädde på oss alla kläder vi hittade, typ, och så gick vi ut för att njuta. 
Här bjuder jag på en drös med härliga vinterbilder som togs. :-) Älskar älskar älskar detta soliga vinterväder! 

NORRVALLA FITNESS EVENT

Lördagens bravader bestod alltså av en himla lyckad och rolig träningsdag slash systerdag! :-) Hade väckning nollsex femton och plockade upp syster Tilla före det bar iväg till Norrvalla.
Under dagen fick vi delta i många olika pass, så vi testade både på nya träningsformer samt gamla godingar. Bland annat sh'bam, bodycombat och smart-träning hann vi med!
Det fanns möjlighet att även gå på olika föreläsningar, så vi valde att gå på två av dem. Först ut var Mårten Nyléns himla inspirerande och toppenföreläsning med hans kloka ord och citat. Den mannen är så tusans cool alltså, haha! Och för er som inte vet är han alltså PT och fungerar bland annat som tränare i programmet biggest loser sverige. Den andra föreläsningen vi lyssnade på hölls av systrarna Back och de pratade om sitt stora intresse bikinifitness. Därefter höll de också en demoträning där de lärde oss sina bästa styrkeövningar. Super!
På bilderna ovan leker vi lite coola efter ett sjukt tungt (men grymt bra!) pass som Mårten himself höll för oss. Sådär passligt röd, slut och svettig var man ju också, hehe..
Sedan var det dags att åka hemåt med sjuka ben, trötta ögon och ett stort leende på läpparna. Efter 15 timmar igång var jag äntligen hemma. TACK NORRVALLA!

OM EN LITE BÄTTRE FREDAG OCH EN SNEAKPEAK PÅ HELGEN

Fredagens skoldag. Den sista bilden bjuder vi på. ;-)
 
Den efterlängtade fredagen kom till slut! För det första hade vi en riktigt rolig skoldag, eftersom ABI-14 hade afterski-temadag. Detta innebar att vi tog på slalomdräkterna och gick runt med dem i skolan hela dagen - varmt, men sjukt kul. :-D Några vändor för att busa i snön hann vi också med, hehe. Det om det. Sedan på kvällen fick jag köra iväg till Närpes pånytt, för att äntligen få hämta hem min milipojke från bussen. ♥ Den kvällen blev det en hel massa prat och tusenmiljoner pussar, bästa! Sedan fortsatte helgen ungefär lika bra. På lördagen bar det iväg på bravader som jag varit sjukt pepp på och sedan har jag tagit vara på tiden med min fina. Ska berätta mera om det i några andra inlägg, så vi hörs snart! Pusshej.

OM SKOLA, TRÄNING OCH PIRRIGA MAIL

Igår befann jag mig i skolan, drog jag mina grupper och så var jag på spinning. Inte mycket mer än så hann jag med förrän det var läggdags. Idag var jag i skolan på två lektioner och ett penkkismöte och sen var min skoldag slut. Då jag kom hem gjorde jag lite läxor och sen åkte jag, surprise surprise, till gymmet! Det blev ett 90 minuters pass för både armar och ben. Skönt! Det känns som om det enda jag gör nuförtiden är att gå i skolan och träna, men jag har ju inget bättre för mig heller. Eller bättre och bättre.. Att träna är väl en av universums bästa saker att göra och skolan är väl rätt så bra den också, hehe. Så egentligen fördriver jag ju tiden väldigt bra. :-) Iallafall.. Ikväll har jag formulerat ihop och skickat iväg ett himla viktigt/spännande/toppenkul mail, och att nu behöva vänta på ett svar är hemskt pirrigt/nervöst/otåligt, minst sagt. Tyvärr kan jag inte avslöja något nu, så mer om det (kanske) en annan gång. Nu sätter jag punkt här och så hörs vi säkert imorgon igen! PUSS.
Sådär by the way, har det soliga vädret bara fortsatt, underbart!

NÅGRA ORD OM TISDAGEN

Skola, diskussion om framtidsplaner, läxor, plugg till förhör, bodypump och meddelanden från älskling. Dessa sex saker har min tisdag bestått av på ett ungefär. Längre än så tänkte jag faktiskt inte formulera mig idag, utan istället kryper jag ner i sängen och tar en tidig kväll. Natinati. ♥

OH HAPPY (AND SUNNY) DAY!

Hej finisar! Äntligen kom det underbara vintervädret: snö, minusgrader och sol. Perfekt, alltså! Iallafall, denna måndag har varit himla bra och jag har varit på riktigt bra humör! Kan väl hända att det är vädrets förtjänst, sådan vädermänniska som jag är.. :-) Hade endast två lektioner i skolan idag och på tyska var vi tvungna att byta klassrum, men inte oss emot för nu får vi istället sitta i universums skönaste stolar resten av perioden, hehe. Före jag kom hem från Närpes åkte jag på ett ärende åt pappa och väl hemma i Kstad åkte jag och handlade. Därefter begav jag mig ut i solen och sedan var det (tyvärr) dags att ta itu med matte- och tyskaläxorna. Känner mig riktigt duktig som faktiskt gör dem, läxorna alltså, men efter två månaders ledighet kan jag väl bara inte vara skoltrött redan nu så det är bara att kämpa på. ;-) På kvällskvisten fick jag äntligen traska iväg till gymmet igen, denna gång för ett BTA-pass, och även om det är himla uppfriskande med temperaturen långt under nollsträcket så börjar det bli lite väl kallt när det närmar sig minus tjugo.. Brrr! Det var väl min dag, hoppas ni också haft en bra dag! Pusshej.

OM SÖNDAGSSYSSLOR

Denna söndag började med en lite för lång sovmorgon och ganska så snart drog jag med ungen till simhallen. Att traska dit i minus tolv grader och blåst var rysligt kallt men simhallsbesöket var iallafall lyckat! Gjorde veckans sista träningspass i form av att simma längder och sedan busade och njöt vi i både terapibassängen och bubbelpoolen. Kan ju nästan vara den ultimata söndagssysselsättningen det här med simhallsbesök - så himla skönt! Sedan har jag väl inte gjort så värst mycket annat än att ha gjort matteläxan och skött undan lite nödvändiga saker. Men det är skönt att bara ta det lungt också! Imorgon sätter en ny vecka igång igen och jag är riktigt redo. :-) PUSS.

ABI-MÖTE, GYM & HEMMAKVÄLL

Igår började jag skolan efter maten och då jag slutade körde jag iväg till Jannica för att spendera några timmar med henne. När klockan blev nollsju nollnoll vankades det ABI-möte med klassen på jp@logen och där spenderades sedan resten av kvällen också tillsammans med tre fina tjejer. Dock blev det nyktert för mig eftersom jag dels skulle köra hem till Kstad och dels skulle upp och träna idag. Kameran glömdes hemma så inte en enda bild får ni.. Idag vaknade jag rätt så tidigt med tanke på att jag kom hem mycket senare än tänkt inatt och efter en ordentlig frukost traskade jag iväg till gymmet i snöyran. För nu har ju plötsligt snön bestämt sig för att komma! På gymmet blev det ett benpass och dessutom lyckades jag skrapa ihop en distans på sisådär nio kilometer under uppvärmningen samt nervarvningen. Helt okej. :-) Väl hemma igen var det dags för städning (samt en oplanerad powernap) och sedan bestämde jag mig för att ta en hemmakväll. Har badat bastu, pratat med prinsen en välbehövd halvtimme, ätit räksmörgåsar och bäddat rena lakan i sängen. Ska bli så skönt att krypa ner i sängen vid läggdags! Nu är det nog dags att avrunda, så vi hörs troligen imorgon igen. Godnatt. ♥

OM VAD JAG HAR GJORT DEN SENASTE VECKAN

Så har ytterligare femtioelva (typ) dagar seglat förbi medan bloggen ekat tom. Vi tar en titt på vad jag bland annat sysslat med den senaste veckan:
Någon gång förra veckan dejtade jag min Jannica och jag kom på att vi skulle färga mitt hår. Sagt och gjort och resultatet blev en mörkröd färg. Faktiskt himla nöjd! :-) Har inte knäppt någon ordentlig bild ännu och dessutom är det svårt att fånga rätt färg eftersom det skiftar så mycket beroende på ljuset, men ska nog ta mig an utmaningen någon dag. Tills dess får ni ett litet smakprov på bilderna här nedan!
Både fredagskvällen, lördagskvällen samt hela söndagen tillbringade jag med min prins. Det var sista dagarna före han ryckte in i militären, så vi passade på att pussas och kramas oändligt mycket och tog myskväll alla tre kvällarna. Under lördagen någongång försvann även Björns hår, så nu är han en Skalle-Per. Men en söt sådan förstås, hehe! ♥ På söndagen besökte vi Björns farmor och var på kaffe (och te för min del) till Emma och sedan packade Björn det sista. 
Så blev det måndagmorgon och jag var tvungen att köra mitt hjärta till bussen som tog ner honom till militären. Kändes rent utav förjävligt och det var universums värsta morgon så vi pratar inte mer om det nu.. Resten av måndagen dansade jag Wii Just Dance med ungen och mot kvällen åkte mamsen och jag på bio för att se filmen Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, vilken var himla rolig!
I tisdags tog jullovet slut för de flesta och det var back to school.. Jag då igen fortsatte fortfarande med min ledighet, även om det bara var för två dagar till. Idag började jag alltså skolan, fast med en himla mjukstart - två lektioner och sen fick jag åka hem igen. :-) Sådär annars har jag fördrivit min tid med träning. Tisdagens pass bestod av bodypump, onsdagens av spinning och idag pinade jag mina muskler med hjälp av gymmaskinerna. Nu just dödar träningsvärken mig, men på ett väldigt skönt sätt iallafall. ;-) Igår började också mina jumppa- och dansgrupper, så det hann jag med före spinningen. Det var väl det. 

NYÅRET 2013-2014

Planerna för detta nyår var till skillnad från andra år lite annorlundare. Vi firade det på Emmas villa tillsammans med fint sällskap samt god mat och dricka. Snäppet lyxigare och lugnare, men riktigt perfekt ändå. Såhär som på bilden ovan såg älskling och jag ut.
Väl framme på villan ställde karlarna sig i köket och tillredde maten..
.. Medan vi flickor bänkade oss vid bordet och pratade samt drack vin, hehe.
<123456
Emma hade dukat så fint och till och med vikit servetterna som hjärtan!
Sedan var det dags för maten. Det blev en lyxig trerätters middag i form av musslor och sparris till förrätt, klyftpotatis, kött, sallad, bernaisesås och rödvinssås till huvudrätt och en kaka (som tydligen inte fastnat på bild) till efterrätt. Så. himla. gott!
Glada tjejer! Före klockan närmade sig tolv och vi begav oss ut för att fira in det nya året hann vi också göra en årsresumé på det gångna året samt berätta om våra förväntningar på det nya. 
Sen slog klockan tolv. SKÅL!
Och jag fick min nyårskyss av min prins. Älskar dig!
<3
Det nya året inledde vi sedan med telefonförbud i några timmar, lekar, spel, skratt och ostbricka.
 
TACK 2013, OCH VÄLKOMMEN 2014!

OM MELLANDAGARNAS BRAVADER

Den tjugosjunde inledde jag med att underhålla mig med en av ungens julklappar tillsammans med både ungen själv och mamsen i några timmar. Wii Just Dance 2014, rättare sagt. Kändes ungefär tyngre än ett zumbapass, men det var så himla roligt! Och inte blev det sämre av att jag vann varenda gång, hehe. ;-) På kvällskvisten bestämde vi oss för en dejt med Malin för att catcha upp. Först åkte vi ut en sväng för att träffa folk och sedan åkte vi hem för att ha mys med gurka, morot, dipp och tacochips. Malin är bra hon. ♥ 

Lördagen den tjugoåttonde hade jag väckning tio och så åkte mamsen och jag på två timmar maratonzumba. Underbart skönt att få röra på sig lite mitt i allt ätande, haha! Resten av dagen och kvällen myste jag med min prins hos honom med film och ostbricka.
 
På söndagen bestämde vi oss för att det fick bli en Vasadag med mellandagsrea. Hittade faktiskt några fynd och så fick jag äntligen hem favoritjackan! Väl hemma igen serverades det god mat och sen bänkade vi oss igen framför en film och så var denna dag också slut.
 
Måndag och årets nästsista dag bjöd på härligt väder. Vi begav oss ut på långläng i solskenet och resten av dagen umgicks vi bara med varandra. Måste verkligen passa på att fånga all tid tillsammans nu för om ynka tre dagar rycker min prins in i militären. Ska jag vara ärlig dör jag ju bara av tanken.. Iallafall, till middag bjöd Björns pappa på himla god mat och sedan hjälpte vi Björns föräldrar före vi satte oss i bilen och åkte iväg till mig där natten och följande morgon tillbringades.

JULAFTON, JULDAGEN & JULANNANDAG

Julafton. Obligatoriska syskonfotograferingen, finaste pyntade granen, glögg framför Kalle Ankas jul, himla mycket julmat, julklappsutdelning, julklappsöppning och familjen samt mor- och farföräldrarna. Precis så som julen ska vara, helt enkelt. 
 
Juldagen. På dagen hände inte så mycket och kvällen innebar en spontan utgång. Plockade upp fina bönan, fixade oss, förfestade och sen tog vi en sväng via min skogarderob för att välja varsitt par klackar före vi åkte vidare till Mari. Där blev det kortspel slash ölspel innan det återigen bar iväg vidare. Sista stoppet blev hotellet där resten av kstads befolkning också befann sig, typ. Mycket folk, mycket dans, mycket prat, mycket skratt och (för) mycket att dricka. En himla toppenkväll, med andra ord!
 
Julannandag. Vaknade upp halv tre (!!) efter gårdagens bravader och låg i sängen en rätt så lång tid efter också. Men ändå blev det en lite bättre bakis-dag. Julannandag betyder nämligen även både mammas och storasysters födelsedag så mot kvällen blev det kaffe och tårta. Fick dessutom ha lilltösen Celina i famnen medan vi kollade på muminavsnitt tillsammans och sedan avrundade jag med en skön bastu. Mys. 

NU ÄR DET DAGS FÖR MARATONUPPDATERING, TYP

Hej världen och hej 2014! Nu tänkte jag faktiskt ta itu med det här. Uppdatera lite, menar jag. Nu har även mellandagarna, nyåret och två dagar av tjugohundrafjorton passerat så nu ska jag spendera några timmar för att fixa till inlägg och ta igen allting. Ett skepp kommer lastat med händelser från de tio senaste dagarna, lixom. Nåväl, hörs snart!

RSS 2.0