SOM AVSLUTNING PÅ OKTOBER

Bara för att Jannica ville jag skulle blogga, så gör jag det för hennes skull. :-) Som avslutning på denna månad så kör vi på dagens plus och minus.
 
Dagens plus:
+ Började dagen med sovmorgon.
+ Fick äta pannkaka till frukost.
+ Vi började planera Tysklandsresan vi ska göra från skolan.
+ Solen lyste och snön är nästan borta.
+ Snart är det helg, showdags och party.
+ Mina jumppaflickor var så himla himla duktiga idag! :-)
+ Avslutade lill-lördagen med ostbricka och mys.
 
 
Dagens minus:
- Känner mig fortfarande sjuk, halsen smärtar mer än aldrig förr.
- Är så tusans-jävla(ursäkta)-förbannat-äckligt stressad att jag snart
  börjar hyperventilera eller något liknande.
- Detta var sista onsdagen med endast tre timmar i skolan och fyra
  håltimmar.
 
Det var ungefär det. Nu ska jag krypa ner med en bok jag ska ha utläst tills imorgon och sen ska jag sova sött. Godnatt alla fina! ♥
 

JOBBIGT ATT VARA SJUK

Tänkte dö på träningarna igår, typ. Sen resten av kvällen tog jag det bara himla himla lungt. Idag var jag tvungen att stanna hemma från skolan eftersom jag inte alls kände mig bra då jag vaknade. Så nu just går mina dagar ut på att ligga i sängen och inte göra något. Vi hörs när jag är frisk och har något att berätta. Pussen!
 

OP OP OP OP OPPAN GANGNAM STYLE

Igårkväll fick jag besök av Ellinor. :-) Vi catchade upp det senaste och sen begav vi oss vidare till Ella för att träffa de andra. Sen blev det fest, men för mig blev det att ta det riktigt lungt eftersom jag var sjuk och dessutom skulle jag orka upp på dansträningar klockan elva imorse. Var hemma redan vid tolvslaget efter en helkul kväll bakom mig! Bjuder på lite bilder också. 
Kevin, Tim och Kim var där.
Likaså Rosanna och förstås Ella.
Jag hittade en Philip och en Ruben också.
Philip tyckte det var roligt att rådda mitt hår. Det tyckte inte jag.
Fina flickor och jag. ♥
Vi tog lite egopics i spegeln. ;-)
"Se ful ut", sa jag. 10 points, right? 
Fast i och för sig körde Philip och Tim på ful-minerna hela kvällen.
Rosanna hittade en ljusslinga. Tim och Jimi var glada. Philip..?
Kim skapade en ljuskreation. Fint.
Tummen upp. (Och jaa, Philip kan nog vara normal..)
Theo.
Julia dök upp.
Michelle.
Dans till Gangnam Style får avsluta kvällen.

SNÖ, HELG & TRÄNINGAR

Denna vecka har det inte hänt så speciellt mycket, men trots att vi hade höstlov ännu måndagen har den känts så himla lååång.. Längtade bara till helgen, och nu är den äntligen här. :-) Under veckan någongång har även första snön anlänt. Och kom igen nu, inte redan!? Dö snö, dö!
I fredags började jag må så dåligt och känna mig sjuk, så det blev bara myskväll med min prins. Tog mig ändå upp och drog iväg på dansträningar idag och nu sitter jag här och känner mig ännu sjukare. Typiskt. Har även just ätit en god lördagsmiddag och ska börja fundera över vad som händer ikväll. Ha det bra, pussen!
 

OM RESAN TILL DET HÄRLIGA GRANNLANDET

Tänkte nu, bättre sent än aldrig, berätta lite om Sverigeresan. Var hemskt oaktiv med kameran, men några bilder har jag lyckats skrapa ihop. Såå:
Påväg ner till Åbo fick jag äran att sitta mitt emellan en oseriös syster och en stenallvarlig Björn (eller han råkade i alla fall vara det på den här bilden). Haha. Nöjd verkar jag ju vara i alla fall.
Från att vi satte oss i bilen och tills vi kom hem tillbaka, nördade vi fruit pop. Himla kul och beroendeframkallande spel! ;-)
På båten till Sverige hade Björn och jag en megasäng i vår hytt. Det händer då inte varje gång. Tror de andra var lite sura när de var tvugna att sova i de vanliga sängarna..
Gänget "tar en kaald" och syster gillar läget. 
Fredagskvällen bestod av middag och fredagsmys och lördagskvällen spelade vi bland annat Afrikas stjärna. :-D
Trots att jag blev rånad en gång, ägde jag ut dem lätt!
Vet inte vad det här är för töntar.. :-)
Sen hade jag inte så många andra bilder.. Men vi besökte och träffade i alla fall en hel massa släktingar, åt mat så att vi säkert gick upp 20 kilo, shoppade, shoppade och shoppade. Och så fick jag ju förstås spendera mycket tid med min älskling. Sen var det dags att åka hem igen efter en riktigt lyckad och härlig resa! 

FLYR FÄLTET, SOM SAGT

Tar mitt pick och pack i ena handen och älskling i den andra. Sweden - here we come! 

AAH, FINALLY HÖSTLOV!

Höstlov. Som jag har väntat. Ska bara åka iväg och dra mina två jumppagrupper ännu ikväll och sedan får jag min efterlängtade ledighet. Känns ju helt sjukt himla bra! :-)

MÅSTE. ORKA. EN. DAG. TILL.

Sitter och kämpar med det sista nu. Går himlahimla långsamt. Bara en dag kvar och så får jag äntligen (!!!) höstlov. Då tänker jag fly fältet och inte lyfta ett finger på hela lovet. SÅ DET SÅ!

LITE OM VAD JAG SYSSLAT MED

Hej där! Förra veckan var som sagt fullproppad och det verkar som om de kommande tre dagarna också är det.. Tänkte i alla fall berätta lite vad jag gjort utöver alla måsten. I onsdags tog jag mig tid och gjorde ett tappert försök med att slappna av och andas ut lite medan jag satt i frisörstolen. Hem kom jag med mycketmycket mörkare hår igen. Once you go black, you never go back. Såhär till hösten och vintern trivs jag så himla bra i mörkt hår! (Och det kommer väl kanske bättre bilder någon dag.)
Vi var Hedda-vakter några dagar. Så på torsdagen efter skolan tog jag med mig fluffbollen ut på en promenad i höstvädret för att samtidigt knäppa några bilder. :-) Det var då verkligen inte en bra kombination, hehe. 
På torsdagskvällen hann jag ännu med Party-in-Pink-Zumba, som var ett pass på en och en halv timme och alla pengar gick till rosa bandet och cancerforskningen. 
Enda speciella som hände under helgen var dansträningar inför den kommande dansshowen. Både fredags- och lördagskvällen blev väldigt lugna. Idag är det måndag igen och jag har skuttat runt i min gröna mössa (för att framförallt pigga upp mitt eget humör). Resten av dagen går ut på, surprise surprise, skoluppgifter och sen ska jag också hinna städa mitt klädskåp och sånt. 

IDAG ÄR DET JENNIES DAG

Bilder från det senaste året.
 
Jennie har jag känt så länge jag kan minnas. Hon har alltid funnits där, lixom. Med henne kan man ligga och skratta bort en hel natt, gå långalångalånga vägar utan att samtalsämnena tar slut, klä ut sig i regnbågens alla färger eller sjunga karaoke tills rösten tar slut. Allt känns så himla rätt i alla fall. Hon är min högra hand, min ensipupu och är riktigt grym på att alltid fylla min kamera med egopics, haha. GRATTIS BÄSTASTE PÅ DIN FÖDELSEDAG! ♥ 

OM ATT TRÄFFA MITT I PRICK

 

DEAR STRESS, LET'S BREAK UP!

Jo, hej på er! Det är ett riktigt stressmonster ni har att göra med nu. Igår hann jag inte ens tänka tanken på att slänga in något inlägg här och egentligen har jag inte tid nu heller. De här två dagarna har gått ut på skola, textkompetensskrivning, bokläsning, föreningsfotografering x4, ett sisådär tre-timmar-långt-möte, bokuppgifter, zumba, förhörläsning och provutgivning. Jaa, och så den där förbannade stressen. Morgondagen ser lika stressig ut, och inte ser det bättre ut för resten av veckan heller. Det är mycket nu. Vill bara att den här veckan tar slut snabbt och att nästa vecka inte blir likadan. Så var det dags att läsa på två förhör igen tills imorgon och sen tar jag natten! Godnatt ♥
 

OCH REGNET BARA FORTSÄTTER ÖSA NER

Trots det förskräckligt hemska vädret har jag haft en riktig superhelg! Fredagskvällen bestod av pingisspelande och mys.
Hade tidig väckning på lördag och så plockade mamma och lillasyster upp mig från Övermark och så for vi iväg till Vasa. Fick busa med sötnosen Celina, träffa kusinerna och moster, hälsa på storasyster och hann även med lite shopping. Fick bland annat hem en mossgrön discoblus och en fluffig rosa dröm.
Hann bara komma hem och byta om och så drog jag iväg på födelsedagsfirande till Jennie som fyller inom kort. Såå roligt att träffa alla fina flickor igen och kvällen bjöd på god tårta, skratt, spel och förstås bästaste sällskapet. Puss på er!
Idag har vi bara varit och kollat läget till det grymt översvämmade Lappfjärd och hatat allt regn som aldrig tar slut. Och så har jag pussat ihjäl min prins :-)

MINA FAVORITDAGAR ÄR HÄR

Hej fina! Helgen är kommen, och det är ju förstås lika skönt som alltid. :-) Vädret (ösregn igen) är kanske inte lika pepp som jag, men det spelar inte någon större roll nu. Det är ju fredag!! Ikväll någongång sticker jag till Närpes och imorgon händer det mycket jag sett framemot. Det här blir bra. Ha en trevlig helg ni också! :-)
Förra fredagen bestod av såpbubbleblåsning.

DENNA REGNIGA TORSDAG BLIR DET BRA MED EN DAGENS

Dagens låt: "Där palmerna bor"
Dagens dusch: Var imorse och varade alldeles för länge, men så går det när man är så trött att man nästan somnar i duschen. Bra där!
Dagens frisyr: Halvslarvigt plattat hår. Som förstördes så fort man gick utanför dörren. Älska ösregn..
Dagens händelse: Dejtade Jujjan och fick skvallra av oss lite. :-)
Dagens planer: Inte så mycket av dagen kvar. Ska väl ta ett litet kvällsmål, läsa recensioner till modersmål och sedan krypa ner i min mysiga säng och vänta på morgondagen.
Dagens vill ha: En resa till varmare breddgrader. Skor. Pussar på pannan. Och Ledighet. Typ så.
Dagens saknad: Karin, kom hem!! 
Dagens drog: Tuggummi.
Dagens tråkigaste: Vädret. Och för att det gjorde mig så lat att jag inte ens orkade åka iväg på zumba.
Dagens finaste: Dejten med Jujjan. Samtalet med min prins. Klänningarna som jag beställde hem.
Dagens måste: Orka en dag till. Snart helg.
Dagens dricka: The one and only: Vatten.
Dagens köp: Ingenting, tror jag bestämt.
Dagens mat: Skall inte ens prata om skolmaten.. Så tortilla och kvarg med jordgubbar.
Dagens sjuka: Våra otroligt långsökta, men ändå härligt idiotiska samtalsämnen under matrasten. 
Dagens kärlek: Björn. Björn. Björn. ♥ Kan inte förstå vad den människan gör med mig. Världens bästa.
Dagens mående: Glad, överenergisk och sprallig. Så rätt så bra alltså.

FÖRSTA OKTOBER TJUGOHUNDRATOLV

Så var det redan första oktober. Hjälp! Nu kan nog tiden få stanna upp lite.. Fick äran att börja dagen med sovmorgon och skoldagen var inte heller riktigt tung. Nu på kvällskvisten har jag dejtat fina Jujjan och efter att vi sjungit och dansat till barnsånger med värsta inlevelsen och kollat en hel del skumma youtube-klipp, börjar man ju undra var det gått snett, hehe. Ännu en kväll fylld med skratt tills magen nästan gick sönder och jisses vad jag saknat bruden min! ♥ Avslutar denna kväll med mammas plättar, så en finfin start på den här månaden fick jag i alla fall. :-)

RSS 2.0