GULDGLIMTAR DEN SENASTE TIDEN

Det allra allra första jag gjorde efter att vi kom hem tillbaka var att åka till pingvinbastun för att ta några dopp i isvaken. De senaste dagarna har det dessutom verkligen varit vårkänslor vid isvaken och jag har kanske njutit mer än någonsin. <3
 
Efter att inte ha setts på en månad (!!) hade jag bokat in en efterlängtad och välbehövlig dejt med bästa Malin. Vi började dejten med drinkar på Pocket samtidigt som vi babblade ikapp om allting som hade hänt på sistone. 
 
Min första lediga dag hemma ägde gullungen Williams dop rum och jag fick äran att både vara med på dopet och föreviga det! Är så glad och tacksam över att få vara med på ett hörn av Williams liv tillsammans med hans fina lilla familj. <3
 
Jag har också avnjutit en himla trevlig och god middag på Hejm, även den tillsammans med min Malin. Vi inledde såklart middagen med favoritdrinken piggelin och därefter följde både förrätt och huvudrätt. 
 
Nu har jag checkat av några veckor av jobb och det har blivit dags för lite ledighet igen. Påsken är på intågande och det vankas ett traditionsenligt påskfirande på mitt happy place tillsammans med prick hela familjen! 
 

HEMMA FRÅN EN DRÖMMIG KARIBIENKRYSSNING

Fotografier från min instagram aivilos! <3
 
Hej gullisar!! Det är prick en månad sedan jag senast kikade in här och nu har jag sisådär tre alldeles ljuvliga veckor i Karibien bakom mig. <3 Vi hade en himla underbar resa, Karibien är verkligen en dröm på all sätt och vis och kryssning som resekoncept är o t r o l i g t! Resan var verkligen ett äventyr och en upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. Det var absolut en resedröm som gick i uppfyllelse. <3 Jag ska såklart berätta mera och bomba er med massa vackra fotografier senare! Vi kom iallafall hem till de första härliga vårkänslorna och det känns fint ändå! Den senaste veckan har jag bara försökt överleva en galen jetlag (haha) samt landat i vardagen igen. Och så har jag googlat på nya kryssningar prick varje dag, hehe. En helt ny fantastisk (kryssnings)värld har verkligen öppnats! PUSS.

RSS 2.0