APPRECIATION POST: PINGVINBASTUN

En mix av fotografier från pingvinbastun och isvaken. <3
 
Sedan hösten tjugohundratjugotvå har pingvinbastun fungerat som mitt andra hem och jag har besökt pingvinbastun så ofta jag bara har kunnat - ofta varje dag - oavsett väder. Att bli medlem i pingvinerna är nog ett av de absolut bästa besluten jag har tagit och det har fått mig att må så himla bra. Jag har verkligen älskat prick varje besök, prick varje bastubad och prick varje dopp i isvaken. <3 Med det sagt, så har jag nu faktiskt tagit mitt allra sista dopp i isvaken vid den gamla pingvinbastun. Det kändes både sorgligt och vemodigt eftersom det har varit en så pass stor del av mitt liv de senaste åren, men samtidigt finns det nu också något att se framemot! Det är nämligen så att det ska byggas en ny fin pingvinbastu på samma ställe och inför nästa säsong ska den vara färdig. Tills dess är det nu alltså paus för pingvinerna och jag vågar knappt skriva ut det, men i smyg längtar jag för första gången någonsin till november.. :-) 

OM ETT (MAT)VECKOSLUT MED SVÄRFÖRÄLDRARNA

En mix av matfotografier!
 
Förra veckoslutet hade vi finbesök i form av mina svärföräldrar och vi fångade några himla härliga dagar tillsammans! Som vanligt bestod en stor del av dagarna av matupplevelser, haha. :-) Middag på Restaurang 1h+k, brunch på Pharmacy House, hemlagad middag med japanskt tema, terrasshäng och fika på Aveny Café, lunch på Loftet, hemlagad brunch bestående av scones och fyrarätters middag på Fröj. Men förutom att vi åt massa god mat hann vi även njuta av det soliga vädret, gå på loppisar, spela de obligatoriska yatzymatcherna, hänga på balkongen och besöka pingvinbastun. Ungefär så! 

FÖDELSEDAGSTÅRTAN

Här ovan bjuder jag på fotografier på min födelsedagstårta! Jag hade länge velat trolla ihop en så kallad vintage cake och min födelsedag till ära gjorde jag äntligen det. Tårtan består av morotskakebotten och är fylld med cream cheese frosting samt täckt och dekorerad med smörkräm. Eftersom jag älskar att spritsa var det en dröm att dekorera denna tårta! Och visst blev den också himla drömmig? Nu vill jag bara trolla ihop flera, haha. :-)  

OM ATT FIRA EN FÖDELSEDAG

En ljuvlig födelsedagsmiddag. <3
 
Nu tänkte jag att vi skulle ta en titt på hur jag firade mitt tjugonionde (!!) jordsnurr! Eftersom min födelsedag var på en fredag passade jag på att fira prick hela veckoslutet, såklart. :-) Födelsedagen till ära hade jag en göra-allt-jag-tycker-om-dag: Jag tog en lång och skön sovmorgon, jag åkte iväg till pingvinbastun för några härliga födelsedagsdopp i isvaken, jag födelsedagsfikade och shoppade på stan tillsammans med min lillasyster, jag skålade i födelsedagsdrinkar, jag fick otroliga födelsedagspresenter och fina födelsdagshälsningar och jag åt födelsedagsmiddag med två bästisar. Resten av födelsedagsfirandet bestod av födelsedagsbrunch och en hemlagad födelsedagsmiddag tillsammans med min älskling, ännu mera otroliga födelsedagspresenter och fina födelsedagshälsningar samt födelsedagskalas tillsammans med familjen. Fotografierna här ovan är från födelsedagsmiddagen på Bacchus och då blev jag bjuden på deras Dine&Wine bestående av trerätters middag samt tillhörande vin. SÅ tacksam för prick allt - att få fira ytterligare ett jordsnurr är ju himla fint ändå. <3 

ETT FÖDELSEDAGSBARN

Skål för ännu ett jordsnurr!
 

ETT PÅSKFIRANDE

Snaphots från påsken på mitt happy place. <3
 
Ett skepp kommer lastat med en mix av fotografier från vårt påskfirande! Påsken bjöd på det gråaste påskvädret någonsin, påskhäxor och påskharar, galna ansiktsmålningar (haha), en traditionsenlig påskäggsjakt, god påskmat, massa påskbakning, en liten påskbrasa, påskjippo på torget samt kinderägg och choklad. Ungefär så!

RSS 2.0