SISTA NOVEMBER

Sista november. Jisses, vad trettio dagar kan gå fort! Jag har lixom checkat av min femte vecka på praktiken och jag har ingen aning om vart dessa dagar tagit vägen. November är ju kanske en månad som mest bara är mörk och dyster, men jag känner faktiskt att jag haft så himla många guldglimtar som förgyllt denna månad i år.  Iallafall. När jag kom hem från praktiken idag pysslade jag med årets chokladkalender. Förra veckan fick jag ett himla roligt paket på posten, innehållande bland annat en annorlunda chokladkalender av mamsen samt den traditionella skrapkalendern av papsen. Älskar att mina föräldrar fortfaranade fixar julkalendrar åt mig!! Nu är jag SÅ redo för första december imorgon.

10 SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG

1. Jag tycker inte om att prata i telefon. Får jag välja föredrar jag alltid textmeddelanden framför samtal. De enda jag känner mig helt bekväm med att prata i telefonen med är mamsen och Bill.

2. Jag har varit till Thailand hela sex gånger.

3. Jag har aldrig sett en skräckfilm i hela mitt liv, och tänker nog aldrig göra det heller. Fy!
 
4. Jag är (tyvärr) ointresserad av och otroligt dålig på politik. Alltså riktigt usel, faktiskt. Jag vet att Finlands president heter Sauli Niinistö (och att presidentparet väntar beibis hehe), men det är ungefär allt. Kan nästan inga andra namn inom politiken och vet inget om partier heller. Skäms. 

5. Jag har haft tandställning både uppe och nere. Det råkade sig dessutom att största delen av vårt flickgäng hade tandställning samtidigt och jag har faktiskt en bild på oss alla tandställningstöntar tillsammans, men den behåller jag verkligen för mig själv, haha!

6. Jag ser bara på film om jag gör det tillsammans med någon annan. Innan jag träffade Bill hade jag aldrig ens sett på någon serie. Känner inget behov av att göra det ensam helt enkelt. 

7. Jag använder fortfarande vissa klädesplagg som är ända från högstadietiden.

8. Jag har alltid önskat mig en storebror, och när jag var yngre ville jag till och med att mamma och pappa skulle adoptera en, haha!

9. Jag ville bli kassatant när jag var liten eftersom att jag gillade pipet som hörs när man drar varan genom kassan. I de större varuhusen finns det ofta en sträckkodsavläsare så att man själv kan kolla upp ett pris, och där hängde jag alltid för att få pipa varor, haha. Även efter en shoppingrunda "tog jag betalt" för fynden en gång till hemma med min leksakskassa.
 
10. Jag vill bli bättre på att äta med pinnar. Har inte riktigt förstått knixen ännu, hehe. 

JULTÅRTOR & JULMUSIK

Vi är inne på sista dagarna av november och ikväll kunde jag inte vänta längre.. Jag vred upp volymen på julmusiken och bjöd in Bill till köket för att baka de första jultårtorna. Det är så h i m l a mysigt att december snart är här!

ETT MATINLÄGG OM HELGEN

Lördag. Jag vaknade på morgonen med noll planer inför resten av helgen, så jag tillät mig själv att ligga kvar i sängen så länge jag ville. Tittade bland annat ikapp fredagens IDOL samt myste med min älskling. På kvällskvisten fixaade vi ihop hemlagade pizzor och ååh, så goda de blev!! Vi avslutade sedan med glögg och en ny serie. 
Söndag. Bills föräldrar hörde av sig på förmiddagen och undrade om vi ville äta lunch med dem eftersom de hade några timmar att spendera i Helsingfors. Vi mötte därmed upp dem i stan och styrde stegen mot restaurangen Beijing 8. Vi valde olika dumplings, baos samt nudelsallad/-soppa. Efteråt flyttade vi oss till grannen, La Torrefazione förstås, för att fika. Vi delade på några kakbitar och citronpavlovacheesecaken (oj vilket långt namn!) blev min favorit. Innan vi åkte hemåt gick vi i några butiker på julklappsshopping. Nu ska vi avrunda söndagen likadant som lördagen - glöggmys och serier. 

OM DRINKAR & BIO

Erika och jag inledde fredagskvällen med varsin drink på Deliberi K7. Älskar inredningen med små söta växthus och himla mycket växter. 
Därefter mötte vi upp Sarah vid biosalongen. Erika hade fribiljetter så snällisen bjöd oss på filmen Bad Moms 2. Även om vi fick skratta oss genom hela filmen, fick vi oss det första goda skrattet redan innan filmen började. Just innan filmen satte igång kom vi på att fråga om Sarah ens visste vilken film vi skulle se, och det visade sig att hon inte hade någon aning, haha! 
När filmen var slut rusade vi i ösregnet över till Kampen, där Sarah tog med oss till högsta våningen och Bar Cón. Vi drack vin (min sangria smakade toppen!) och tog både ikapp allt som hänt i livet samt funderade på framtiden. 
Innan vi vid midnatt kramades hejdå avslutade vi med några spegelselfies. Jisses vilken härlig tjejkväll! Vad jag är glad över att ha dessa pinglor i mitt liv. ♥

FREDAG & DATENIGHT

Hej på er gullisar. :-) Fredag igen, hur härligt? Jag tänkte bara snabbt kika in här före jag rusar iväg till stan. Jag ska nämligen på datenight med Erika och Sarah ikväll. Det brukar vara så svårt för oss att hitta en dag som passar alla tre, men nu ska trippeltrubbel äntligen hitta på något. Ska bli så jäkla skoj! Nu måste jag verkligen avsluta. Trevlig helg på er! PUSS. 

THROWBACK AUSTRALIA

Bondi Beach
Great Ocean Road
Bronte Beach
Seal Rocks
Manly 
Sydney ♥
Hyam's Beach
Whitsunday Island
Balmoral Beach
Byron Bay
Gordon's Bay
Coogee Beach
Airlie Beach
Tamarama Beach
 Jervis Bay
 
Ett skepp kommer lastat med en himla stor throwback till Australien. Fokuset ligger på ljuvliga stränder och femtio nyanser av blått hav. Älskade, älskade Australien. Mitt år i detta underbara land är fortfarande det bästa jag gjort och upplevt i hela mitt liv. 

OM ETT VINTERLANDSKAP

Jag märkte igår efter praktiken att det för första gången redan hade blivit mörkt när jag slutade. Det gjorde faktiskt lite ont i hjärtat. Mörkt när jag åker hemifrån och mörkt när jag kommer hem.. Jag blev därmed himla glad när snöflingorna började dala ner över huvudstaden på kvällskvisten och efter några timmar hade mörkret förvandlats till ett vinterlandskap. Den här tiden på året blir det verkligen så mycket finare och ljusare utomhus när det snöar! Eftersom jag lyxigt nog började först vid nio trettio idag var det redan ljust när jag traskade till praktiken, så jag passade på att knäppa några snöbilder. Tyvärr har nästan all snö smält bort under dagen, så nu finns det bara slask kvar. Igen. Tänkte iallafall pigga upp både mig själv och er lite, så imorgon bjuder jag på solsken. 

JULMARKNAD I TALLINN

It´s beginning to look a lot like Christmas.. Jag tänkte att julmarknaden i Tallinn förtjänade ett eget inlägg. Alltså, ser ni hur vackert och mysigt det var? Himla mycket julbelysning, söta marknadsstånd och en ståtlig julgran. Jag fick nog en ordentlig dos av årets första julfeelis.

EN LÖRDAG I TALLINN

Eftersom Bill aldrig hade varit till Estland, gav jag bland annat en resa till Tallinn i födelsedagspresent åt honom. Igår var det därmed dags och vi hoppade på båten som bokstavligen gungade över Finska viken. I Tallinn strövade vi omkring i gamla stan, åt middag och shoppade i några klädaffärer. De hade dessutom en julmarknad på torget som var underbart fin! Där gick vi runt när det blev mörkt och fick julfeelis. Himla mysig dag! 

EN SÅ HÄRLIG FREDAGKVÄLL

I början på veckan bestämde vi oss för att lyxa till det ordentligt i matväg fredagen till ära, så ikväll har vi (mest Bill) stått i köket flera timmar. Vi förberedde maten tillsammans och sedan bjöd vi även över Jens. Medan min duktiga mästerkock fixade det som återstod i köket spelade jag och Jens några omgångar yatzy. Första omgången gick jag överlägset segrande ur, medan det därefter inte alls gick lika bra.. Middagen bestod iallafall av potatisgratäng, grisinnerfilé, honungsglaserade morötter och rödvinssås. SÅ jäkla gott, alltså! Efter middagen var det meningen att vi skulle spela en revanschomgång, men först efter tolv (!!) omgångar kände vi oss klara med yatzy för denna gång. Haha! Vi hade verkligen så skoj och skrattade sisådär hela tiden. Nu ska jag plocka fram glögg och choklad samt invänta kvällens IDOL. Imorgon flyr vi sedan Finland igen, även om det bara blir en miniresa. Ska bli härligt!

OM EN VÄLDIGT LUGN VECKA

Hej gullisar! De senaste dagarna har bara bestått av praktik och därför har det varit lite tystare här. Jag har dessutom varit ovanligt trött på kvällskvisten och känt mig sjuk lite här och där. En kväll erbjöd Bill massage, vilket jag inte var sen till att tacka ja åt. Sedan har jag somnat sött före tjugotvå nollnoll varje kväll. Som sagt, en väldigt lugn vecka. Imorgon är det iallafall äntligen fredag igen, så veckan har ändå gått himla snabbt. SÅ skönt!!

BRUNCH PÅ KUUMA

Brunch måste vara det bästa påhittet någonsin. Man kan ju inte få en dålig dag om man inleder den såhär. Brunchen vi åt med Erika i lördags ägde rum på Kuuma. Vi tog varsitt brunchpaket där menyn bestod av avokadotoast, chiapudding med toppings, juice, te samt ingefära- respektive havtornshot. Allting var både himla fotovänligt och smakade himmelskt. Definitionen av brunch goals. Jag äter väldigt mycket med ögonen och att en maträtt ser vacker ut eller att maten är fint uppdukat är nästan lika viktigt som att det smakar gott för mig. Kuuma får iallafall tio av tio! 

OM VECKANS SISTA DAG

Pappa med tre små döttrar.
 
Det är söndag och dagen går i lugnets tecken. Jag ligger kvar i sängen länge efter att jag vaknat och njuter av en lång morgon, jag spenderar några timmar i tvättstugan, jag går en promenad, jag redigerar bilder och jobbar med bloggen, jag äter en lyxmiddag och jag tittar ikapp fredagens IDOL. Så är det ju farsdag också. Tyvärr kunde jag inte fira hemhemma, men jag skänker extra många kramar åt bästa papsen idag. Dessutom tänker jag mycket på moffa, och hoppas att han har det bra där han är. Vad skulle jag ha gjort utan dem två. ♥ Den tredje mannen i mitt liv kommer äntligen hem ikväll också. Ska klänga mig fast i honom och aldrig släppa taget igen, hehe. Dock kan jag ändå konstatera att jag har en alldeles toppenvecka bakom mig! :-)

OM EN TEKVÄLL & EN GLÖGGKVÄLL

När Erika slutade jobbet på fredagskvällen, skuttade jag genast iväg till henne. Först inspekterade jag lägenheten och hon hade ett så himla mysigt sovrum!! Därefter slog vi oss ner vid köksbordet och jag blev bjuden på hemmagjorda piroger, äggsmör och te. Vi drack ytterligare några tekoppar, lyssnade på Ed Sheeran non stop samt tog ikapp allt från senaste tiden - och vips var klockan över midnatt. En så skön start på helgen.
Jag har verkligen tankat Erika-energi denna helg. Vi hängde nämligen prick hela lördagen också. Vi började dagen med en lång brunch och sedan traskade vi tätt intill varandra under ett paraply runt stan. Mys! Vi kikade i inredningsaffärer och sög i oss av all inspiration. Jag hittade min favoritmöbel också, en grön sammetssoffa. DRÖM. Till middag testade vi på vegetortilla, som bland annat innehöll avokado, bönröra och queso fresco. Det blev himla gott! Vi pratade väldigt mycket om resor, språkmöjligheter och skillnader mellan en liten och en stor stad. Kvällsmyset bestod sen av glögg, ljus och choklad. Så härligt. ♥

SEX SAKER SOM GÖR ELLER GJORDE DENNA DAG

Färggranna hus under min promenad hem.
 
1. ÄNTLIGEN fredag, och jag fick ta helg redan tretton trettio.
 
2. När man är van att knappt få ett hej av busschaufförerna och morgonens busschaufför önskar "Hyvää päivän jatkoa sekä viikonloppua" vid varje hållplats.
 
3. Solen skiner!!
 
4. Jag missade bussen när jag slutade praktiken (vilket kanske inte var så trevligt), men jag orkade helt enkelt inte vänta på nästa buss och bestämde mig istället för att gå hem. En himla skön timme!
 
5. Har inte powernappat en enda dag på två veckor nu, vilket är helt fantastiskt för att vara jag. Hehe. 
 
6. Ikväll ska jag hänga i Erikas nya lägenhet och fredagsmysa med henne, för hon har äntligen flyttat tillbaka till grannhuset. 

SUSHI & JULBELYSNING

Guldkanten på denna annars så tråkigt gråa och mörka dag var ju såklart sushidejten med Jens! Det var så längesedan vi hade catchat upp på tumis så vi babblade på massor, som de pratkvarnar vi är. Vi gick iallafall till det nyligen öppnade Fuku på Mannerheimvägen för sushibuffé. Även om jag är en vinnarskalle, insåg jag ändå ganska snabbt att jag inte har någon chans i en sushiätartävling. Jag lyckades trycka i mig sexton bitar, medan Jens lätt svepte trettiosju (!!).. Haha. Därefter väntade ännu efterrättsbuffé, så gissa om vi rullade ut från restaurangen. Hursom, så var det himla gott!
Efter middagen var vi så sjukt mätta att vi var tvungna att traska runt i stan en sväng, hehe! Vi passade då på att spana in den julbelysning som redan dykt upp i stan. Stockmann såg fantastiskt ut som vanligt. Det blev verkligen en härlig torsdagkväll. Jens sa en gång att vi är som de där syskonen som aldrig blev födda i samma familj, och det är så himla sant, haha. Världens bästa Jens!!

OM IGÅR, IDAG & IMORGON

Hej på er! Alltså dagarna går verkligen så HIMLA snabbt. Timmarna bara seglar iväg. När jag kom hem från praktiken igår åt jag mellis och bytte om till träningskläder. Erika och jag hade bokat in en träningsdejt (självklart oplanerat matchande i neongult, haha) och på programmet stod HIIT. Det var helt sjukt tungt stundvis, men känslan efteråt är alltid lika skön. Efter träningen traskade jag iallafall hem med Miki. Hon skulle bara komma via vår lägenhet en sväng innan hon gick hem till sig, men vips hade vi babblat på i sisådär en timme. Därefter hoppade jag snabbt i duschen samt slängde i mig en väldigt sen middag. Sedan var det inte länge kvar tills läggdags.
Idag har jag checkat av praktiken som vanligt och resten av dagen är faktiskt helt oplanerad. Tänkte bara ha en himla lugn kväll. Ska krypa ner i sängen eller soffan och kolla på Wahlgrens Värld samt ringa älskling. Det blev inte av igår eftersom jag somnade så himla tidigt, hehe. Imorgon har jag en jäkligt lång dag på praktiken, men efteråt får jag en belöning i form av sushidejt med Jens. Det ser jag framemot! :-) Pusshej. 

BOYFRIEND TAG

Jag har länge tänkt publicera en boyfriend tag här på bloggen och när Bill (till min förvåning) var cirka lika taggad som mig på det hela när jag försiktigt frågade honom blev jag så glad. Han har själv skrivit svaren på frågorna och därefter har jag kommenterat vid behov, hehe. Enjoooy:

 

 

1. Var kysstes ni för första gången och hur var det?
Om jag minns rätt var det på Tiger, allt annat är rätt oklart hehe.
Kommentar: Jag kan inget annat än att hålla med, haha..

 

2. Hon sitter framför tv:n. Vad tittar hon på?
Antagligen Idol eller Wahlgrens värld.

 

3. Nämn en maträtt hon inte gillar.
Oj, svårt att välja eftersom hon är väldigt kinkig. Men absolut ingenting som innehåller lök (typ allt innehåller väl lök?).
Kommentar: Jag äter nog maträtter som innehåller lök, även om jag inte gillar löken. Något jag däremot hatar är alla maträtter som innehåller koriander. Och korv.

 

4. Ni ska gå ut och äta och dricka. Vad beställer hon?
Att äta tar hon en risotto och att dricka tar hon säkert något barnsligt som en Cola.
Kommentar: Sedan väljer jag ofta en pasta eller allt som innehåller sea food. Angående drycken har jag på sistone faktiskt ofta beställt vin!! Så det så. 

 

5. Tycker hon mera om tidiga morgnar eller sena nätter?
Ingetdera, tyvärr.

 

6. Om hon hade samlat på nånting, vad hade det varit?
Bilder på fina träd och färggranna hus.
Kommentar: HAHAH.

 

7. Vad skulle hon kunna äta varje dag?
Yoghurt med banan och peanut butter.

 

 

8. Berätta om något pinsamt hon gjort.
Att hon har varit på en Pitbull-konsert (hur finns det ens folk som går på sånt? Fattar inte).
Kommentar: Alltså detta kommer jag antagligen få höra för resten av mitt liv...

 

9. Vilken är hennes sämsta egenskap?
Att hon har ett stort kontrollbehov.  

 

10. Vad är det första hon gör på morgonen?
Myyyser. 

 

11. Nämn något du brukar göra som hon inte tycker om.
Låna hennes morgonrock, hehe.
Kommentar: Eller när han spelar något konstigt pokémonspel på datorn, vilket han gör hela tiden..

 

12. När träffade hon dina föräldrar första gången?
Hon träffade min mamma första gången 18 februari 2016 och pappa någon gång under sommaren 2016.
Kommentar: Datumet är viktigt! :-)

 

13. Vad kan hon hålla på med i flera timmar?
Läsa bloggar.

 

14. Har hon någon unik talang?
Kanske inte är någon talang, men blir alltid fascinerad av att hon har så jävla bra minne.

 

 

15. Vad är/var hennes favoritämne i skolan?
Jaduu, skulle gissa på något språk.
Kommentar: Modersmål och psykologi.

 

 16. Vad var ditt första intryck av henne?
Att hon hade väldigt bra bränna.

 

17. Vad är det bästa med henne?
Att hon orkar med mej trots att vi är så olika.

 

18. Vilken är hennes favoritfärg?
Vit.

 

19. Hur går hon klädd hemma?
Blommiga pyjamasbyxor och någon stickad tröja.

 

20. Beskriv henne med tre ord. 
Sprallig, pedant och gosig.

 

21. Berätta något om henne som de flesta inte vet.
Att hon inte kan sova om hon inte får vara på vänster sida i sängen (Ja, så stort kontrollbehov har hon. Sjukt.)

 

22. Vem sa "jag älskar dig" först?
Osäker på den men tror att det var hon
Kommentar: Ja, det var jag!

 

 

23. Vad brukar ni oftast gräla om?
Massa små skitsaker vi tycker olika om.

 

24. Nämn tre länder hon skulle vilja besöka.
Hmm. Svårt att säga när hon vill besöka alla länder i hela världen, men kanske Indonesien (Bali såklart), Sydafrika och Seychellerna.

 

25. Hurudan musik lyssnar hon helst på?
Pitbull kanske. Nämen skämt åsido, något man får ”feelis” av.
Kommentar: Det här förstår sig dock inte Bill på, hehe.

 

26. Hurudana filmer gillar hon?
Allt som innehåller romantik och pussar.

 

27. Vad är hon bra på?
Det mesta faktiskt. Hennes lokalsinne är legendariskt. Hon hittade rätt varje gång i St. Petersburg trots att alla skyltar var på ryska. Sen är hon bra på att hålla ordning & reda hehe.

 

28. Nämn några saker som gör henne glad.
Fina träd, färggranna hus, blommor, resor.
Kommentar: Alltså HAHAH, igen. Jag tror det gick lite överstyr med fina träd och färggranna hus i höst. Sen blir jag ju allra gladast av solen och honom. ♥

 

29. Vad är hon besatt av?
Kaktusar och bebisar.
Kommentar: Så jäkla sant faktiskt, haha.

 

 

30. Hurudan är hon som flickvän?
Pussig, gosig, omtänksam, påhittig. Massa saker helt enkelt!

 

31. Har hon några allergier?       
Är alltid osäker på den här frågan eftersom hon ofta ljuger för att slippa äta saker som hon inte tycker om (lök osv). Men typ pälsdjur?
Kommentar: Hmm. Nu låter det som om jag går runt och ljuger mest hela tiden, men det är väl mer så att jag ibland råkar säga att jag är allergisk för lök bara så att jag inte ska behöva plocka bort lökbitarna sen, hehe...

 

32. Vad är hon rädd för?
Mörker, ormar, lökar. Blod, läskiga filmer, att bli kidnappad. Massa saker nu när jag tänker efter. Orkar inte ens skriva alla.

 

33. Vilken är hennes konstigaste vana?
Kan faktiskt inte komma på någon såhär på rak arm.
Kommentar: Inte jag heller, faktiskt. Kanske jag inte har någon. ;-)

 

34. Nämn någon tradition ni har.
Vi (jag) kokar risgrynsgröt varje advent.
Kommentar: Ååh ja, det längtar jag mycket till!

 

35. Vad tycker hon är de tre bästa sakerna med dig?
Måste ju vara att jag är smart, cool och snygg. Skämt åsido, det får hon faktiskt svara på själv. Jag känner mej inte tillräckligt ödmjuk just nu för att hitta på något. Tyvärr.
Kommentar: Han behandlar mig som en prinsessa oavsett vad, han är otroligt allmänbildad och har ett klokt svar på alla mina frågor och funderingar, han lagar god mat åt oss varje dag.

 


MATBILDER FRÅN ETT FÖDELSEDAGSFIRANDE

Cheesecake på Bills födelsedag. Han hade redan gett tydliga önskemål om tårta till helgens kalas, men på den riktiga dagen i torsdags överraskade jag honom med en citruscheesecake toppad med lime, hallon och riven choklad. SÅ god!

Brunch på Story. Helgen inleddes med en himla lyxbrunch med hela gänget. Lovis och jag delade på en avokadosmörgås, yoghurt och granola samt en french toast med peanut butter och banan. Dessutom smakade vi också lite på de andras rätter, hehe. Allting var verkligen himla gott och jag blev alldeles kär i deras porslin. 
Middag på OX. När det var dags för middag hade vi bokat bord på en rätt så liten, men lyxig restaurang. Jag beställde ett glas cava och så delade vi bland annat på bröd med olika dippsåser till förrätt. Min huvudrätt bestod av black angus med couscousröra och selleripuré och ett glas rödvin på det!
Gräddtårta på minikalaset. Vi hoppade över efterrätt på restaurangen och åkte istället hem till oss för tårta och kaffe eller te. Detta är alltså tårtan Bill beställde - gräddtårta med jordgubbsfyllning. Även fast jag försökte säga att en rostårta kanske är lite prinsessig ville han absolut ha en sådan, haha. Tuffade till den med svarta vimplar.. :-)
Afternoon tea på Ekberg. Vi avslutade helgen tillsammans med afternoon tea. Drack himla många koppar te och mumsade i oss av allt gott det bjöds på. Mysigt!

OM EN HELG I FINT SÄLLSKAP & EN TANKE OM ATT VARA SJÄLV

Domkyrkan ståtligare och mäktigare än vanligt bland mörka moln och solsken.
 
Godkväll på er! Helgen tillbringades som sagt med Bills familj, och den seglade verkligen förbi snabbt. Ändå hann vi med många matupplevelser, kalas, shopping, yatzyspelande och så mycket skratt. Jag knäppte cirka bara matbilder, så jag tänkte att jag bjuder på dem i ett annat inlägg. När det var dags att kramas hejdå, var jag också tvungen att pussa på min favorit eftersom han skulle följa med resten av familjen tillbaka till Åland. Nu sitter jag därmed ensam i en tom lägenhet.. Jag har verkligen blivit så dålig på att vara för mig själv, tyvärr. Är så van (eller bortskämd?) att han alltid är där bredvid mig någonstans, att jag så fort jag är ensam får så sjukt tråkigt. Nu kan jag alltså hoppas på att sju dagar går jäkligt fort, eller så väljer jag att fylla dessa dagar med andra roliga saker istället. Tänker att jag kanske kombinerar alternativen. :-) Med det sagt är jag väl redo för en ny vecka! PUSS.

BILL 23

Idag är det min favoritmänniskas födelsedag! Min älskade Bill fyller 23 jordsnurr. ♥ Dagen till ära råkar jag faktiskt vara ledig, så jag tänker överraska och skämma bort honom med presenter prick hela dagen. Nu håller jag på att baka födelsedagstårtor åt födelsedagsbarnet, så det ska vi också mumsa i oss förstås! Sedan blir det mera firande i helgen då Bills familj kommer. 

OM MIN GRÖNA SAMMETSBOK

I lördags när jag gick på stan hittade jag ett anteckningsblock som jag föll pladask för. Jag är så himla svag för grön sammet. Tänkte fylla boken med mina funderingar och listor - älskar att skriva listor. I måndags fyllde jag första sidan med en lista över fina saker jag vill förgylla mina dagar under praktikperioden med. Tänkte ikväll även skriva en lista med idéer på roliga blogginlägg. Vardagarna under praktiken kan bli både tråkiga att skriva och att läsa om, så istället tänkte jag slänga in aningen trevligare saker att läsa mellan varven. :-) Jag kan avslöja att jag tänkte publicera första i början på nästa vecka! 

RSS 2.0