LIDSTOCK I SVARTVITA BILDER

På lördagen var det Lidstock som stod på schemat. Några fina flickor och jag började på Jennies terass med musik och lite gott att dricka.
Hoppade sen in i en taxi, hämtade upp lite mer personer från ett annat förfest och drog iväg till Liden.
Träffade mycket folk. Satt och chillade. Och shake:ade till musiken.
Kvällen/natten avslutades med att ligga på en filt och se på stjärnor, fyrverkerier och ett hejdundrande åskväder.

VAD JAG GJORDE FÖRRA VECKAN

Jobbade. / Var hedda-vakt. / Gick långlänkar. / Hade gammelfaster från Sverige på besök hela veckan. / Åt himla mycket jordgubbar, (med riven choklad och grädde. ♥) / Låg ute i solen och sög i mig av så mycket D-vitamin som jag kunde. / Fick träffa min fina Esboflicka. / Åt goda frukostar ute på terassen. / Busade med söta Celina. / Pussade av min älskling som stack iväg till Åland. / Tränade. / Hade en spontan, helkul fredag som slutade mycket senare än beräknat.

SÖNDAGSSYSSLOR

Har solat precis hela långa dagen & kvällen spenderade jag med finfina Ella och Elli ♥
Underbar söndag, med andra ord.

JUJJAN 18

I söndags fyllde Julia aka Jujjan hela 18 år! Så på fredagen ställde vi till med fest åt henne. Julia och Dallin kom efter mig och så åkte vi till Julias villa för att fixa allting färdigt tills alla andra började trilla in.
Vi rörde ihop en himmelens god bål!
Jujjan min. ♥
Partytältet som pojkarna byggt ihop började fyllas med massa trevligt folk :-)
Jellyshots. Dallin och jag byggde finfina torn!
Så söt <123456789
Här var vi glada! Plötsligt befann Julia, Jimmy och jag oss i baston..
.. Och natten slutade med att vi tre kom på att vi skulle gå och simma. Det resulterade i en skakad fot och en borttappad klänning. Tokiga människor. När det var dags att åka hem fick jag skjuss till Övermark och fick somna intill älskling. Väldans lyckad kväll! :-)

EN HIMLA MASSA ORD.

Jag säger bara - jisses vad dagarna rusar förbi. Jag hinner inte med! I torsdags åkte mamma, moster, lillasyster och jag iväg till Åbo. Gick runt på IKEA, shoppade både i Mylly och in i stan och fick träffa saknade Ida och Nina. Det blev en händelserik resa med till och med ett möte med polisen, hehe. Efter ungefär 16 timmar utpå var vi hemma och tror jag aldrig någonsin skrattat så mycket på en shoppingresa som jag gjorde nu. Finfint.  
 
Helgen kom och gick också. Fredagens bravader bestod av Jujjans 18-års firande! Bilder får ni när jag vågat gå igenom dem. ;-) Hela lördagen och söndagen spenderade jag med älskling. På lördagskvällen skippade vi allt festande och det blev bara ett varv till fagerö och några andra ställen och sedan hem för filmkväll. Himla mysig - och framförallt - välbehövligt lugn lördag.
 
Nu är en ny vecka igång. Dagen till ära började jag jobba igen, på ett nytt ställe denna gång. Och jag kommer ångra att jag säger det här; semester är härligt, men det är faktiskt skönt att få jobba nu igen och få lite ordning på vardagen.

MARKNADSFREDAGEN & MARKNADSLÖRDAGEN

Tänkte slänga in bilder från marknadshelgen nu. Bättre sent än aldrig, lixom.

Fredagen. Började på terassen hemma hos oss med syster och Malin. / Mina kära vänner anlände och vi slog oss ner på filtar i gräset och chillade. / Syster kom på att Jennie och jag skulle klippa pannlugg åt henne - sagt och gjort. / Fick mera besök. / Vandrade in till torget för att träffa allt annat folk. / Resten av natten var galet crazy, så varken detaljer eller mer bilder får ni därifrån. ;-)
Lördagen. Gårkvällen hade satt sina spår, men det vara bara att fortsätta :-D / Några boys kom till mig och mamma skjussade oss till Lappfjärd. / Förfest hos Ella. / Åkte igen in till stan för att träffa alla andra. / Yrade på resten av kvällen lite överallt och ingenstans. / Alla bilder från denna kväll såg ungefär ut som den nedersta - som borde föreställa MD och mig - hehe. / Sen glömde jag tydligen bort kameran, vilket kanske var lika bra.
 
Hade en riktigt himla awesome marknadshelg, med fredagen snäppet bättre än lördagen! Och däremellan allt festande hann jag med 3 dansuppvisningar, invigning av studio 45, tid med mina fina vänner och ett x-antal timmar strövandes på själva marknaden.

LOVA MIG ATT ETT ÅR GÅR SNABBT, VISST!?

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag kommer sakna Karin, som just nu sitter i ett flygplan påväg till Australien. Ett år. Ett helt år ska hon stanna kvar där. Nu önskar jag bara att dethär året går snabbt som blixten och att vi snart får hem henne igen! :-) Något mer kan jag inte skriva, annars börjar tårarna rinna igen. Ha det bäst på andra sidan jordklotet vännen. Puss&kram ♥

LITE UPPDATERING

Goddag! Urusel uppdatering, jag vet. Men jag varnade ju er. Förra veckan bara seglade förbi, precis lixom helgen och Kstadsmarknaden och allt vad det innebar.
Sen sist så har jag bland annat haft kvalitetstid med Jennie, där vi blev nostalgiska och upplevde minnen från sommaren 2009, samt hade liiite (läs: himmelens mycket) tekniktrubbel. Har inte skrattat så mycket på länge och det blev en himla mysig kväll. ♥
På onsdagen hade Ellinor och jag en biodejt med min vän spindelmannen ;-)
Torsdagskvällen bjöd på lite taggande inför helgens bravader. Badass-äventyr, fågeljakt och gröna näsor är några händelser från kvällen. Haha.  
Sen har jag även hunnit med dansträningar inför marknaden, samt även vanliga träningar. Och så stod det ju marknadsfirande för hela slanten på schemat hela helgen. Mer om det en annan gång. Hörs när vi hörs!

CRAZY CAT & EN SPÅRAD TOMATKARNEVAL

Lördagen var en bra dag! Efter jobbet åkte vi bara hem för att byta om och sen for jag, Tilla, Julia och Jessica till Crazy Cat för att fira att det var sista jobbdagen och att vi är ett så jädrans bra team :-)

Åkte hem för att byta om igen och efter lite problem med skjuss så var Julia och jag påväg till Närpes till slut.

Om vi inte var taggade från förr, så blev vi det när vi fick våra fina röda plastglas, haha!

Träffade folk och satt i parken och chillade.

Blev lite karnevalfin med blomhalsband.

Happykids!

Min kamera blev "stulen", men som byte fick jag en hel del fina bilder på Emma och Josefine. Är snäll och lägger bara upp den normalaste ;-)
Mera parkchill och Anna dök upp.

Medan jag varit ut på vift någonstans hade Lina hittat min kamera och telefon och skrivit en fin hälsning åt mig.

Snyggingar!
Hittade Jannica och inom en snar framtid satt vi i en bil för att köra runt lite. Sen kom regnet. Så vi fortsatte att köra runt, tills vi hamnade på Kotipizza med annat trevligt folk.

På något konstigt vis var jag sedan påväg till Vasa, med ett stopp i Malax, med Philip, Macke, Josse och personen som skulle av i Malax. Något mer vet jag inte riktigt om den resan, men lite för vild tror jag att den blev, haha. Kom till slut ändå hem och fick krypa ner i sängen med älskling. Min kväll var i alla fall rolig och crazy, precis som det ska vara :-D

MIN VECKA I ALLT FÖR MYCKET TEXT

Nu har jag äntligen tagit mig tid för att sitta ner och faktiskt formulera ihop någonting. Har tyvärr, konstigt nog, inte varit aktiv med kameran alls den senaste veckan så mycket bilder får ni inte..
 
I alla fall, vi börjar med onsdagen. Dagen bestod av jobb, gräsklippning, beslutsångest och Sporting-Kraft fotbollsmatch med fina brudar. Avslutade dagen med att catcha upp med Ellinor som kommit hem från Tyskland och sen åkte jag ut med boysen.
 
Efter jobbet på torsdag bar det iväg på födelsedagskalas till fina mormor som fyllde år. Åt mig mätt på smörgåstårta för flera månader framåt, mums. Sen fick jag finaste pojken som nattgäst :-)
 
Fredagen blev en längre jobbdag, eftersom vi var tvugna att fixa allting färdigt tills lördagen. Hann även bli islängd inte en, utan två gånger i vattnet. Såg ut att bli en lugn kväll, men vid elva-halv tolv någongång var jag påväg till Närpes med Julia och Diana för att kolla läget på tomatkarnevalen. Efter några timmar där for vi hem igen för att få några timmars sömn.
 
I och med att jag slutade jobbet på lördag, fick jag också två veckors sommarlov. Himla härligt, alltså! Mer om lördagen kommer i ett annat inlägg.
 
Söndagen och måndagen har varit riktigt mysiga och de har spenderats i Närpes. Söndagkväll fick jag äntligen spendera med Jannica och vi kom på den dumma, men roliga, idén att gå ut och göra en regndans samt ta en promenad i åskan och ösregnet. Annars har jag bara myst och busat med älskling. Det var det. Hoppas ni inte drunknade i texten, lixom.
 

FÖR PÅ SOMMARN ÄR LIVET SOM BÄST

Hej på er! Sorry people, men uppdateringen har varit och kommer att vara dålig en tid framöver. Jag har fullt upp med att leva och njuta av livet. Vi hörs någon dag, med uppdatering om den senaste veckan. Take care, puss  ♥
 
 

NU ÄR SOMMAREN HÄR PÅRIKTIGT

Hoppade på cyklarna och cyklade över till havsbadet.
Årets första dopp - äntligen check!

TVÅ FLUGOR I EN SMÄLL

Lördagskvällen spenderades hos denna sötnos för att fira hennes 17-års dag och för att ha avskedsfest eftersom hon snart lämnar oss för en alltför lång tid.
Hade över 300 bilder, så nu har jag gått igenom dem och dehär bilderna var de som var bloggbara ;-) Började kvällen med att fira med endast flickor, men efter en stund började mera folk trilla in. Vi åt, drack, skrattade massor, dansade och hade roliga lekar. Sista bilden här hittade jag som sista bild även på kameran så här var det väl nog dags att avrunda kvällen/natten förstår jag, haha. Söt kom efter mig och så åkte vi hem för att sova. I alla fall jag hade en rolig kväll med många trevliga människor!

FÖRSTA F*CKING JULI

Och där hade redan en sommarmånad passerat. Känns som om sommaren hinner ta slut förrän den ens har börjat.. Första juli bjöd i alla fall på sol och egentligen blev det en riktigt prima dag. Började dagen med att få vakna upp bredvid finaste pojken. Sen gick vi ut i solskenet och plötsligt hade vi startat värsta vattenkriget där också Tilla och Kimmo var med. Himla kul alltså! :-D Därefter åkte vi till villan, där jag bestämde mig för att stanna resten av kvällen och avslutade den med sisådär en timme i badtunnan. Härlig söndag!
 

RSS 2.0