ALL ROADS LEAD TO...

Fotografier från Grekland tjugohundrasjutton. <3
 
... ROME. Och det gör faktiskt även flygplanet som vi om sisådär några minuter ska stiga ombord på! Ja, det är dags för nästa äventyr och jag ska ä n t l i g e n få upptäcka Italien. Den här gången ska vi kombinera stadssemester med solsemester och därmed ska vi fånga allt vad både Rom och Amalfikusten har att ge. En resedröm som går i uppfyllelse!! <3 Dessutom tänker jag leva på pasta och pizza samt marinera mig i massa vin. MUMS. Som vanligt får ni hänga med på äventyret på min instagram aivilos och sedan när jag är hemma tillbaka så kikar jag in här igen. :-) Ciao! <3 

SOLIGA DAGAR PÅ MITT HAPPY PLACE

Tre vackra ting - spegelblankt hav, pioner och en solnedgång. <3
 
Att få somna och vakna till detta på fotografierna här ovan är verkligen underbart och en sådan lyx. Och exakt så lyxigt hade jag det förra veckoslutet. Vi tillbringade ett dygn på mitt happy place eftersom det vankades morsdag och prick hela familjen samlades för att fira mamsen. <3 Vi anlände kvällen före och möttes av ett spegelblankt hav och en vacker solnedgång. Kanske det finaste jag vet! Mamsens pionbukett på köksbordet blev dessutom om möjligt ännu vackrare i solnedgången. Prick en likadan solnedgång fick vi även beundra följande kväll, innan vi slutligen (motvilligt) begav oss hem tillbaka. Däremellan njöt vi av en lugn morgon vid ett (återigen) spegelblankt hav, tog jag ett morgondopp i det svalkande havet, bakade vi somriga kakor med färska bär, fångade vi alla solstrålar, busade vi i badtunnan med gullungarna, åt vi grillat till middag och så gjorde jag ett yogapass och dansade på terrassen i kvällssolen. Det var ett alldeles alldeles ljuvligt dygn! <3 Efter bara några dagar återvände vi dock prick hela gänget igen och denna gång fick vi njuta av allt det ljuvliga lite längre. De senaste dagarna har kalendern nämligen bjudit på långledigt medan vädret har bjudit på strålande sol. Jag har nog tillbringat prick alla vakna timmar i solstolen eller utomhus och ååh, vad underbart det är. Jag blir alldeles pirrig över att det bästa livet är här nu!! 

OM TRE LJUVLIGA BRAVADER

Snapshots från förra veckan!
 
Förra veckan hängde jag med min bästa Malin tre dagar i sträck. <3 Den första dagen drack vi somriga drinkar och åt god middag på Strampens soliga terrass. Den andra dagen möttes vi upp för en välförtjänt AW på Aveny Café. Och den tredje dagen drack vi rosé på vår balkong innan vi traskade iväg för att se gulliga Mark Levengoods föreställning som bjöd på både kloka livsfilosofier och många skrattattacker. Tre ljuvliga bravader tre dagar i sträck, alltså! 

OM ATT FIRA IN VÅREN

Ett skepp kommer lastat med en mix av festliga fotografier från vappen och första maj! Vi firade in våren med vappenfest och ett pyntat hem, en oskriven dresscode, ett himla roligt gäng, de obligatoriska vappenballongerna, mumsiga hemlagade munkar, mösspåläggning och körsång, otaligt många skålar i bubbel, pizzamiddag från Marco Polo, ett ölspel och galna utmaningar, utgång med massa dans, en god första maj-brunch och soligt balkonghäng. Tio av tio vappenballonger!! <3

ÖPPET HAV, VÅRSTÄDAD BALKONG & MASSA GODA DRYCKER

Vi fick finbesök av bästa Linus då det vankades långledighet! Här hade vi även bjudit över bästa Malin för lite bubbel och snacks innan vi skulle iväg på middag.
 
Middagarna på Ernst Salonger är alltid lika lyckade och trevliga - och denna middag på fotografierna här ovan var inget undantag. Vi skålade i rosé, beställde in massa småplock till förrätt, testade på många olika viner samt avnjöt varsin god huvudrätt.  
 
Prick den sista april blev det slutligen öppet hav utanför pingvinbastun och därmed var isvakssäsongen över för denna gång. Jag checkade slutligen av sisådär trehundra (!!) dopp i isvaken och jag älskade varenda ett. <3 
 
En kväll hade vi roligt på Zinc. Jag bad bartendern att blanda ihop en mocktail åt mig och den var så himla himla god. Förövrigt, så är jag verkligen glad och tacksam prick varje dag för att jag och min Malin bor i samma stad!!
 
Förra veckan jobbade jag undantagsvis även på fredagen och när jag fick checka ut var jag därmed väldigt välförtjänt av en AW på Fondis, hehe. :-) På min instagram aivilos skrev jag då: Fredag! Sol! Espresso martini! Terrassäsong! Och det sammanfattar allting så himla bra. 
 
En dag hade jag storstädning på balkongen och samtidigt gjorde jag den vårfin. På kvällskvisten passade vi sedan på att fira det med några glas bubbel ute på balkongen.
 
Mamsen och papsen kom på besök och vi bjöd dem på en hemlagad trerätters middag med italienskt tema. Vi hade så länge försökt få ihop denna middag och nu var det äntligen dags. Det serverades magiskt goda viner och himmelsk mat!

RSS 2.0