OM EN VINPROVNING

En grå och mörk novemberkväll lyxade vi till det med en ny vinprovning på Viinille. Alltid när min Bill får önska sig något eller ska välja en upplevelse, står vinprovning högst upp på listan, haha! Iallafall. Vi beställde in sex olika viner och den här gången blev mina två favoriter ett rödvin från Chile och ett vittvin från Spanien. Det är nog verkligen alltid lika trevligt med en vinprovning!

OM ETT FÖDELSEDAGSFIRANDE

Den andra november var det min älsklings födelsedag och det firade vi med presenter och trerätters middag. Jag hade såklart också bakat en födelsedagstårta. Födelsedagsbarnet hade önskat sig en födelsedagstårta med smörkräm, så tårtan bestod av både vanlig smörkräm och schweizisk marängsmörkräm samt jordgubbar. Den var verkligen magiskt god!! Till skillnad från förra årets storslagna överraskningsfödelsedag var det ett himla lungt firande denna gång, men det var väl ändå ett typiskt födelsedagsfirande för år tjugohundratjugo.. :-)

RUNSTREAK DAG HUNDRA!!

Idag nådde jag mitt slutliga mål - jag nådde dag hundra på min runstreak! Tänk att jag har sprungit prick varje dag i hela hundra dagar!! Jag har sprungit tidiga morgnar, jag har sprungit i ösregn, jag har sprungit med sällskap, jag har sprungit sena kvällar, jag har sprungit i sommarväder, jag har sprungit under dåliga dagar, jag har sprungit i storm, jag har sprungit under en paus på jobbet, jag har sprungit i mörker och jag har sprungit under bra dagar. Oavsett om jag har varit himla trött en morgon, det har ösregnat en hel dag eller om motivationen slash orken har varit frånvarande så har jag snörat på mig springskorna och begett mig ut på en runda prick varje dag. Det är verkligen himla fantastiskt och jag är så GLAD och stolt över mig själv!  
 
Runstreaken har verkligen gett mig så mycket! Jag har förbättrat min kondition, springrundorna har gett mig både endorfiner och glädje, jag har varit ute i den friska luften varje dag, jag har finslipat på min självdisciplin och envishet, mina astmasymptom har minskat, jag har varit piggare under dagarna, jag har hållits frisk och framförallt har runstreaken blivit en naturlig del av dagen prick varje dag. Jag är så himla tacksam över att jag gav mig själv denna träningspresent - jag har verkligen mått så bra av detta. <3
 
Nu är frågan bara: springa eller inte springa imorgon?

OM VARFÖR JAG ÄR FRÅNVARANDE

Sista höstfotografierna. <3
 
Hej där!! Det händer så himla mycket i mitt liv just nu att dagarna bara seglar iväg. Jag har inte knäppt några fotografier på evigheter och jag har absolut inte någon tid att sitta vid datorn. Det kan därmed tyvärr fortsätta att eka lite tomt här den kommande tiden.. Jag måste kämpa på några veckor till, men därefter kan jag förhoppningsvis andas ut. <3 Jag har även med skräckblandad förtjusning något himla spännande, oväntat och framförallt överraskande att berätta för er lite senare också!  

Annars då? Utanför min lilla bubbla pågår fortfarande kanske världens längsta höst. Luften är ännu rätt så varm och första snön har heller inte hittat hit trots att det snart är mitten på november. Dagarna blir också mörkare och mörkare samt kortare och kortare, men jag har så mycket annat att tänka på att jag iallafall inte nu hinner vara så olycklig över det - vilket ju faktiskt bara är skönt. :-) Och det var ungefär det jag hade på hjärtat nu. PUSSHEJ!

EN SEAFOOD-DRÖM

Jag måste bara bjuda på några fotografier från denna fantastiska seafood-middag vi åt i Kristinestad. Det serverades skaldjursplatåer med skagenröra, färska räkor, löjromschips, kräftstjärtar, rökta räkor och massa tillbehör. Alltså ååh, vad m a g i s k t gott!!

RSS 2.0