OM ATT VARVA ADRENALINKICKAR MED BUBBLANDE SKRATT OCH SNURRANDE KARUSELLER

Åkt upp och ner, hit och dit. Snurrat runt runt runt. Svingat i luften. Hängt upp och ner. Dinglat med benen. Lekt i lustiga huset. Raceat på motorcykel. Haft pirr i magen. Åkt i varenda karusell på området. Ropat och tjutit av glädje. Skrattat. Känt mig som åtta år igen. Varit genomvåt. Fått minst tusenfemtioelva adrenalinkickar. Haft världsbäst sällskap. Och haft så himmelskt otroligt fantastiskt roligt. Aah, hög på livet! Särkänniemi och alla inblandade - det här gör vi om. :-)

NÄR ALLTING KÄNNS SÅ HIMLA BRA

Har skrivit sista provet för åk 2, haft en underbar sommarkväll tillsammans med världens bästa Jujjan samt firat lite med jordgubbar och somersby. Och imorgon pirrar magen när jag får åka runt i roliga karuseller tillsammans med resten av skolan!
LIFE IS GOOD. ♥

EN MÅNDAG MED ALLT FÖR MÅNGA TECKEN

Gokväll! Denna måndag har bestått av ett engelskaprov, ärenden i Näsby med mamma, lunch på café Amanda med mamma (och jaa, bullen ingår i mammas gödningsprocess, hehe), en alldeles för lång (närmare bestämt två och en halv timmes) powernap, solande (när solen äntligen visade sig), historialäsning och skobeställning (lite pepp, vet ni!). Nu innehåller det här inlägget alldeles för mycket kommatecken och alldeles för mycket parenteser och jag behöver verkligen gå och läsa historia så att jag kommer ut boken i alla fall, så nu tänker jag avsluta. Puss och godnatt! 

OH, DU UNDERBARA SOMMARVÄDER

Min söta lilla grinolle. :-)
 
Under helgen som var bjöd vädret igen på det bästa möjliga. Jag blir ju bara så lycklig! ♥ Dessutom fick jag också för en gångs skull tillbringa lite mera tid med min prins. Efter fredagens prov kom älskling efter mig och så for vi och lunchade. Sedan hoppade vi i med mamma och lillasyster för att åka till Vasa och inhandla lite grejer till nästa helgs bravader. På vägen hem stannade vi en stund i Övermark och njöt i solen på terassen med älskling och hans föräldrar. Avslutade kvällen på bästa sätt med mat på villan i solnedgången och himla mycket mys. På lördagen tog vi sovmorgon och sedan fixade vi frukost som igen åts ute. Resten av dagen solade vi och räknade lite till älsklings inträdesprov. Hann även en sväng till stan med mamma på några ärenden och så klämde jag in några sidor provläsning. Sedan blev det mat på villan och campingglass förrän jag pussade av älskling och gjorde mig klar för festen jag redan nämnde. Söndagmorgon innebar dansträningar och sedan var det bara att läsa, sola, läsa, sola, läsa och sola, hehe. Även denna dag blev det glass på camping, eftersom mamma fått för sig att ha mig på gödningsperiod. Haha! Avslutningsvis kan jag ju konstatera att det var en finfin helg det här också. :-)

MICHELLE, NATHALIE OCH KIM 18 ÅR

Bjuder på lite bilder från lördagskvällen. Det vankades adertonårsfirande gånger tre och tack vare det underbara vädret blev det också årets första sommarfest! Sol, bara ben, alkohol, folk, myggor och urspårat. Ungefär så. Mer än så tänkte jag inte skriva, utan bilderna får tala för sig själva. 

SOMMARVÄDER KAN JU VARA DET BÄSTA SOM FINNS

Hej finisar. Idag har varit en himla bra dag! Var ledig torsdagen till ära, eftersom vi inledde provveckan idag och jag hade tur och fick vara ledig första positionen. För jaa, igår var det alltså slut på alla timmar och långa skoldagar, men jag har ännu fyra prov att skriva. Men vet ni vad? Inte ens fyra prov känns jobbigt nu. Livet är ändå så fint just nu. Anyway.. Tog en lång sovmorgon och fick vakna upp till värsta sommarvädret, igen en gång! Tillredde en god frukost och gick ut i solen för att avnjuta den. Sådär annars gick hela dagen åt till filosofiläsning och att jobba på brännan. ;-) Då mamma och lillasyster kom hem åt vi middag ute och så har mamma och jag också hunnit vara på en rolig zumbatimme. Med andra ord har det inte hänt så speciella saker idag, men dagen har varit bra för det. Jag blir så glad av vackert väder. PUSS!

A TO THE AWESOME!

Onsdag och idag avverkade jag årskurs tvås sista officiella skoldag i underbart soligt väder. Såhär säger vi om det:

OCH SOLEN ÄR SÅ SOLIG OCH VATTNET ÄR SÅ VÅTT

Vi tar en titt på helgens bravader. Som sagt var helgens väder underbart och jag njöt till 100%. Knäppte till och med bilder med systemkameran denna helg, så ni slipper iphone bilderna. ;-)
Började fredagskvällen med att köra iväg till Näsby och träffa upp Jannica. Det blev mini-picknick och massa prat medan kvällssolens strålar värmde.
Senare dök också räddaren i nöden, Filip, upp! 
Efter lite mera mys hoppade vi i med Filip och åkte till Nämpnäs för att hämta Jonas.
När vi plockat upp Jonas for vi vidare på äventyr till urskogen i Nämpnäs och kände oss vilsna (enligt mig i alla fall, haha).
Vi fångade abborrar och pussades lite, sådär helt normala saker, lixom.
Då vi kom tillbaka till Näsby bytte Jannica och jag till min bil och for ut på egna äventyr..
.. Men efter en stund mötte vi upp de andra igen och fick för oss att sätta oss på en bänk och filosofera. Runt midnatt tog Jannica och jag en sväng till jp@logen, där resten av kvällen spenderades. Kan inte säga annat än att denna kväll var en himla mysig och härlig sommarkväll. :-) Jag bara längtar efter att få ha många många sådanahär kvällar i sommar! 
Lördagsdagens väder får elva poäng av tio möjliga! Tillbringade hela min dag på villan ute i underbara solen. Mot kvällen fick jag besök av Jennie och Erica och vi började med att kolla en liten del av ESC. När vi fick nog av det satte vi oss i bilen och körde iväg till Åminne för att kolla läget lite. Tog ett varv på parkeringen, konstaterade att det var tur vi inte bestämt oss för att tillbringa kvällen där och for hem tillbaka med Madde med i bilen, haha! 
 
På söndagen levde jag också villaliv samt skrev en filmanalys (sista deadlinen för denna termin!!). Tillbringade kvällen i Övermark med min fina. Det blev lite hockey, lite träning, mycket glass och bär och som om vi inte haft tillräckligt med värme denna helg avslutade vi med ett bastubad, hehe. Fin helg, minst sagt.

THE FIRST FIVE DAYS AFTER THE WEEKEND ARE ALWAYS THE HARDEST

Hej! Måndag igen då. Helgen bjöd på sommarfeelis och underbart väder. :-) Men mera om bravaderna får ni i ett annat inlägg. Efter dagens skoldag har jag i princip bara sovit och tränat. Var redan himla trött i skolan så att "powernappa" några timmar var inga problem.. Tog sen mig själv i kragen och fick till en riktigt lyckad styrketräning! Som pricken på i:et cyklade jag iväg med mamma och lillasyster för att äta årets första campingglass. Nomnom. Och det var den måndagen.
 
Två glassätande skalle-perar. :-)

SOL, HOCKEY OCH HIMLA MASSA POWERNAPPAR

Oj hoppsan vad här ekar tomt! Men hej på er. :-) Det är redan torsdag och jag har helt glömt bort att blogga. Dagarna har i alla fall rullat på som vanligt, men minnet sviker lite så jag glömmer säkert bort hälften vad jag har gjort denna vecka. I måndags låg jag ut i solen och läste på förhör (läs:powernappade) hela kvällen ungefär. I brist på annat hann jag också tvätta både min egen och mammas och pappas bil. Sedan var det dags för hockey och lejonen tog ju hem det som vanligt! Tisdagens skola varade till fyra som vanligt och två sista timmarna hade vi bland annat race med skolans gröna jopocyklar, hehe. Hade sedan planerat in en långlänk tills kvällen, men vädret hade andra planer. Jädrans regn! Igår, onsdag, körde vi tuff träning med Madde och Sara i gymmet och när jag kom hem avverkade jag ett träningspass till. Läste lite mera förhör ute i solen, och powernappade ännu mer. På kvällskvisten fick jag äntligen lite tid med min fina prins också. ♥
Idag har det ju varit en alldeles himla underbar dag! Svettigt varmt och skinande sol. Enda nackdelen är att det var så förskräckligt jobbigt att behöva vara instängd i skolan när solen fanns utanför. Har bortsett från skolan spenderat hela min eftermiddag och tidiga kväll med att sola, läsa på förhör, träna och (trumvirvel, haha) powernappa. Var sedan tvungen att lämna solen för att kolla lite på lejonen, som vann igen!! Men hörni, jag tror bestämt att sommaren börjar vara här. :-) 

HELGEN FYLLD MED MASSA ROLIGHETER

Ledardans. / Min ena grupp, trend högstadiet. / Min andra grupp, jumppamix. / Illusion. / Indiengänget. / Mistral, duktiga syster.
 
Här är några bilder från jumppafesten vi hade i lördags. Superlyckat, alltså!  Blev en explosionsartad början, en himla show till avslutning och där emellan himla fina program och duktiga gymnaster. :-) Och för er som undrar; ja, vi uppträdde med indienprogrammet igen iår, eftersom vi blivit uttagna till Lahtis för att där uppträda på samma golv som de som vinner i trupp-VM i sommar. Häftigt! 
 
Förövrigt tillbringades fredagskvällen hemma med mamma, (jaa, efter genrepet då alltså) och det var då år och dagar sedan. Körde i alla fall en mix mellan Let's Dance och hockey Finland-Ryssland. Vilken spännande match! Tror nästan jag höll på att gå sönder där ett tag på slutet, haha. Lördagsdagen gick ut på träningar och på kvällen efter jumppafesten åkte jag och plockade upp Jujjan och resten av kvällen spenderades med henne. Var ut på äventyr, hade picknick med massa gott i bilen och avslutade med ett besök till Alma. Fin kväll!
 
Söndag innebar morsdag. Vi firade fina mamma, åt middag ute, låg och njöt i solen, åkte för att fira bästa mormor och så gjorde jag finaste tårtbiten åt mamma. :-) Hoppas ni hade en fin dag! ♥
 

ITS FRIDAY, PEOPLE!

Elsa på äventyr, från i höstas.
 
Hej! Måste bara börja med att säga att det känns så himla underbart med fredag idag, trots att vi var lediga igår. Fredagsfeelis är alltid fredagsfeelis, lixom. Denna helg kommer i alla fall att gå i gymnastikens tecken. Det är genrep, LGF vårfest aka jumppafest och vanliga dansträningar som står på schemat. Sedan har jag också bokat in lite annat smått och gott. Så om det ekar tomt här, vet ni varför. :-) Nu har jag just gjort middag och ätit tillsammans med familjen och ska snart börja göra mig redo för att resten av kvällen befinna mig på "lokalin" i Lappfjärd. Genrep it is! PUSS.

WHAT HAPPENS IN BREMEN, STAYS IN BREMEN

Bättre sent än aldrig, som vanligt. :-) Nu tar vi en snabb titt på vad vi riktigt gjorde i Tyskland:
Vi hade både en officiell och en "privat" guidad rundtur. Vi upplevde en fantastiskt mysig stad. Vi spelade biljard. Och uv-minigolf. Vi drack litervis med öl. Och lite annat smått och gott. Vi var på ett konstmuseum. Vårt barnasinne tog över lite väl mycket ibland. Vi utmanade pojkarna på en hel del (biljard, minigolf, öldrickande..). Vi träffade härliga människor. Vi såg statsmusikanterna överallt. Och önskade oss något när vi höll i benen på åsnan. Vi var och hälsade på till tyskarnas skola. Vi åt god mat. Och hade en himla rolig pizzamiddag. Vi fikade på café. Vi bodde på Jugendherberge. Vi shoppade. Och jag blev överlycklig när jag hittade primark. Vi tog tåg till Hamburg. Vi åkte båt. Vi var till ett vaxkabinett. Och vi träffade bland annat Obama och Michael Jacksson. Vi hade himmelskt roliga, spontana kvällar. Vi skrattade. Drack lite mera öl. Shoppade lite till. Och skrattade igen. Vi hade en helt himla otroligt awesome och oförglömlig resa. 
 
Något mer tänkte jag faktiskt inte berätta. Inga detaljer är menade att publiceras, lixom. Undrar ni varför, kan ni ju alltid läsa rubriken en gång till. ;-)

MUSIK, GYMNASTIK OCH SOMMARFEELIS PÅ HÖG NIVÅ

Hej där! Gårdagen innehöll skola ända till fyra, men mitt på dagen bjöd musiklinjen åk 2 på konsert och sedan hade jag gymnastik ute i solen två sista timmarna, så det gick bra i alla fall. På kvällskvisten for mamma och jag iväg till lågstadiet för en konsert slash allsångkväll som lillasyster och de andra eleverna medverkade i. Idag har jag varit i skolan, äntligen inlett bikinisäsongen (!!), powernappat, dragit mina jumppagrupper sista gången för i vår, tränat och älskat vädret. Jag menar, sol och värme! Ååh, alltså. Känns som om sommaren närmar sig i alla fall. Imorgon är det ledig dag och det tackar vi också hjärtligt för. PUSS.
 
Ge mig sommar dåå. ♥
 

ITS THE EYE OF THE TIGER, ITS THE DREAM OF THE FIGHT

Hahah, jag tror bestämt vi bjuder på de här.
 
Hej på er! Det här har jag hållit på med ikväll, det som syns på bilderna alltså. Madeleine kom över och så satte vi igång med att planera det sista inför jumppafesten som äger rum i helgen.Kan inte säga annat än att jag tror att det kommer bli tuffaste ledardansen och inmarschen ever! ;-) Sådär annars har dagen varit helt vanlig med skola, läxor och lite ärenden på stan. Något mer hade jag inte på hjärtat för tillfället. Vi hörs, pusshej.

EN LUGN, SKÖN & VÄLBEHÖVLIG HELG

Efter fredagens lugna kväll i Övermark med älskling, mys och hockey vaknade vi upp till solsken och lördag. Största delen av dagen bestod av cykling med Björn och Kit och saldot blev hela 25 kilometer! Vi cyklade i byn, handlade lite picknick-mat, kom på att vi skulle cykla till fröken Söderman, hade picknick på hennes gård och pojkarna trixade lite med hennes bil och sedan cyklade vi hem igen. Fy tusan vad det är roligt att cykla! :-) Mot kvällen for jag hem en sväng och sedan åkte jag vidare till Malin för att tillbringa kvällen med henne och Alexia. Efter mycket mat och mycket prat åkte vi ut en sväng för att kolla läget samt träffa ett gäng andra brudar och sen blev det en rätt så tidig natt.
Så var det söndag. Vaknade utvilad sisådär klockan elva och efter en stund började jag  på med att skriva en essä. Tog en paus mitt i för att istället cykla iväg till good life - loppet som folkhälsan ordnade med mamma. Började med en zumba-uppvärmning och därefter blev det en 8 kilometers länk. Härligt! Väl hemkommen igen skrev jag färdigt essän och sedan städade och rensade jag ur mitt klädskåp, vilket inte var en sekund för tidigt. Avslutar denna söndag med en lång varm dusch och hårinpackning samt en god räkpaj. Perfekt. 

FREDAG & KORTARE HÅR

Favoritfredag och mitt tålamod på min låt-håret-växa-sig-långt-process var nere i botten så jag for till frissan och kapade av det. Ungefär sju centimeter kortare blev det, men det känns ändå så himla bra! Nu ska jag snart sätta mig i bilen och köra iväg till Övermark med väldans hög fredagsfeelismusik. Ha en trevlig helg! :-)

IF PEOPLE WERE MEANT TO POP OUT OF BED, WE´D ALL SLEEP IN TOASTERS

Jag har alltid varit världens trögaste människa på morgonen och en riktig sömntuta överlag också. Får jag inte sova mina tolv timmar, typ, är jag trött hela dagen och mitt morgonhumör är inte att jävlas med. Jag somnar när, var och hur som helst, ungefär på minuten. Så idag har jag gått runt som en zombie i skolan och när jag kom hem klarade jag inte av att hålla mig vaken längre. Somnade sött och.. FYRA (!!) timmar senare vaknade jag. Det var den dagen och den "powernapen". Någon som sa sömnbrist?

APRIL - GALNASTE, ROLIGASTE & BÄSTA MÅNADEN PÅ LÄNGE

Några bilder från april.
 
Nu när april har lidit mot sitt slut och jag ser tillbaka på denhär månaden stämmer nog det jag sa i början på månaden: April blev bra. Nästan så jag vågar säga riktigt bäst! Jag fyllde aderton år. Mitt födelsedagsfirande var himla roligt. Jag fick körkort och jag blev bilägare. Jag hade många roliga kvällar på baren. Jag hade en oförglömlig resa till Tyskland. Och också en mycket lyckad helg i åbo med bland annat Kattanfest. Jag har fått pussat på min prins. Jag hade en galen UV-partykväll på Ollis. Jag dejtade på CrazyCat med Jannica. Jag har träffat och lärt känna så många nya fina människor. Och april fick ett perfekt avslut - vappenfirandet. Den här månaden lever jag länge länge på. Nu säger vi bara HEJ MAJ!

GLADA (BOKSTAVLIGEN) VAPPEN!

Åkte iväg till Vasa med dessa två snygga brudar. Spelade hög musik i bilen, dansade (haha), sjöng och taggade till inför kvällen. Feelisen på topp redan här helt enkelt!
Då vi äntligen anlände, släppte Amanda och Josse av mig hos fina Malin, där förfesten redan var i full gång med partyglas, ballonger, serpentiner, musik och glada människor.
Haha, beibis-Kevin!
Söta.
Senare anlände mera folk, eller rättare sagt en hel bunt med pojkar, och förfesten fortsatte. När vi kände oss redo spatserade vi iväg till Hoviska, för att rätt så snabbt gå vidare in mot centrum. 
Sista destinationen var Ollis, där jag träffade upp älskling och en hel del andra efter sisådär en timmes (kallt) köande. Dansade dansade och dansade och hade så roligt (så jag inte ens hann ta bilder) tills det var dags att gå hem till Malin igen. Där somnade vi sött efter ett välbehövligt tjejsnack. :-) Under hela kvällen träffade jag så många jag inte sett på länge, så det var himla trevligt! Verkligen, verkligen en glad vappen, alltså!

VALBORGSBESTYR OCH FÖRSTA MAJ

En gammal bild på musse-mustang. 
 
Efter många om och men (precis som ifjol, lixom) så bestämde jag mig igår för att åka till Vasa för att fira vappen. Och ett bättre val kunde jag inte ha gjort - kvällen blev så himla lyckad och rolig! :-) Ni ska få bilder i ett annat inlägg. Vaknade upp i ett soligt Vasa och så småningom kom familjen efter mig och så åkte vi till storasyster Tilla som just flyttat till en ny lägenhet med Kimmo. Där spenderades dagen med middag och prat, men något riktigt bra sällskap var jag dock ändå inte eftersom jag var sliten från igår och somnade. Surprisesurprise! Mot kvällen åkte vi hem - första maj till ära - i pappas musse. :-) Eftersom jag inte hann kika in här och säga glada vappen igår, så önskar jag er alla en trevlig första maj istället! PUSS.

RSS 2.0