JAA, HEJ, JAG LEVER FAKTISKT

Oj, veckorna har bara rusat iväg. Men i alla fall, hej på er! Tänkte det var dags att ta mig lite tid för att visa lite livstecken och uppdatera läget lite. Sedan jag senast meddelade att det skulle bli en händelsefull vecka, har det faktiskt blivit två händelsefulla veckor. Har hunnit med de sista deadlinesen för perioden, avklarat sista teoritimmen i bilskolan, haft lgf-möte, penkkis, vanha och vanhafest, firat vändag och en födelsedag, packat, avklarat periodens provvecka och gjort allt det där vanliga också förstås. Och mitt i all bravader satt jag plötsligt på ett flyg ner till underbara Thailand, där jag nu för tillfället också befinner mig! Så nu vet ni hur situationen ser ut, och jag kan lova mycket bilder från alla äventyr och bättre uppdatering när jag är tillbaka hemma i verkligheten igen. Nu ska jag bara njuta av sol och värme och älska livet lite grann. :-) Ha det bra tills vi hörs ni också! PUSS.


VÅFFELKALAS OCH ALLT MÖJLIGT ANNAT

Hej på er! Ännu en helg har rusat förbi och jag tänkte att vi skulle ta en titt på vad den innehållit. I fredags var jag på himla bra humör och helgen var nästan mer efterlängtad än vanligt. Efter att jag kommit hem från skolan hann jag åka och ta foto till körkortet, övningsköra och tjoppa iväg på dansträningar. När kvällen kom inväntade jag bara min älskling och destu mer bestyr bestod inte fredagskvällen av.
På lördagsmorgonen vaknade vi tidigt och så bestämde jag mig för att lyxa till det och ställde till med våffelkalas åt min prins och resten av familjen. Gräddade en hel hög med våfflor och tillsammans med jordgubbar och grädde måste det ju vara godaste lördagsfrukosten som finns. :-) Resten av dagen gjorde vi allt från nödvändiga saker till onödvändiga saker och mot kvällen begav vi oss mot Närpes. Hann vara på jp@logen, sitta på tb, köra bil sådär passligt olagligt, träffa tre söta tjejor aka Amanda, Josse och Madde som hade lite bilproblem och skjussa hem två av dem förrän vi kom hem på natten någongång.
 
Idag är det söndag och den har varit precis som en söndag brukar vara. Vi vaknade sent, slöade hur länge som helst och så hjälpte Björn mig med lite bilskoleuppgifter. Sen pussade jag av älsklingen för ännu en ny vecka och så kom mamma och pappa efter mig. Här hemma har jag tagit itu med lite mera skolarbete och sedan bara slöat lite till. Veckan som kommer har mycket att bjuda på så nu tänker jag börja ta natten. PUSS!

"WHOEVER SAID THAT MONEY DOESN'T BUY HAPPINESS, DIDN'T KNOW WHERE TO SHOP"

Fick hem ett efterlängtat paket på posten idag. Dog nog både lycklighetsdöden & skodöden nu. Äntligen är de mina! ♥

SNART BEFINNER JAG MIG I MITT ÄLSKADE PARADIS

Mitt i all stress så närmar sig även den sak jag väntar på allra mest just nu med stormsteg. Jag tror bestämt att jag håller på att dö lycklighetsdöden sisådär var och varannan minut också. 

UPPREPAR SAMMA MÖNSTER SOM FÖRR

Här har det varit tyst några dagar. Men jag har faktiskt haft en hel del andra saker att göra. Man märker att perioden börjar närma sitt slut för deadlinen börjar hopa sig och tillsammans med allt annat som pågår utöver skolan håller det på att dränka mig just nu. Har nu söndag, måndag, tisdag tillbringat min tid tillsammans med halvfärdiga uppgifter, böcker som ska utläsas, planering av jumppatimmar och övrigt skolarbete. Och ändå finns det så mycket som är ogjort.. I söndags hann jag i alla fall också med att städa rummet, gå ut på en snabblänk och baka en kaka, men annars har jag inte mycket tid för roliga saker. Det var det här jag lovade mig själv att inte upprepa, att prioritera bort t.ex. egen träning framför alla måsten menar jag, men here we go again. Ibland hatar jag att jag är en envis perfektionist med höga prestationskrav och kontrollbehov och som dessutom stressar för det minsta. Men jag har ju klarat sånthär förr och jag kommer att klara det även nu! Förhoppningsvis är det värt det i slutändan. Kämpa kämpa lite till..

MAT, TÅRTA, VINGLAS, CHAMPAGNE, SKRATT, PRAT, PINGLORNA, BALLONG & DÅLIG HUMOR

Bilderna från igårkväll när vi firade Elli får tala för sig själva. Var himla oaktiv med kameran och bilderna är inte de bästa, men i alla fall. Det var så roligt att få träffa allihopa igen och jisses så vi skrattade! :-)

FÖDELSEDAGSFIRANDE PÅ FÖDELSEDAGSFIRANDE & ANNAT SMÅTT OCH GOTT

Igår inledde vi en ny månad i ett himla underbart väder. Februari. Kommer nog bli en riktigt bra månad, tror jag bestämt. Första februari betyder också en annan sak, nämligen min älsklings födelsedag. 19 hela år fyllde han och vi firade honom med presenter och tårtor. Grattis i efterskott finaste! ♥ På kvällen kom jag på att jag skulle åka och hälsa på Jannica som blivit opererad. Så blev det, och det som bara var meningen som ett litet besök varade ända in till halv två på natten med massa prat och glass. Riktigt fin kväll! Denna helg vankades det också marknad i Kstad, så idag har jag besökt den med Björn och Roberth. :-) Snart ska jag börja fixa mig inför ikväll, eftersom det på schemat står att det blir firande av ett stycke adertonåring med pinglorna! Ha en riktigt bra lördagskväll ni också! Puss. 

RSS 2.0