TRAVEL IS THE ONLY THING YOU BUY THAT MAKES YOU RICHER

Precis som så många andra år, infaller min födelsedag även detta år på påsken. Så för att ta vara på mina lediga dagar under easter holiday och samtidigt fira min födelsedag, har jag bokat en ny resa! Lite som semester kombinerat med en present åt mig själv, förstår ni. Iallafall blir det denna gång en e f t e r l ä n g t a d east coast trip och destinationerna är bland de vackraste/finaste/underbaraste ställena i hela Australien! No more words needed - jag är bara så så så himla pepp!!
 
/ Grattis Aivilo, önskar Aivilo

SÖNDAGSSYSSLOR

Söndag. Hade en mysmorgon i sängen. Träffade Eva i city och satt och njöt av utsikten ovan. Blev bjuden på finmiddag och rödvin. Skypade med både mamsen och älskling. Och så var återigen denna söndag/helg/vecka slut. Dock känns det riktigt bra ändå, för jag har bara sisådär en och en halv jobbdag och så får jag inleda min förlängda easter holiday, men det får ni höra mera om i nästa inlägg!

LUNA PARK

Lördagskvällen spenderade vi på nöjesfältet Luna Park. Posade framför lustiga speglar, tog familje- och bröllopsfoton, åkte karuseller, hade pirr i magen, åt munkar och beundrade den så vackra nöjesparken i mörkret. Vi blev verkligen som små barn igen och skrattade så mycket att vi fick ont i magen. SÅ. HIMLA. ROLIGT. 

OM EN BLOMPICKNICK

Ledig torsdag. Träffade upp Julia i city och sedan så traskade vi iväg till underbara Royal botanic Gardens för att ha picknick bland alla vackra blommor medan vi catchade upp det senaste i flera timmar. Finfint. 

NIKE AIR FORCE

Dör skodöden. Alltså som jag har väntat på att dessa ska komma ut i affärerna här i Australien, och nu är de äntligen mina. Säg hej till mina nya babes!

OM ATT ÄNTLIGEN VARVA NER

Fyrverkerier i Darling Harbour.
 
Hej. :-) Efter att Björn åkte hem har den senaste veckan samt helgen varit riktigt lugn. Jag har jobbat, hängt på gymmet, bloggat och slöat. I lördags mötte jag även upp Amelie och Eva för att se på fyrverkerierna i Darling Harbour och därefter satt vi vid hamnen och pratade i flera timmar. Men några större bravader än så har det inte blivit. Dock har det faktiskt varit så himla välbehövligt och skönt! Nu har jag dessutom dragit på mig en förkylning, så lugnet får nog fortsätta lite till. PUSS. 

SELFIES WITH MY LOVE

Avslutningsvis bjuder jag på en hel drös med selfies på min fina prins och mig. Jag älskar dig. ♥

SYDNEY TOWER EYE

Det har blivit mycket höga höjder på sistone, men det är ju också därifrån den bästa utsikten är. Så för att avrunda Björns besök hos mig i Sydney begav vi oss upp till stadens högsta skyskrapa, The Sydney Tower Eye, för att ta en titt på fantastiska Sydney uppifrån. Alltså man får ju aldrig någonsin nog. ♥

CAMEL RIDE

Vi avslutade vår äventyrsdag med att ta selfies och en ridtur med kameler på sanddynerna i Anna Bay. Det var skakigt, men riktigt roligt. Och det tyckte tydligen också min kamel eftersom han ler så fint, haha! 

OM EN ÄVENTYRSDAG

Sista dagen i Port Stephens blev en äventyrsdag:
Vi klättrade på lite mera berg.
Vi checkade av mera beachar. 
Och vi blåste bort bland sanddyner. 

TOMAREE HEAD

I Shoal Bay fanns ett hundrasextioen meter högt berg som man kunde bestiga, och från toppen av detta kunde man se otroliga vyer över hela Port Stephens. Hiken upp dit var inte den lättaste, men väl uppe var det såå värt det. Hur många bilder jag än tog, och hur jag än försökte fick jag inte bilderna att visa utsikten någon rättvisa. Den var verkligen riktigt magisk! Life is a climb, but the view is great. 

FINGAL BAY

Port Stephens är ett beachparadis med sisådär trettio olika beachar och eftersom jag är en sådan beachbum ville jag såklart se så många som möjligt av dem, så vi checkade helt enkelt av en efter en. Här ovan ser ni Fingal Bay, som vi spenderade mest tid på. Vi gick också ut till ändan av denna beach och kom då till Fingal Spit, som ni ser är ett ställe där vågorna möts från två olika håll och krockar på en "sandstig" som då det är ebb leder ända till en liten ö ute i vattnet. Himla häftigt! Sedan fortsatte vi med Shoal Bay, Nelson  Bay, Little beach, Zenith Beach, Wreck Beach, Box Beach, Boat Harbour, One Mile Beach, Anna Bay, Birubi Beach, Stockton.. Haha, jaa, ungefär så. Beaches in my heart. ♥

KANGAROOS


ROADTRIP MED BIET

Sista helgen Björn var här var det dags för en roadtrip. Huvuddestinationen var Port Stephens, men både på dit- och hemvägen checkade vi av några andra ställen också. Och att vi fick roadtrippa i universums gulligaste bil gjorde ju vårt äventyr komplett. Lilla biet. :-)

PYSSEL & DJURMASKER

Såhär såg en torsdagsförmiddag ut. Vi fyllde köksbordet med massa pysseltillbehör och målarfärg och så satte vi igång med att göra våra egna djurmasker. 
Och detta blev slutligen resultatet! :-) 

CHOCOLATE HEAVEN

Max Brenner. En chokladrestaurang, en chokladbar, en chokladshop. Eller så bara en chokladhimmel. Tydligen tyckte vi att chokladfonduen och dess chokladkoma inte räckte, så en annan kväll befann vi oss här för att mumsa i oss lite mera chokladdelikatesser. Alltså, dog chokladdöden av hur gott det var!!

/ Chokladmonstrena

OH SYDNEY MY LOVE


BRIDGE CLIMB

Och så äntligen fick jag klättra upp till toppen av mäktiga Harbour Bridge! Känslan var otrolig, utsikten var fantastisk, outfiten var on point (haha), vädret var perfekt, sällskapet var det bästa och bron var om möjligt ännu mäktigare. Verkligen en amazing upplevelse!

P.S. Tyvärr fick man inte ta med egen kamera - vilket fick mitt blogg- och fotografhjärta att blöda - så dessa bilder här ovan är allt jag har att bjuda på..

DATE NIGHT

För att fira årsdagar / julafton / nyår / födelsedagar / alla hjärtans dag / alla andra festligheter vi missat medan vi varit ifrån varandra, bjöd jag en kväll på överraskningsdejt. Först åt vi middag på en favoritrestaurang och sedan gick vi vidare till stans bästa efterrättsställe för att lyxa till det med chokladfondue. Alltså vilken matkoma vi hade efteråt, men ååh så gott det var iallafall! 

THE BALMORAL PARADISE


BALMORAL

Vackra Balmoral var ett ställe som inte ens jag hade besökt ännu, så det passade alldeles perfekt att spendera en dag tillsammans med älsklingen här. Med sin härliga beach och kristallklara vatten kanske detta ändå är det allra finaste paradiset i Sydney. 

EN DAG I WATSONS BAY

Att Watsons Bay blev destinationen för en av våra beachdagar var såklart en självklarhet. Hela detta ställe är såå fint och mysigt, alltså! Förutom att simma och sola på beachen hann vi åka ferry, äta Doyles populära fish&chips samt dricka min favoritsmoothie vid hamnen och ta sisådär tiotusen selfies (haha). 

FAREWELL DRINKS WITH MY GIRLS

Lördagskvällen den sjunde mars innebar den allra allra sista kvällen då hela gänget kunde vara samlat före resor och hemfärder splittrade oss. Antagligen för evigt. Åh, mina bästa girls. ♥  Iallafall, så bestämde vi oss för att ha en sista utgång tillsammans och på samma gång fick nu mina girls och min älskling också träffa varandra. Vi lyxade till det och drack drinkar på fyrtiosjunde våningen med favoritutsikten för att (bokstavligen) avsluta på topp. Det blev en himla fin kväll. 

SHELLY BEACH

De kommande dagarna fortsatte i beachlivets tecken och nästa beach i tur var Manly. Men istället för att stanna på den stora beachen vandrade vi längs med en kort coastal walk tills vi kom till detta lilla paradis vid namn Shelly Beach. Alldeles otroligt fint!

OUTDOOR CINEMA

Min lediga onsdag byttes ut mot en ledig fredag istället, och som ni redan såg spenderade vi dagen på beachen och tills kvällen stod det date night på schemat. Vi hade bokat biljetter till en outdoor cinema för att se The Theory Of Everything. Vi började med att äta middag i form av picknick och sedan när solen gått ner satte filmen igång. Att ligga på en filt bredvid favoritpersonen under en stjärnklar himmel och se film på bio, det blir nog inte bättre än så. Myyys! 

EN LEDIG FREDAG PÅ BONDI


SHOPPING, SUSHI & FROYO

Efter en lång jobbdag bestämde vi oss för att bege oss in till city för middag och lite spontanshopping. Vad jag köpte (läs: vad jag fick av älsklingen, hehe) ska ni få se lite senare. Middagen bestod iallafall av sushi och sedan gick vi och åt efterrätt i form av en frozen yoghurt. Dubbelmums.

EN DAG I LEKPARKEN

Även fast jag hade min älskling här på besök och vi för det mesta hade program typ från morgon till kväll, hann jag ju också jobba precis som vanligt. Dessa bilder är knäppta en dag då kameran fick följa med ut då vi besökte en ny lekpark. Det var så roligt för både mig och ungarna att också ha någon annan med oss om dagarna samt på våra äventyr!

SIGHTSEEING

Björns första dag i Sydney till ära, blev det ju förstås sightseeing i city. Fick honom att inse varför jag älskar denna fantastiska stad, strövade runt, tog turistbilder, vandrade över Harbour Bridge, lunchade vid Operahuset och så råkade Björn bränna sig riktigt ordentligt.. Med andra ord, var det precis så som en första dag i Sydney skall vara. :-) 

OM ETT TUNGT FARVÄL & ATT VARA BACK ON TRACK

Min. 
 
Hejsan finisar! Hoppas allt är bra med er. :-) Min morgon (eller jaa, hela dag) har inte varit så värst bra, den har faktiskt varit riktigt jobbig. Det har ungefär varit känslan när jag skjutsade Björn till milibussen för första gången - gånger tusen. Idag var alltså dagen då jag var tvungen att pussa Björn hejdå på flygfältet och nu är han påväg hem igen. Så. sjukt. tungt. Dock har vi haft det så himla underbart och vi har verkligen njutit av dehär sexton dagarna vi fick tillsammans. Åh, min älskade prins. ♥ Nu är det i vilket fall som helst dags att komma tillbaka till rutiner och verkligheten igen och för att kompensera alla de dagar ni så ivrigt tittat in här även om inte jag gjort det, börjar bild- och inläggsbomben från de senaste två veckorna prick nu. Håll i er! Puss. 

OM ATT HA FULLT UPP MED ATT PUSSAS

Hoppsan, här blev det visst en oplanerad/oförvarnad bloggpaus.. Men hej på er! :-) Bloggen ekar tyvärr riktigt tomt, men som ni säkert förstår är datorn inte prioritering nummer ett nu när jag äntligen har min prins här, och dessutom vill jag visa honom så mycket som möjligt av min favoritstad så det är fullt upp hela tiden. Och så vill jag ju hinna pussas också. Massor. Såå, jag tänkte helt enkelt bara kika in och visa ett livstecken samt berätta hur det ligger till. Vi hörs när vi hörs - och då har jag himla mycket bilder och inlägg att bjuda på. Ha det bra så länge! PUSS.

MIN PRINS ÄR HÄR


Det var fem månader, två veckor och sex dagar sedan sist och så igår fick jag äntligen plocka upp universums bästa pojke från flygfältet. Lycka, bara ren lycka. ♥

FUTURE MUSIC FESTIVAL 2015

Artister och DJ:s som Avicii, Martin Garrix, Klingande, The Prodigy, Robin Schulz, Example, Timmy Trumpet och Drake. Perfekt sommarväder. Feelis människor och nufunna härliga vänner. Mycket svalkande att dricka. Och förfest samt efterfest på ett lyxigt hotellrum. Att lördagens festival var helt fantastiskt awesome behöver jag väl inte ens förtydliga. Men jag gör det iallafall, för ååh det var HELT. FANTASTISKT. AWESOME. 

ALL THE CRAZY SHIT I DID TONIGHT, THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES

Alltså haha, jag kan lixom inte sluta skratta när jag tänker på fredagskvällen. Och då jag går igenom alla tvåhundratjugotvå (!!) bilder, vilka mer eller mindre inte ens är bloggbara, är det ju ännu svårare att hålla sig för skratt. Vi hann med så mycket tokigheter och hela kvällen var så galet rolig. Det är bäst att vi håller alla detaljer för oss själva, så tänkte bara bjuda på dessa någorlunda normala bilder och så får de sammanfatta våra bravader.. ;-)

RSS 2.0