SKRIVKREATIVITETEN SAKNAS LITE JUST NU

Arkivbild. 
 
Lördag. Dagen tillbringades återigen på villan och mot kvällen hade jag bokat in en dejt med fina Malin. Vi catchade upp, deltog i earth hour, var en sväng till baren (mest för att hämta upp Mårten och några andra) och till slut hamnade vi på en villafest i Skaftung. 
 
Söndag. Hade en förskräcklig och sömnlös natt på grund av hemska magsmärtor som kom från ingenstans. Nu känns det lite bättre och jag har även fått något gjort idag. Har varit ute i det soliga vädret, inlett grillsäsongen på villan, haft Celina och hennes föräldrar på besök, letat klänningar tills vårens alla festligheter och dikterat ihop ett mail.
 
Ett mer intressant inlägg orkar jag faktiskt inte formulera ihop nu.. PUSS.

OM ATT MÅLA, BESÖKA MORFÖRÄLDRAR OCH FÅ JOBB

Hej! :-) Både igår och idag har pappsen och jag tillbringat dagarna på villan. Vi håller på med en renovering slash makeover där och min uppgift är att måla. Oj, så fint det kommer bli när det är färdigt! Sedan har jag också besökt bästa mormor&morfar idag och diskuterat allt och ingenting. :-) Dessutom började jag morgonen med en arbetsintervju och jag fick jobbet! Känns ju sådär himla jädrans bra att ha det fixat. Det var väl allt för idag. Trevlig helg hörni!

FEMTIOENTUSEN ORD FRÅN THAILAND

 
Ja, Thailand var lika underbart som vanligt. ♥ No more words needed. 

DAGENS PLANER

Godmorgon på er. :-) Idag mår jag mycket bätte och förkylningen börjar troligtvis försvinna, skönt! Ska så småningom åka iväg till Närpes för ett möte med studiehandledaren så att vi kan reda upp min framtid lite, haha. Vart jag vill söka? Har fortfarande faktiskt ingen aning, så får se hur det här ska gå.. Iallafall, efter mötet ska jag följa med Jannica till Vasa en sväng. Sedan borde jag vara hemma passligt tills det är dags att dra mina jumppagrupper. Nej, nu måste jag rusa. PUSS.

OM EN LEDIG TISDAG

Har idag haft första helt lediga dagen på evigheter och vädret har bjudit på en riktig vårsol. Perfekt alltså. Dessvärre har jag inte kunnat njuta utomhus eftersom jag däckat i sängen och mått dåligt hela dagen. Och nej, detta har inget att göra med gårdagens alkoholintag (hehe), utan i lördags drog jag på mig en förkylning och de senaste två dagarna har det varit riktigt hemskt. Nåväl, har iallafall haft tid att äntligen gå igenom Thailandsbilderna nu, så de borde komma upp här imorgon någongång! :-) Sedan har jag också börjat planera lite dans eftersom LGFs vårfest närmar sig med stormsteg. Nu borde jag också ta itu med att hitta en passlig utbildning åt mig, för deadline till det närmar sig tyvärr med ännu större steg.. Nu får det vara slutpratat för idag och så hörs vi imorgon. Puss!
En tjuvkik. 

EN SAMMANFATTNING AV ALLT FÖR MÅNGA DAGAR

Några få iphone-bilder från senast.
 
Oj, vilken lång paus det blev! Men hej på er. :-) Förra veckans dagar gick då ut på att jobba nollåttanollnoll till sextonnollnoll och att avklara både matematik- och psykologiskrivningarna. Däremellan skulle det tränas och dras lite jumppa också. I helgen blev det återigen lungt. På fredagen åkte jag på revy med bönan och därefter dejtade vi och catchade upp, vilket verkligen var på tiden. Underbara saknade vän. ♥ Hela lördagen spenderades med min Björn och på söndagen gjorde jag allt annat än läste och istället var jag bland annat på truppuppvisning. Igår var det dags för min sista studentskrivning ever!! Nu är det äntligenäntligen helt över! Detta skulle förstås firas, så Elin och jag ställde till med vår egna lilla fest och tömde ett x-antal vinglas, även fast det bara var måndag. ;-) Ungefär så har senaste tiden sett ut. Vi får höras lite oftare från och med nu då! Pusshej.

OM HELGEN OCH VECKAN SOM PÅGÅR

Enda bilden som togs i helgen.
 
Hej på er! Helgen som seglade förbi blev himla lugn. Mesta tiden gick åt till att (försöka) läsa, men däremellan hann jag också busa med mina homies Elin och Johanna, ha filmkväll med fina prinsen och fira bästaste morfar som fyllde år. Denna vecka har jag istället lyckats ställa till det så att jag både agerar dagistant och ska klämma in två studentskrivningar, samt få något läst till dem förstås. Hur jag tänkte här? Ingen aning. Iallafall, med andra ord har jag rätt så fullt upp och är uppdateringen dålig så vet ni nu varför. Pusshej!

AND HERE WE GO AGAIN

Under gårdagen kämpade jag mig igenom studentläsningen från morgonen och sedan slängde jag ihop en pannkaka samt planerade ett aerobicpass. Mot kvällen åkte jag iväg för att dra mina jumppagrupper och jag blev så himla glad av att se mina duracellkaniner igen efter tre veckor, hehe. :-) Denna torsdag har ungefär sett likadan ut som alla andra dagar: läsning och träning. Dessutom har jag även hunnit njuta lite av solen. Och panikat slash stressat sönder mig.. Imorgon sätter studentskrivningarna igång igen för min del, och alltså, denhär gången är det verkligen ren och skär ångest. Vill inte, kan inte, orkar inte.

DETTA ENFORMIGA LÄSLOV

Så vad har jag gjort idag? Läst psykologi, lagat mat åt la familia, gymmat i form av ett bodypump-pass och fört ut wc- och hushållspapper som ABI-14 sålt. Himla kul, jepp.. Vilken tur att jag iallafall har gymmet att fly till, för annars skulle jag nog dö av tråkighet under dessa läslovsdagar. Något mer hade jag inte på hjärtat, så pusshej!

OM STUDENTSKRIVNINGSLÄSNING OCH TRÄNING

Godkväll på er! Efter att ha tagit en himla tidig natt igår, vaknade jag idag nollåtta trettio helt utvilad efter tolv timmar sömn. Såå skönt, alltså! Rätt så snabbt satte jag igång med att läsa till studenten och det gick förvånansvärt bra. Läste faktiskt himla mycket, för att vara rastlösa aivilo iallafall! :-) Därefter tillät jag mig själv att göra ingenting en stund och sedan skuttade jag äntligen iväg på ett gympass. Kändes toppen att vara tillbaka och passet var både sjukt tungt och roligt! Det var min dag, och sådär annars kan jag ju tänka mig att resten av dagarna denna vecka också kommer att se ut exakt som denna.. Men nu tar tröttheten över igen, så dags att krypa ner i sängen. Förhoppningsvis kommer den normala dygnsrytmen tillbaka snart. Godnatt. ♥

FEST MED MINION-RAGNAR

Tänkte bjuda på lite bilder från lördagens bravader. Ni får ursäkta mig, men som ni märker är de flesta bilderna jag har antingen egopictures eller bilder på/med Jannicas minion som jag hämtade hem från Thailand åt henne, haha. Sen hade jag inte alls med kameran till logen.. Kvällen var iallafall sjukt rolig och Ragnar var himla pop! 
 
P.S. Tatueringarna på nästsista bilden är ju förstås såå äkta! ;-)

OM EN FIN OCH HIMLA KUL HELG

Det är måndag igen (även om veckodagarna egentligen inte har så stor inverkan nuförtiden) och jag har en toppenhelg bakom mig. Har fått spendera mycket tid med både min fina älskling och mina bästaste vänner, vilka allihop varit himla saknade! ♥ Klockan kvart över nio på fredagskvällen fick jag äntligen åka och plocka upp min milipojke från bussen efter tre veckor ifrån varandra. Kvällen bestod inte av så mycket annat än sisådär tusen pussar eftersom jag stupade i säng en timme senare. Sedan vaknade jag nollsju nollnoll på lördagsmorgonen istället.. Hej jetlag! I brist på annat att göra läste jag då till studenten, haha, och när älskling sedan vaknade begav vi oss ut i solskenet och vårvädret (!!) och tvättade min bil. Så småningom begav vi oss till Närpes där trerätters middag väntade. Kvällen spenderades hos Elin med vännerna och sedan drog vi vidare till jp@logen och var där resten av natten. På söndagen var vi och hämtade min bil som Björn hade haft och på vägen hem igen vek jag in via Jannica och pratade bort någon timme. Efter lite slöande och mys var det återigen dags att skjutsa älskling till bussen på kvällen och själv somnade jag sedan redan halv nio. Slut tjej. Det var den helgen och det positiva med att vara hemma igen är ju att man får umgås med så fina människor. :-)

JAG ÄR HEMMA IGEN

Snapshots från resan via min instagram, aivilos
 
Har vaknat upp ur drömmen och är tillbaka i verkligheten och Finland nu. Har verkligen haft en himla underbar resa och även fast jag bara varit hemma några timmar längtar jag tillbaka mer än någonsin. Tänkte bara kika in och säga det, och nu ska det inte eka tomt här längre. :-) Bara jag gått igenom alla sisådär tusen bilder ska ni också få se några här! Pusshej. 

RSS 2.0