OM ETT DUBBELFÖDELSEDAGSFIRANDE

Den tjugosjätte december vankades det som vanligt ett dubbelfödelsedagsfirande hemma hos oss. Både mamsen och min storasyster fyller ju nämligen år på samma dag och det skulle såklart firas. <3 I år fyllde den sistnämnda dessutom prick trettio jordsnurr!! Födelsedagsfirandet bestod av födelsedagskramar, fotografering, födelsedagsmiddag, massa bus, födelsedagspresenter, skrattanfall och födelsedagstårta. 

SYSTERTRION

Här bjuder jag på några vintriga fotografier på mig och mina systrar! <3 Dessa knäppte vi mitt i allt julstök på julafton då jag plötsligt kom på att jag ville föreviga det vackra vintervädret som vi blev bjudna på. Mina systrar älskar mig verkligen extra mycket när jag släpar ut dem på åkern i minusgrader för att jag vill ha några fotografier, hehe. :-) 

OM EN MAGISK JUL

Ett skepp kommer lastat med en mix av himla massa julfotografier. Jag känner att fotografierna beskriver den magiska julkänslan alldeles perfekt, men tänker att jag ändå vill komplettera med en liten text om de ljuvliga juldagarna som vi har bakom oss. <3 Vi har haft en mysig uppesittarkväll, vi har fått njuta av julgranen, julmusik och alla julljus, det har bjudits på kvalitetstid med de allra käraste, vi har firat en fin julafton med prick hela familjen, vi har haft jultomten på besök samt delat ut alla julklappar som fanns under julgranen, vi har ätit massvis med god julmat och kanske ännu mera julgodis och choklad, många timmar har bestått av det traditionsenliga julpusslandet och vi har druckit otaligt många lyxiga juldrinkar. Julmyset alltså. <3

GOD JUL <3

Jag tänkte snabbt bara kika in här för att önska er en god, kärleksfull och fin jul. <3 Puss!

ETT EFTERLÄNGTAT JULLOV

Hej där efterlängtade mysiga ljuvliga välbehövliga magiska jullov. <3 Igår checkade jag ut från den sista dagen på jobbet och imorse vaknade jag därmed upp till den första jullovsdagen. Ååh, vad jag har längtat och väntat på detta! Efter många himla intensiva månader på alla sätt och vis har jag idag, den första jullovsdagen till ära, en sådan dag då jag bara tar det lugnt prick varje sekund - och ååh, så bra det känns! Nu ser jag framemot många fina, lugna och mysiga juldagar. <3

JULMYSET I KRISTINESTAD

I lördags tog vi en julpromenad runtom den ljuvligt julmysiga lilla staden. Den kvällen snöade det otroligt mycket, så det blev också en himla snöig promenad, haha. Men det gjorde det faktiskt bara ännu mysigare! Av denna promenad fick jag så mycket julkänslor och Kristinestad kan verkligen sprida julmys. <3 

GULDGLIMTAR I DECEMBER

Den första riktiga snön. <3
 
Några fina och vintriga vyer från bilfönstret.
 
Julgodis in the making. Mums!
 
En iskall OCH himla vacker dag.
 
De vackraste julsångerna i kyrkan.
 
Ett vackert vinterlandskap utanför jobbet!
 
Så himla julmysigt vid pingvinbastun. :-)
 
En varm och mysig vinteroutfit.
 
Fångade julstjärnor i fönstren under en promenad.
 
Julgranspynt hemma hos mamsen och papsen. <3
 

WINTER WONDERLAND

Ett skepp kommer lastat med några vinterfotografier. Älskar älskar älskar detta ljuvliga vinterlandskap!! <3
 

EN MAGISK VINTERDAG

Den senaste veckan har det äntligen snöat här hos oss och i torsdags blev vi bjudna på ett himla vackert winter wonderland också!! Fina snötäckta träd och himla massa minusgrader. Jag hade ett lyckopirr i kroppen och var på mitt absolut bästa humör prick hela dagen på grund av detta, haha. :-) Dessa fotografier här ovan knäppte jag på jobbet i soluppgången. Det var alldeles m a g i s k t. <3
Förutom fina snötäckta träd och himla massa minusgrader blev vi också bjudna på blå himmel och strålande sol. Det var med andra ord en perfekt vinterdag. Jag konstaterade på jobbet att det tar ont i hjärtat att behöva vara inomhus på jobb en dag som denna, så på lunchpausen tog jag kameran i handen och gick ut och fotograferade och fångade allt det vackra där ute. <3 Ååh, det var verkligen så himla himla vackert!

ETT GODMORGON-INLÄGG

Fotografier från en himla grå dag.
 
Godmorgon från mitt happy place! <3 Jag vaknade upp här imorse och denna gång känns det extra fint. Jag har nämligen inte varit här på sisådär två månader, så det är verkligen på tiden. Vi har egentligen inte några större planer för de kommande dagarna, utan vi tänkte mest bara ta det lugnt och mysa. :-) En sväng in till stan, lite julbak, ett besök hos gulliga momi, bastubadande och en promenad vill jag iallafall checka av! Något mera hade jag nog inte på hjärtat just nu, så jag vill bara önska er ett fint veckoslut. Pusshej!

JULDRINK & JOBBJULFEST

I fredags vankades det julfest med jobbet och precis som ifjol så hade jag bjudit över bästa Daniela på en juldrink innan vi skulle möta upp resten av gänget. Tänker lixom att om det skett två år i rad så är det en tradition, hehe. :-)
Juldrinken var magiskt god och vi hade det så himla mysigt och bra på tumis att vi kunde ha stannat kvar hela kvällen! Här måste jag även passa på att skriva en liten appreciation text om Daniela. Jag hade verkligen inte överlevt denna höst utan henne. <3 Hon är en stjärna!
När juldrinken var uppdrucken mötte vi upp våra kollegor och sedan väntade bubbel och en trerätters middag på Faros! Festligheterna fortsatte därefter med julklappsleken, skratt, tävlingar och dans. En mycket trevlig julfest! 

OM EN EXAMENSMIDDAG

De senaste sex månaderna har min älskling alltså jobbat på Åland och orsaken till det är att han har slutfört sina psykologistudier. När han nu flyttade hem tillbaka hade han därmed i princip examensbetyget med i bagaget och det skulle såklart firas! Så i onsdags hade vi bokat in en middag på Ernst Salonger för att fira detta. Psykologiemagister - jisses vilken fantastisk man jag har! Är så så SÅ stolt över honom. <3 Iallafall. Vi inledde firandet och middagen med att beställa in vitvin och lite snacks, därefter blev vi serverade några förrätter (som inte fastnade på fotografi) och slutligen valde  vi varsin huvudrätt. Allting var himla gott och vi hade en mycket trevlig kväll! 

OM EN FIN LÅNGLEDIGHET

I början på december stod det l å n g l e d i g h e t i kalendern. Planen var därmed att vi skulle fira detta någonstans i Europa, men efter många om och men slutade med att vi stannade hemma iallafall. Nu tänkte jag att vi skulle kika på hur jag tillbringade de lediga dagarna. Häng med, vetja! 
Fredagen var min första lediga dag och då hade denna gullis bokat oss som barnvakter. Han passade på att ta en himla sovmorgon dagen till ära och därefter hade vi morgongos hur länge som helst. Ååh, vad mysigt det var!! <3
Resten av dagen både busade och lekte vi med Wiggos alla leksaker, och speciellt med hans nya bil som han fick i födelsedagspresent! 
Senare på eftermiddagen begav jag mig till Sandö för att besöka pingvinbastun. Jag hade nämligen tidigare i veckan blivit medlem i pingvinerna, Vasas vinterbadsförening, och nu var det dags för besök nummer två där. :-) Visst är förresten pingvinerna det allra gulligaste namnet? 
Prick här varvade jag sedan några dopp i havet med bastubad! Att bli medlem i pingvinerna var ett av de bästa besluten på länge - jisses vad jag njuter! 
När jag hade bäddat ner mig i soffan för en myskväll hörde bästa Malin av sig och ville att jag skulle komma på AW och det kunde jag ju ändå inte tacka nej till. Så på rekordtid gjorde jag mig redo och sedan tillbringade vi resten av kvällen på Zinc istället. Vi hann skåla med bubbel, vin och en glöggdrink innan vi slutligen avrundade en härlig AW. För visst kan man gå på AW även om man inte har jobbat också? ;-) 
På lördagen hade jag en himla lugn dag och jag befann mig hemma prick hela dagen. Den första december hade jag tagit in julgranen, men jag hade inte tagit mig tid för att pynta den förrän nu, så det var bland annat dagens projekt. Jag älskar den här ljuvliga granen! <3
Min älskling hade träffat min fina lillasyster i matbutiken under dagen och hade spontant bjudit över henne på middag, så vid middagstid knackade hon på dörren och sen hängde hon med oss resten av kvällen. Mästerkocken hade trollat ihop en ceasarsallad till middag och till det drack vi vitvin.
Ska jag vara helt ärlig minns jag inte riktigt vad jag gjorde på söndagen, men åtminstone har jag dokumenterat promenaden som vi tog på dagen för att fånga lite dagsljus. Det är galet att dessa fotografier knäpptes under den ljusaste tiden på dygnet.. Så grått! 
Till middagen hade vi bjudit över min Malin. Det är verkligen så himla trevligt att bjuda över gullisar på middag! Vi ville testa på något nytt till förrätt och bjöd därmed på en butterboard med tunnbrödschips och smördegssnurror. Och rödvin såklart.
Som huvudrätt serverades det saffransrisotto med pilgrimsmusslor, kumqats och pistagenötter samt vitvin. Det var himmelskt gott! 
Vi var alla lediga även följande dag, så Malin stannade kvar för att dricka vin och babbla om allt möjligt tills långt över midnatt. Det var så himla himla trevligt. <3
På måndagen inledde jag dagen med att besöka pingvinbastun och nu hade havet frusit till is så att jag påriktigt fick ta ett dopp i isvaken. En lite större isvak än den jag hade förra vintern dock, haha. :-)
På eftermiddagen mötte jag upp - surprise surprise - bästa Malin igen. Vi traskade omkring i stan, var på julklappsjakt och fikade på Espresso House. Några fler fotografier tog jag inte denna dag, men kvällen bestod av en god middag, en julfilm, glögg och en ostbricka. 
Tisdagen, aka Finlands självständighetsdag, till ära storstädade vi lägenheten och därefter fick alla tomtar och juldekorationer flytta in i vårt hem. Jag tycker att fönsterbrädet i vardagsrummet blev så himla fint! 
Här är ytterligare några fotografier på hur jag dekorerade i ett annat hörn av lägenheten. :-) Nu är prick hela vårt hem juldekorerat och det är så himla mysigt.
Dagen till ära blev vi även bjudna på sol och vackert väder, så jag passade på att ta en promenad för att fånga lite av det fina. Vid solnedgången (som förövrigt ägde rum fjorton femtioåtta..) stannade jag till vid havet och passade på att tänka ut fem ting jag är tacksam för eller uppskattar med vårt land. Naturen var såklart en av dem! 
På kvällen besökte vi dessa ljuvliga typer. Vi fick det absolut gulligaste välkomnandet när de alla stod i fönstret och väntade när vi kom. <3
Det vankades julbak med prick hela gänget och det var nog mera kaos än mysigt i köket, men himla trevligt var det ju ändå, haha. Ungarna var så himla söta i deras tomtemössor också! Vi lyckades trolla ihop salta julstjärnor, söta julstjärnor och pepparkakor. Sedan avslutade vi med en fika bestående av allt vi bakat samt varsin kopp glögg. :-)

EN UPPDATERING OM LIVET

Dagsfärska fotografier för en gångs skull, hehe. :-)
 
Nu har bloggen äntligen kommit ikapp det verkliga livet och därmed kan jag nu börja uppdatera mera i nutid igen! Så nu tänkte jag helt enkelt skriva av mig lite om livet på sistone. Som ni har märkt var denna höst fylld av ovanligt mycket ljuvlig kvalitetstid med vänner samt roliga och fina bravader och festligheter. Det har verkligen varit full rulle hela tiden, vilket har varit himla roligt, men därför har jag heller inte haft tid att ta det lungt och landa i vad som pågått under alla dessa guldglimtar. För sanningen är nämligen den att jag samtidigt har den tuffaste hösten någonsin bakom mig - jag har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv som jag gjort på sistone faktiskt. De senaste sex månaderna har jag och min älskling dessutom bott ifrån varandra på grund av jobb och har därför bara träffats de enstaka gånger jag även nämnt här på bloggen. Mycket har alltså pågått både på och under ytan och livets kontraster har varit tydliga. Detta har även gjort att jag inte alls hängt med under hösten och då det blev första december levde jag fortfarande i typ september. Jag som älskar allt julmys var verkligen inte redo för varken december eller jul mentalt och jag kände ett tag att jag skulle ha behövt en extra månad mellan november och december för att verkligen hinna ikapp och bli redo, och det trodde jag verkligen att jag aldrig skulle säga, haha. Men, förutom att bloggen har kommit ikapp det verkliga livet så har även jag gjort det nu och jag känner att jag är prick där jag ska vara. Hemmet är juldekorerat, det är slutspurt på jobbet, min älskling har flyttat hem och snöflingorna har dalat ner de senaste dagarna. Så nu är jag faktiskt himla redo för allt julmys ändå. <3

EN SKOGSTÅRTA

Jag fick äran att trolla ihop Wiggos födelsedagstårta och även om ni fick se några sneak-peeks i det senaste inlägget, så bjuder jag på några till här. :-) Denna gång fick jag utmaningen att skapa en skogstårta! Tårtan består av ljus tårtbotten och är fylld med hallonmousse och kakaosmörkräm. Sedan är även tårtan täckt och dekorerad med samma kakaosmörkräm. Själva tårtan fick fungera som stubbe och därefter dekorerade jag med prick allt man kan hitta i skogen, hehe. Visst blev den härlig? <3

ÄLSKADE WIGGO ETT ÅR

Universums gulligaste ett-åring. <3
 
Mosters gullegryn och vår älskade gudson fyllde ett helt jordsnurr i slutet på november!! Jag kan inte förstå att ett år har gått så här snabbt och jag kan heller inte förstå att denna lilla gubbe inte ens är en beibis längre. Kan någon stanna tiden? Iallafall. Vi firade den gulliga ett-åringen med födelsedagspresenter, födelsedagssång, födelsedagsballonger och födelsedagstårta. Och massa födelsedagspussar såklart. <3

GULDGLIMTAR FRÅN NOVEMBER

En mysig pizzakväll på Åland!
 
På möbel- och växtjakt med denna pingla.
 
En AW i form av middag och drinkar på Bank med min favoritkollega.
 
Ett glatt gäng redo för utgång!
 
Har inte något minne av att solen visade sig i november - men tydligen, hehe. :-)
 
Höstens nya favoritplagg: tweedshortsen!
 
Så vackert på kyrkogården under allhelgona.
 
Drinkar på Venn med två favoriter.
 
Det var dags att återuppta bowlingkarriären!
 
En födelsedagsbrunch på hotell Astor.
 
Drinkar på Zinc med fina vänner.
 
En krispig och fin novembermorgon. <3
 

OM ETT EFTERLÄNGTAT BESTIEBESÖK

En mix av fotografier!
 
Jag hade äran att få ha min stjärna / bestie / queen E / på besök i några dagar och det var både himla efterlängtat och himla ljuvligt. Erika gör bara allting så himla bra-igt. <3 De dagarna hon var här bestod av brunch på Raawka, många välbehövliga diskussioner, strosande och shopping på stan, fika med min familj, framtidsplanering, middag och drinkar på Faros, några spontana bowlingmatcher, hemlagad brunch, en rolig inflyttningsfest och massa massa kvalitetstid. Ungefär så. Det var absolut en av höstens höjdpunkter!! <3 

OM ETT FESTLIGT NOVEMBER

Prick hela november var bara en himla stor fest och nu tänkte jag att vi skulle ta en titt på några av de alla festligheter som månaden bjöd på. Enjoy: 
Min pärla Malin ordnade inflyttningsfest i hennes nya lägenhet! Och vi tyckte tydligen om att fotografera i den stora runda spegeln i köket.. :-) Kvällen bestod iallafall av goda småplock, intensiva lekar, massvis med sangria, roliga spel, härliga människor, mera drinkar och en oklar utgång. Det absolut bästa var ändå att för första gången få ha båda mina bästisar i både samma stad och samma lägenhet!! <3 
Fina födelsedagsbarnen Bill och Linus bjöd in hela gänget till födelsedagsmiddag på Åland. Firandet började med välkomstdrinkar och mexikanskt till middag och slutade med presentöppning och tequila-shottar (??), haha. Det var en så rolig födelsedagsmiddag! Mitt hjärta blir dessutom alldeles varmt av tanken på att få ha hängt med dessa människor mer än vanligt i höst. <3
Bästa Daniela fyllde trettio jordsnurr och det firades såklart stort! <3 Vi firade prick hela veckoslutet och det vankades födelsedagsfest bestående av middag och tävlingar, utgång där vi dansade prick hela natten lång OCH hotellbrunch tillsammans med ett himla härligt gäng tjejer. Har man förresten ens firat en trettioåring ordentligt om man inte har poserat med siffer-ballonger? ;-) 

VI BOR I SAMMA STAD IGEN!! <3

Ni kanske har märkt att jag har fortsatt att hänga med min Malin även fast sommaren blev till höst och orsaken är att hon har flyttat hemhem igen!! I slutet på oktober fick hon sen äntligen flytta in i sin egna lägenhet och då hjälpte jag henne att flytta in och ställa i ordning lägenheten. Såklart checkade vi av den obligatoriska flyttpizzan på golvet mitt i flyttkaoset. :-)
Ååh, det känns så himla underbart att få bo i samma stad som sin bästis igen och nu får och kan vi hänga prick hur mycket som helst. Och det har vi verkligen gjort också, haha! <3 Fotografierna här ovan är från då vi tog en kvällspromenad i Vasa och solnedgången var extra vacker. Jag är så tacksam för henne och så lycklig över att hon flyttade tillbaka hit!

GULDGLIMTAR FRÅN HÖSTEN PART TWO

Så höstvackert i Badhusparken!
 
Påväg på dejtnight med älskling.
 
En mysig ost- och vinkväll med två favoriter.
 
Kanske den finaste entrén till ett höghus. :-)
 
Ett oktoberdopp!
 
En eftermiddag vid strandpromenaden.
 
Sushimiddag hemma.
 
En himla bra ABBA-konsert. Älskar ABBA!
 
En av höstens solnedgångspromenader.
 
Två selfies på mig och lillasyster. :-)
 
Middag på Gustav Wasa. Väldigt gott!
 
 Tack och hejdå vackra höst. <3
 

OM EN REUNION & EN MIDDAG

Det var alldeles för längesedan vi hade haft en träffis med det här fina gänget när det äntligen var dags för en reunion och en middag på Fröj. Det var dessutom första gången jag besökte restaurangen och det är ju alltid trevligt med nya restaurangupplevelser. Så jag var alltså pepp på flera ting när jag traskade iväg för att möta upp de andra. Efter ett kramkalas inledde vi middagen med att beställa varsin drink och därefter rullade de olika maträtterna och vinerna vi hade valt in. Dryckerna och maten var goda och sällskapet och diskussionerna härliga. Vi hade med andra ord en himla trevlig kväll och när vi slutligen kände oss redo för att avrunda var vi bland de sista som lämnade restaurangen, haha. Nu får det inte dröja lika länge tills vi ses nästa gång! <3

KRÄFTSKIVA I STUGAN

En mysig kräftskiva. <3
 
En kväll i oktober ordnade vi en försenad, men himla mysig, kräftskiva i stugan på mitt happy place! Jag gick som vanligt all in på dekorationerna (hehe) och sen bjöds det på prick allt som hör en kräftskiva till. Massvis med kräftor, snapsvisor, mysbelysning, tillbehör bestående av allt från västerbottenostpaj till grönsallad, roliga tävlingar och fina vänner. En SÅ trevlig kväll!

GULDGLIMTAR FRÅN HÖSTEN PART ONE

Färggranna träd och höstoutfits!
 
Att få se de här två tillsammans, den yngsta och den äldsta. <3
 
En solig höstdag i Kristinestad. 
 
Kvällspromenad runt prick hela Vasa med min Malin.
 
Lyckan när man hittar en hel husvägg med knallröda höstlöv, hehe.
 
En GULLIS som precis vaknat upp från sin nap.
 
Färggranna höstlöv.
 
Lillasyster skulle på årsfest och jag fick äran att agera frisör (och taxi). :-)
 
Fina Kristinestad. <3
 
 Några spontana snapshots från morgoncirkusen med ungarna, haha!
 
Höstpromenad i den lilla staden med en bästis.
 
Ytterligare en moster-Lykke-dag, den här gången i Tropiclandia. :-)
 
En fin höstdag i Kanonviken med bästa Daniela.
 

HÖSTFOTOGRAFIER

Ett skepp kommer lastat med himla många höstfotografier! Jag kunde helt enkelt inte välja ut bara några, så nu bjuder jag på en hel drös. :-) Höstfärgerna, alltså. <3

EN LEGENDARISK KOMPIS-WEEKEND I FINA STOCKHOLM

Stockholm-snapshots och favoritpersoner. <3
 
Slutet på september och början på oktober tillbringade jag i fina Stockholm! Jag och Bill hade egentligen "bara" tänkt åka över för att hälsa på bästa Robin, men sen bjöd jag även med mig min Malin och därefter ville många av våra andra vänner också hänga på. Så det förvandlades därmed till en himla kompis-weekend och den blev en succé. Dagarna var verkligen så galna, roliga och legendariska - men många av våra bravader är tyvärr inte ens bloggbara, haha. Något ska jag självklart berätta för er ändå och dagarna bestod av ungefär det här: en klassisk kryssning med Viking Line, inspektion av Robins nya fina lägenhet, en obligatorisk fika, en hotellvistelse på Blique by Nobis, galna historier, en fantastisk middag och drinkar på Spesso, reunion med saknade Karin, en mysig middag på Knut Bar, en långpromenad på Djurgården, drinkar på Le Hibou och Sturebaren, fotografering längs med Strandvägen, så mycket skratt, en promenad på Söder, en trevlig vinkväll och otaligt många spegelselfies. Tack och förlåt Stockholm. <3

EN FÄRGGRANN VÄRLD

Hösten visade sig från sin bästa sida och naturen hade förvandlats till en färggrann sagovärld. Då kände jag att det äntligen var dags att damma av systemkameran - den hade verkligen varit bortglömd i alldeles för många månader. Och ååh, vad ljuvligt det var att fotografera igen och ååh, vad naturen var vacker! På fotografierna här ovan har jag försökt fånga prick det. :-) Jag tog även med mig min lillasyster på några photoshoots och fotografierna från dem tänkte jag bjuda på i ett annat inlägg! 

ETT HÖSTVECKOSLUT PÅ MITT HAPPY PLACE

En mix av fotografier från mitt happy place. <3
 
Jag hann vara på många ställen under september och ett förlängt veckoslut tillbringade jag i Kristinestad på mitt happy place. Jag hade även tagit med mig gullisen Lykke, så mamsen och papsen var extra glada då de inte bara möttes av en utan två favoriter när vi steg in genom dörren. ;-) Iallafall. Veckoslutet bestod av massa mys, bakning, spegelblankt hav, lekar och spel, ett skönt bastubad, trattkantareller, morgondopp, en prinsessa, pyssel utomhus, regnbågar, vaniljbullar, yoga på bryggan och en skogspromenad. Ungefär så. Det var några himla mysiga höstdagar. <3

FOTOGRAFIER FRÅN NÅGRA DAGAR I ÄLSKADE HELSINGFORS

I mitten på september tillbringade vi några fina dagar i vår älskade (och lite regniga) huvudstad. <3
 
Så här såg jag ut första kvällen då vi skulle iväg på middagsdejt!
 
Den ljuvliga lägenheten vi bodde i hade en himla ljuvlig innergård! Redan första gången vi kom in i lägenheten utbrast vi att vi ville köpa den, haha.
 
En alldeles fantastisk middag på Madonna. Prick allt var magiskt gott!
 
Lägenheten vi bodde i hade det bästa läget och därmed fick vi gå kvällspromenaderna här. <3
 
En mumsig brunch på Relove. Verkligen en brunch-klassiker.
 
Det blev såklart lite shopping också - speciellt på &Other Stories. Bland annat klänningen på fotografierna fick följa med hem. :-)
 
Mitt fina sällskap bestod av min älskling och min svärmor, men något bättre fotografi än det här har jag tydligen inte fångat på dem.
 
En middag på en gammal favoritrestaurang - Farang. Restaurangupplevelsen var lika bra som alltid!
 
Är så förälskad i denna vackra stad!!
 
En annan mumsig brunch på Levain. Saknar bruncherna i Helsingfors prick varje dag jag inte är där, haha.
 
Jag hängde såklart också med min stjärna Erika en dag! <3
 
En promenad genom en huvudstad som så småningom höll på att förvandlas till höst. :-)
 
Obligatoriskt bubbel tillsammans med bestie på Café Carusel. Och terrassväder!!
 
Helsingfors makes me happyyy. <3 
 

RSS 2.0