SOLSTRÅLAR, SANDSTRAND & SVALKANDE VÅGOR

Har väl helt glömt bort att berätta att jag imorgon sticker iväg till varmare breddgrader! Till favorit-Thailand, rättare sagt. Känns sådär förbannat himla underbart att få byta ut detta äckliga regnväder till värme och sol. Och som jag har längtat, alltså. ♥ 

OM DE SENASTE TVÅ DAGARNA & TJ120

Just nu.
 
Hej på er! Läslovet är fortfarande lika misslyckat och inte ser det ut att bli bättre heller.. Igår var jag iallafall tillbaka till skolan för att skriva en preliminärskrivning i matte inför studentskrivningarna och på kvällen var jag som vanligt till gymmet. Idag tog jag sovmorgon och började sedan kryssa av min to do lista. Vad det var jag sysslade med förstår ni då ni läser nästa inlägg, som kommer upp snart. :-) Tyvärr har jag också dragit på mig en förkylning och feber under dagen, så jag lever på burana och havtornste för tillfället. Måste vara frisk imorgon!! Trots krassligheten har jag ändå dragit mina grupper idag också, förstås. Och nu höll jag helt på att glömma.. Jag har ju fått världens bästa nyhet också: Min milipojke slipper hem från militären efter ett halvår och jag är lyckligaste tjejen i universum! ♥ Men nu får det vara nog skrivet, vi hörs om en stund istället. PUSS.

ÖPPNA PORTARNAS DAG & FJORTISKALAS

Lite svårt att hålla sig för skratt.. :-)
 
Efter återigen bara några timmars sömn var det väckning klockan nollsex nollnoll på lördagmorgon och så bar det iväg ner till Dragsvik på öpnna portarnas dag. Väl framme fick vi bland annat se och höra då rekryterna svor faneden, se på då de marscherade, bekanta oss med området och byggnaderna samt deras stugor/rum, äta milins pannkaka (och ärtsoppa, men sådant äter inte jag, hehe) och helt enkelt få en inblick i hur de har det där. Tyckte det faktiskt var riktigt intressant! Och det bästa av allt med dagen var att vi fick ta med oss min milipojke hem också. :-) 
 
Söndagen bestod sedan av sömn, vila och rehabilitering, haha! På kvällen var det också dags för släktkalas åt ungen som tänker fylla fjorton (!!) denhär veckan. Nej hördu tiden, stanna upp nu.. Vi åt iallafall gott och så fick jag busa med sötaste kusinbarnen. Därefter blev det en film med älsklingen och sedan somnade jag sött igen. Sånahär helger är verkligen inte lätta, alltså!

OM EN AWESOME ABI-KRYSSNING

Bussresan ner till Åbo. Peppad inför kryssningen var vi minst sagt!
Buffé på båten. Direkt vi steg ombord på båten fick vi sätta oss till bords och äta god mat och dricka vin till. 
Torsdagskvällens festligheter. Har tyvärr inga bilder utanför hytten, eftersom festkameran gav upp direkt ungefär.. Efter middagen gick vi iallafall till hytten och fixade oss och sedan bar det iväg utpå. Kvällen och natten bestod av drinkar, shottar, dansande på ett himla fullt diskogolv, bus, djupa diskussioner och gungande i takt med båten ända in på morgonen därpå. 
Fredag och festen fortsatte. Vaknade upp efter tvåtimmars sömn och gick för att äta frukost, vilken jag tyvärr inte kunde ta del av eftersom jag (och många andra) led av universums värsta baksmälla, heh.. Efter att vi slöat, skrattat åt allt och inget och fixat oss pånytt var det bara att sätta igång igen. Bänkade oss i baren tillsammans med alla de andra partyglada och shakeade loss på dansgolvet tills båten var i hamnen igen. Feelisen var verkligen på topp! Kan väl nämna att Kevin agerade fotograf, och av bildmängden att döma tyckte han det var himla kul, haha.
Bussresan hemåt. Här började nog alla ha festat tillräckligt mycket och länge, vilket märks alldeles för bra på dessa bilder, hehe. Men riktigt färdiga var vi inte än, så då vi kom till Närpes åkte vi och crashade ettornas och tvåornas vanhafest. Därefter var det slut på detta galna/roliga/spårade/fantastiska äventyr. Tio poäng!

PENKKIS 2014 - BILDBOMB

Dagen kom, då det äntligen var ABI-14:s tur att ordna penkkis. Vårt tema var cirkus och det blev ju himla bra, alltså! Tänker nu bjuda på en hel drös med bilder, så enjoy:
Såhär såg det ut i dekorationsväg. Flaggan hissades, gymnastiksalen dekorerades som ett cirkustält, lärarna fick sin egen VIP-plats i djurburen och lakanen som skulle hänga på lastbilsflaket pyntades bland annat med våra namn.
En hel massa cirkusfigurer. Här väntade vi på att ettorna och tvåorna skulle komma till skolan så att vi skulle få ta emot dem med mycket ljud, rop och visselpipor.
Jag och mina favoritflickor. ♥ 
Sedan kom ettorna och tvåorna och här började vårt program för dem. Först stod det "billig fylla" (springa runt flaskan tills man blir alldeles yr) på schemat och sedan var de tvungna att helt snurriga springa vidare uppför backen och in till gymnastiksalen där de även blev sminkade till clowner och fick ABI-14 i pannan.
Här är mera bilder på cirkusfigurer. Då alla var inne i gymnastiksalen var det dags för vårt cirkusprogram. Vi började med att sjunga för vår publik och sedan visades vår ABI-film. Därefter var det ettornas och tvåornas tur att visa upp sig. De delades in i lag och sedan skulle de klara av sex olika tävlingar. Gå på lina, leta upp bollar från hinkar fulla med äckligt innehåll, jonglera, bygga en människopyramid, söka upp en sockerbit ur en pajfrom full med grädde med munnen och cykla på enhjuling. Lärarna fick också ha en egen tävling där de skulle spränga en ballong så snabbt som möjligt. Slutligen delade vi ut presenter åt lärarna, sjöng vår egengjorda sång om gymnasietiden och visslade och skrek lite till. 
Låt mig presentera ABI-14 och cirkus ABI-landia. AWESOME.
Nu följde besök till både högstadiet och lågstadiet där vi sjöng, hade allt för mycket ljud och kastade godis. Sedan hoppade vi på flaket och körde runt i Näsby och härjade vidare. Så. Himla. Feelis.
När vi kom tillbaka till skolan fick vi sedan åka hem  och jag hade fått uppleva en av de roligaste händelserna i hela mitt liv! Hade så underbart jävla (ursäkta) kul!

OM EN INTE SÅ LYCKAD BÖRJAN PÅ LÄSLOVET

Det är måndag igen och jag har både överlevt penkkis och abi-kryssningen samt den fullspäckade helgen. Nu har jag alltså (läs)lov ända tills studentskrivningarna börjar igen i mars, men här är motivationen till något plugg långt på minussidan så får se hur skrivningarna går denhär gången. Istället för att läsa har jag idag tagit en lång sovmorgon, pussats med min prins, skött ärenden och lagat mat med syster. På kvällskvisten var det dags att besöka gymmet igen efter penkkisfirandets allt för många alkoholintag och nu ska jag ta och fixa lite inlägg åt er från de senaste dagarna. Hörs om en stund, pusshej!

NÄRPES GYMNASIUM, TACK & FÖRLÅT

Cirkus ABI-landia har gjort sitt och nu sticker vi iväg på kryssning! ABI ABI ABI HEJ HEJ HEJ!

OM NÄR FEELISEN ÄR PÅ TOPP

Dagen till ära körde vi på våra fina klasströjor. :-)
 
Så var sista dagen i gymnasiet över. Och efter eftermiddagens och kvällens bestyr är nu allting klart för penkkis. Det här kommer bli så awesome. Morgondag - kom nu dåå! Så. jävla. pepp. att. jag. dör.

IGÅR, IDAG & IMORGON

Igår stod det engelska hörförståelse på schemat från morgonen och före vi skötte några penkkisärenden så hade jag två lektioner. På kvällen drog jag iväg till gymmet och sedan fick jag ta det lugnt några timmar. Idag har jag befunnit mig i skolan från nio till fyra och sedan har jag tillbringat tid på gymmet. Imorgon ska jag skriva sista studentskrivningshörförståelsen och denna gång är det i tyska. Därefter har jag mina tre sista lektioner i gymnasiet och sedan tar vi och ställer iordning inför penkkis. I någon vända ska jag också hinna dra mina grupper, hehe. Ungefär så. 
P.s. Elin, jag hoppas vi kan lika mycket tyska imorgon som vi kunde här! ;-)
 

INLEDER EN TOPPENVECKA

Penkkis tjugohundratolv och tjugohundratretton. På torsdag är det vår tur!
 
Måndagen kom och vi sparkade igång en ny vecka. Och en himla händelserik och pepp-ig sådan också. :-) Denna vecka innebär tre sista skoldagarna i gymnasiet, vårens två första studentskrivningar, ABI-14s penkkis (!!), abikryssning, öppna portarnas dag i dragsvik och fjorton-års kalas. Får se hur det blir med uppdateringen, men om det ekar tomt här vet ni alltså varför!

OM ALLT FRÅN FÖDELSEDAGSFIRANDE & UTGÅNG TILL ABI-MISSION & FINMIDDAG

Svartvita telefonbilder från lördagskvällens bravader.
 
Har varit i Närpes hela helgen och både tagit det lugnt samt hunnit busa till det lite. När jag hade hämtat Björn från bussen i fredags åkte vi hem till honom och så firade vi honom lite i efterskott. Han fick öppna sina födelsedagspresenter och så åt vi smörgåstårta. Sedan började klockan bli så mycket att vi fick ta natt. På lördagen hade vi planerat in ett ABI-mission, så jag hämtade upp Jannica och sedan mötte vi upp klassen. Vi hade faktiskt himla roligt och tror det blev riktigt awesome! Så hemlighetsfull tänker jag faktiskt vara nu. ;-) Väl hemma hos Björn igen blev det finmiddag med hela familjen. På kvällen blev det en spontan utgång på jp@logen med mina bästa pinglor, efter att Jannica och jag först funderat på vad vi skall göra av kvällen. Senare joinade också många andra, däribland älskling och hans kompisar, och även fast jag var chaffis och nykter hade jag roligaste kvällen på länge! Mycket skratt och lite spårat beskriver kvällen bra. Eftersom klockan hann bli alldeles för mycket innan jag fått hem alla alkoholpåverkade vänner på lördagsnatten, innebar söndagen en lång sovmorgon och slappande. Har kollat film med Björn och sedan var det dags att skjutsa honom tillbaka till milibussen. Det var denna fina helg. Pusshej. ♥

OM EN ENFORMIG VECKA

Hejsan! I onsdags var jag i skolan, fixade inför penkkis, drog mina grupper och var på spinning. Igår bestod dagen av skola, penkkisförberedelser gym och zumba. Och idag har dagen hittills bestått av skola. Med andra ord har denna vecka i princip sett ut likadant varje dag: skola, penkkisfixande och träning. Därför har blogginläggen också blivit få, det finns helt enkelt inget att blogga om. Dessutom fast jag bara haft några få lektioner har det blivit långa skoldagar på senaste tiden eftersom penkkis närmar sig med stormsteg. Men nu är det ju fredag igen, vilket innebär helg och lite ledighet! :-) Efter skolan fixade vi tacos till middag med familjen och efter det har jag bara slöat. Nu tänker jag spendera kvällen på gymmet och jag tror bestämt det blir en lång dejt med löpbandet. Sedan sisådär klockan nio får jag åka och hämta min Björn från milibussen, lycka! Det var allt jag hade att säga nu. PUSS.

OM HELGEN & BÖRJAN PÅ VECKAN

Hejsan! Fredagens crazycat-dejt med Jannica var himla mysig och mätta i magen fortsatte vi sedan kvällen hos mig långt in till midnatt. Någongång under kvällen kom vi också på att Jannica skulle följa med mig på en roadtrip till Vasa dagen därpå. Så blev det och på lördagsmorgonen plockade jag upp henne och så bar det iväg. Vi shoppade lite, skötte ärenden, mötte upp syster Tilla och lunchade i form av salladsbuffé. Men det som skulle fixas och den egentliga orsaken till Vasaroadtripen blev tyvärr ogjord.. Nåja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. :-) Efter lördagens vilodag började iallafall söndagen med gym. Resten av dagen gjorde jag inte något märkvärdigt och på kvällen fick jag prata med min fina prins en välbehövlig stund. Så började en ny vecka och den har bestått av skola, penkkisförberedelser och träning. Helt vanliga dagar helt enkelt. Ungefär så, tror jag. Pusshej! 

VIRTUELLA FÖDELSEDAGSHÄLSNINGAR ÅT MIN ÄLSKADE MILIPOJKE

Idag fyller universums bästa människa år. Tusen grattispussar och tusen grattiskramar på din 20-års dag, hjärtat! ♥ 

RSS 2.0