BARRUNDA GÅNGER TVÅ

 
Ett veckoslut vankades det alldeles oplanerat två roliga barrundor i rad. Vi hade bestämt att vi på lördagen skulle göra en barrunda i stan, men innan kvällen var slut på fredagen så hade middagen förvandlats till en spontan barrunda även då. Så nu ska ni få följa med under båda kvällarna - enjoy! 
På fredagen mötte vi upp detta gäng för middag på Boquerian. Vi tog först varsin fördrink och sedan beställde vi in vin och massa små tapasrätter som vi delade på. MUMS!
Därefter blev vi sugna på sangria och bestämde oss för att fortsätta med en klassisk sangriakanna på Arken Garden. Till vår förvåning fanns det tyvärr inte någon sangriakanna på menyn längre, men vi valde att stanna kvar ändå och drack ett stop öl eller ett glas rosé istället. 
Jakten på en sangriakanna forsatte dock och det ledde oss till Dino's. Och där fick vi äntligen dricka sangria, haha!  
Slutligen valde vi att gå vidare till Indigo och där stannade vi sedan resten av kvällen. Här beställde vi bland annat in hotshots, min absoluta favoritshot, hehe. <3 
På lördagen inledde vi kvällen med att äta middag på ÅSS med min svärmor. Precis som jag nästan alltid gör, så valde jag deras klassiska räksmörgås samt en iskall dryck. 
Efter middagen gick vi upp för backen till Engelska parken för att joina kvällens festliga gäng. Där fick vi genast varsitt glas i handen och blev serverade valfri dryck. När allas glas sedan var tomma fortsatte vi vidare. 
Den här kvällen besökte vi barer som man kanske annars inte besöker och nästa hållplats blev därmed poolbaren på Cikada. Några av oss beställde in en strawberry margarita och det var verkligen en speciell sådan, haha!
Här är gänget påväg till nästa bar! Vi röstade alltid på vad nästa destination skulle bli just före vi började traska vidare. 
Vi mellanlandade på Park och eftersom deras terrass var alldeles full fick vi hänga inomhus istället. Här skålade vi i allt från hotshots och irish coffee till whiskey och öl.
Sedan fortsatte vi vidare till Club Marin och det blev faktiskt kvällens favoritbar! Vi drack varsin kall, sjöng med till livebandet och tog en svängom på dansgolvet. 
Avslutningvis var det dags för Indigo igen. Vi beställde in flaskor med bubbel, dansade till himla bra musik och träffade massa trevliga människor. Denna kväll klättrade raka vägen upp till sommarens allra bästa utgång, vi hade det verkligen så himla roligt och härligt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0