LYCKLIGASTE DAGEN

En överlycklig tjej!
 
Hej finisar!! Idag är fredagskänslan verkligen på en helt ny nivå. Jag har en pirrig och alldeles ljuvlig frihetskänsla inom mig. Har checkat ut från min allra sista praktikdag, lämnat in examensarbetet för granskning (!!) samt fått ytterligare ett jobb. Efter praktiken idag stannade jag kvar i stan och belönade mig själv med både shopping och sushi, för det tyckte jag att jag förtjänade. Nu väntar en underbar helg fylld med massa lyx i Stockholm innan vi ska fira vappen i dagarna tre. Jisses, vad livet ler idag. <3 Pusshej. 

SPAKVÄLL & OSTBRICKA

Tills igår hade jag bokat in Erika som min frisör, hon skulle nämligen hjälpa mig med att färga mitt hår. Nu är jag därmed några nyanser mörkare i håret igen och lite mer mig själv, hehe. Erika finns iallafall alltid där som en hjälpande hand oavsett vad som behöver fixas. <3 När hårfärgningen var överstökad övergick vi till spakväll och valde varsin ansiktsmask åt oss. Älskade att täcka hela mitt ansikte med kiwin, haha!
Medan vi hade ansiktsmaskerna i ansiktet avnjöt vi en mini-ostbricka som jag fixade ihop som ett litet tack. Vi hade tydligen också mycket att prata om eftersom Erika stannade kvar till närmare midnatt. Jag uppskattar verkligen lite lyx i vardagen och det krävs inte ens mycket för att en vanlig onsdag ska bli speciell!

BRUNCH MED TRIPPELTRUBBEL

Igår hade jag en arbetsintervju på morgonen och eftersom jag skulle börja praktiken först tolv nollnoll hade jag några lediga timmar i stan på förmiddagen. Jag frågade därmed (såklart) om Sarah och Erika ville gå på brunch och de tyckte det lät som en utmärkt idé. Vi testade på ett nytt ställe igen och denna gång föll valet på El Fant - hade bara läst bra saker om allt de serverar! På vardagarna kan man antingen välja bland deras färdiga frukost-/brunchpaket eller sen komponera ihop sin egen av allt gott som finns på menyn. Jag valde en avokado toast, overnight oats och äppeljuice. Inredningen i cafét var inget speciellt (nästan tråkig?), men atmosfären var lugn och avslappnande. Sen var vi alla himla nöjda med maten! Jag gillade kombinationen med kantarellerna och avokadon och overnight oatsen var kanske de godaste jag ätit (vilket alla andra också verkade tycka eftersom den fanns på alla cafégästers bord). Det var så roligt att få catcha up alla tre och vi pratade om allt från vappenplaner och kärlek till examensarbete och flyttar. Tänk att vi snart har studerat klart tillsammans! Iallafall var det helt fantastiskt att vi tre fick till en dejt så pass spontant också. <3

BILDER FRÅN DEN SENASTE VECKAN

En solnedgång under en promenad förra helgen. Jag älskar verkligen solnedgångar och tar varje chans jag får att se en. Och självklart måste jag alltid knäppa en bild (eller tio). / Som jag redan nämnde, spenderar jag onödigt mycket tid i kollektivtrafiken nuförtiden. Det har ändå gått relativt bra, men under en hemfärd efter en lång dag på praktiken blev nog varje liten nerv i kroppen irriterad på mina medresenärer. Ett tjejgäng hade en livlig och alldeles för högljudd diskussion. Ett spädbarn skrek prick hela vägen. Några barn sjöng julsånger?? En man härjade åt någon annan. Chauffören körde jäkligt knyckigt. Vet inte om det var jag som hade kort stubin eller om alla var extra störande den kvällen.. Huhu!  
Jag var på handledning av examensarbetet och vi fick så himla himla bra feedback att jag både blev förvånad och rörd. Efter det mötet var jag minst sagt glad resten av dagen! / Alltså hur söt var denna bil då! Tillsammans med den gula väggen kände jag bara att detta skulle dokumenteras. Havanna eller Helsingfors? Ingen vet, hehe. 
Efter att ha varit tvungen att vara inomhus prick hela dagen när vädret utanför var alldeles perfekt, bestämde jag mig för att traska hem efter praktiken för att iallafall få njuta lite. Jag slutar aldrig förundras över hur himla fint Eira är. Där vill jag bo! / Fantastiska Avicii.. Jag brukar inte reagera något speciellt när artister somnar in, men denna gång var det annorlunda. När mina sociala medier på fredagskvällen fylldes av rubriker om att Avicii hade gått bort blev jag väldigt chockad och berörd. Jisses så många minnen jag har och så mycket jag dansat till hans låtar! Wake me up är nog låten jag lyssnat mest på n å g o n s i n i hela mitt liv. Har i flera dagar bara lyssnat på hans musik samt sett dokumentären om honom och funderat över hur hemskt detta är. Jag är så himla himla glad över att jag fick se honom live i Sydney för några år sedan. <3 

EN SÅDAN HELG

Hej gullisar! Jag har knappt varit hemma de senaste dagarna, och därför har jag inte heller haft tid för bloggen. I och för sig känns det som om jag aldrig hinner vara hemma nuförtiden, men ni kanske förstår vad jag menar. I fredags hade jag ingen praktik, men jag hade istället tagit på mig helgjobb. Hela fredagen tillbringade jag på jobb och så kom jag bara hem för att sova innan jag åkte tillbaka och jobbade lördagen också. Jag var så trött igårkväll att jag bara myste i sängen. Idag känns det därmed fantastiskt att bara ha en hemmadag. <3 Dock har jag massa söndagsmåsten ändå.. Ska finslipa examensarbetet, springa av och an till tvättstugan, planera veckans fysioterapibesök samt storstäda lägenheten. Ah. Måste kämpa en vecka till och därefter får jag lägga många stressmoment bakom mig. Då väntar även några dagars hundraprocentig ledighet, behöver jag säga att jag längtar? Som ni märker är både denna helg och detta inlägg aningen tråkiga, men jag ville bara uppdatera er. Puss.

EN LISTA OM VÅREN

 

Har våren börjat som du tänkt dig?

 

Helt ärligt började denna vår för mig personligen på sämsta möjliga sätt, eftersom nästa äventyr som jag hade sett framemot så jäkla länge blev inställt. Sådär annars har våren hittills ändå nog varit bra, och vädermässigt har ju våren börjat högt över mina förväntningar. Så svar på frågan: ja och nej. 

 

Vad har du för vårplaner? 

 

Som sagt, så föll mina planer helt i kras så jag har fått planera om helt och hållet. Prio ett just nu är att avsluta min praktik och skriva klart det sista på examensarbetet. I slutet av april väntar en miniresa till grannlandet och direkt därefter vankas det vappenfirande! I maj ska vi förhoppningsvis presentera vårt examensarbete och så önskar jag att jag får umgås mycket med mitt hjärta. Våren kommer också främst bestå av jobb, men på min lediga tid vill jag sitta på uteserveringar med vänner, träna utomhus samt hitta på massa roliga äventyr. 

 

Fem säkra vårtecken?

 

Bar asfalt och cyklister som dyker upp på vägarna igen, solen som börjar värma påriktigt, uteserveringarna som öppnar och fylls av lyckliga människor, den första glassen och fåglarnas härliga fågelkvitter. 

 

 

Vad är det bästa med våren? 

 

Det allra allra bästa är ljuset! Jag ÄLSKAR att det är ljust från tidig morgon till sen kväll. Sen att man slipper alla tjocka vinterkläder, men ändå inte fryser och att man vet att man har prick allt det bästa framför sig. 

 

Vad kommer du shoppa i vår?

 

Jag blir alltid så himla shoppingsugen på våren och vill köpa en helt ny garderob. Jag vill köpa ljusa kläder med inslag av gult, blommigt och gammaldags rosa. Och massa fina skor. Från rundan på stan i söndags fick faktiskt två par skor redan följa med hem, det var kärlek vid första ögonkastet, hehe.

 

Vad kommer du att äta i vår?

 

Jag vill både testa på nya bruncher i stan och fixa ihop egna. Sen ska ju förstås grillsäsongen invigas och så får jag äntligen äta årets första jordgubbar! Dessutom vill jag ha picknick!!

 

 

Vad är ditt vårplagg nummer ett?

 

Solglasögon! Det är i och för sig en accessoar, men jag säger det ändå.

 

Vad kommer du fota i vår?

 

Blommor, färggranna hus, bruncher och naturen.

 

Vad dricker du i vår?

 

Förutom vatten, så rosévin och bubbel.

 

 

Vad ska du göra på valborg?

 

Det blir som vanligt tre dagars firande. Boysens traditionsenliga beer pong turnering, mösspåläggning vid Havis Amanda, picknick i någon park, vappenparty och första maj-brunch. Sen har jag beställt solsken och varmt väder också. :-)


Vad önskar du dig i vår?

 

Ett lugn inom mig. Har alldeles för länge haft något som hela tiden stressar eller gnager inom mig nu.. Jag hoppas och tror att allting löser sig under våren!

 

Föredrar du våren eller hösten?

 

Jag gillar båda årstiderna på olika sätt! Men inget gör ju en så glad som de första vårkänslorna ändå. 

 

 

Tre saker som stoppar vårkänslorna?

 

Takatalvi i maj?? När man tvingas vara inne hela dagen och solen lyser utanför fönstret. En iskall blåst. Inte helt otippat är det vädret som främst påverkar mina vårkänslor, haha!


Mina tre bästa vårtips till mig själv:

 

1. Lev i nuet, fånga dagen och alla andra klyschiga citat. Den bästa tiden på året seglar förbi alldeles för fort. 

2. Gå många promenader och andas in den härliga vårluften, aah!

3. Slappna av. Allting behöver inte bli som man tänkt sig, det kan bli bra ändå. 


EN DRÖMMIG BRUNCH

Den drömmiga brunchen som vi åt i söndags serverades på café Kulma. I brunchen ingick en planka med massa gott på, kaffe eller te samt färskpressad apelsinjuice och därtill fick man välja en valfri huvudrätt. Plankan bestod av croissant med hallonsylt, fruktsallad, fröbröd med hummus, chiapudding med sylt, bär och nötter samt en raw cake. Till huvudrätt valde jag laxsmörgås med pesto och Jennie valde grönsaksomelett. Vi konstaterade att prick allting smakade så himla gott!! Jag kan nog inte ens välja ut en favorit. Förutom maten älskade jag också inredningen och utsikten. Hur drömmigt är det inte att sitta och gunga i de magiska hängstolarna medan man äter en ljuvlig brunch och blickar ut över Alexandersgatan? Himla drömmigt, kan jag berätta. Denna brunch får nog tio av tio!

NÄR EN BARNDOMSVÄN KOMMER PÅ BESÖK

Throwback till den gamla goda tiden. <3
 
Alltså hahah, jag kan verkligen inte sluta skratta. Jag hade min barndomsvän Jennie på sleepover här i helgen och då kom vi bland annat över dessa gamla godingar från när vi var små tretton- fjortonåringar. När vi var yngre och ännu bodde i samma stad var vi verkligen som helan och halvan. Vi umgicks nog kanske varje dag och hittade alltid på roliga äventyr. Speciellt mycket gillade vi att fotografera. Vi hade med kamerorna precis överallt och fotade PRICK allting. Ni kan nog inte ens förstå hur mycket bilder det finns på oss två. Dessa här ovanför är ett handplock från några av våra otaliga photoshoots. Helst skulle man ha så ful min som möjligt, tydligen.. :-)
 
Iallafall. Jag hämtade Jennie från bussen på lördagkväll och väl hemma fixade vi ihop räksmörgåsar. Därefter blev vi nostalgiska och kikade på en hel massa gamla bilder. Vi skrattade så mycket att magen krampade och tårarna rann. Ibland skämdes vi även så mycket att vi helt enkelt fick byta bildmapp, haha! Innan vi somnade låg vi och pratade till långt efter midnatt, precis som förr. När vi vaknade på söndagmorgon föreslog jag, som den brunchälskare jag är, att vi skulle gå på brunch och det var Jennie inte sen att tacka ja till. Vi åkte därmed in till stan för att äta en drömmig brunch och efteråt traskade vi runt i stan och i några klädbutiker med matkoma. På eftermiddagen skildes vi sedan åt igen, så det blev ett kort men härligt besök! 

EN ALLDELES LJUVLIG VÅRLÖRDAG

Jag tänkte dela med mig av vad min fantastiska lördag innehöll! Det var verkligen pangväder och jag mötte upp gullisen Sarah i stan för att direkt därefter traska iväg till Eira. Där gick vi runt bland färggranna och vackra hus innan vi slutligen kom ner till havet och då fortsatte vi att gå längs med stranden. Det var så skönt att bara gå omkring i solskenet och vi hade dessutom inte träffats på alldeles för länge, så vi hade mycket att prata ikapp. 
Vi bestämde oss också för att gå över bron till Ugnsholmen, eftersom jag aldrig hade varit där förut. Vi möttes av öppet hav och klippor och det kändes precis som om vi var i skärgården när vi hoppade omkring på dem. SÅ fint ställe!
Slutligen invigde vi terrassäsongen på fantastiska Löyly. Vi skålade i rosévin och åt snacks därtill medan vi bara njöt av att för första gången sitta utan jacka och inte frysa. Svanarna flöt runt på havet, ljuvlig musik spelades ur högtalarna, måsarna skriade och solen var riktigt het. Det trivdes vi bättre än bäst med i himla många timmar! Där och då var livet helt perfekt, precis som en solig sommardag. <3

EN SAMMANFATTNING AV VECKANS VARDAGAR

Känner att jag inte uppdaterat så mycket nutid den senaste veckan, så tänker att vi tar en titt på dagarna genom min telefon. Häng med!
Plötsligt händer det! Det har ju varit soligt länge nu, men i måndags hittade äntligen även värmen hit. Det var hela elva grader varmt och de första riktiga vårkänslorna smög sig på. <3 Innan jag skjutsade Bill till flygfältet tog vi en promenad och åt årets första glass. På kvällskvisten catchade jag upp med Jens och därefter knackade Melina på dörren. Hon kom hem efter tre veckor på Bali, väldigt lämpligt så att jag kunde ersätta Bill med henne, hehe.
Precis som de senaste veckorna, har min vecka mest gått åt till praktiken. Speciellt de dagar jag jobbat elva nollnoll till nitton nollnoll, som jag till exempel gjorde i tisdags. Jag hinner verkligen inte med mycket annat. En tröst är ju iallafall att jag får vara på praktik i Helsingfors finaste stadsdel samt får ha en himla otrolig utsikt! 
När Bill är borta rycker som sagt Melina in. På onsdagseftermiddagen gick vi en skön promenad längs med stranden i solen, och därefter bjöd gullisen på middag. Hon slängde ihop en halloumisallad med både hummus och tsatsiki och sedan hade jag även köpt med mig vitlöksbröd samt glass med rårörda hallon till efterrätt. Vi babblade på i flera timmar på kvällen om prick allt och sedan avslutade vi med ett avsnitt Wahlgrens Värld. Melina somnade dock plötsligt på grund av jetlag, så det blev en spontan sleepover eftersom jag lät henne sova kvar. Så mysigt att inte behöva sova själv ju. :-) 
Torsdagen var en dag som bara gick ut på praktik igen. Jag minns faktiskt inte ens om jag överhuvudtaget gjorde något annat alls? Förutom att jag jobbar åtta timmar per dag, så sitter jag även i kollektivtrafiken sisådär två timmar. Nackdelen med att bo i en storstad..
Bästa dagen! Fredag. Jag var ledig från praktiken, men däremot jobbade jag första skiftet på ett nytt jobb. När jag slutade åkte jag hem och lade mig i solen för att vila. Det var så varmt och skönt! Jag är nästan chockad över hur bra väder Finland bjudit på de senaste månaderna (!!). Fullkomligt ÄLSKAR det. På kvällskvisten gick jag upp till Melina (haha, alltså har jag ens skrivit om något annat än Melina och praktik i detta inlägg??) för att hålla henne sällskap och hjälpa till med att packa ihop hennes lägenhet. Fredagen avslutades med Let´s Dance och lösgodis.

STAYCATION & MIDDAG

Bill överraskade mig alltså med en hotellvistelse! När vi skulle checka in hade de dessutom uppgraderat oss så vi fick spendera ett dygn i detta fantastiska rum. Det första jag utbrast när vi steg in i rummet var: "Ååh, de har en grön sammetssoffa!!". Kunde det bli mera jag? Därefter åkte badrocken på och den bodde jag verkligen i under detta dygn. Vi hade utsikt över både Tölöviken och Domkyrkan och allting var så så himla bra. 
Åh, min älskling är så fin. Bill berättade att han hade bokat middag till klockan nitton nollnoll så vi gjorde oss fina och jag var så nyfiken på vilken restaurang det var. Efter en kort promenad kom vi fram till Trattoria Sogno! Det fanns så mycket gott på menyn den här gången, men slutligen valde jag en tryffelpasta med portobello och Bill valde en pizza med bland annat kräftor och zucchini. Därtill beställde vi in några små rätter vid sidan om som vi delade på. Min rätt var himmelsk!! När vi kom tillbaka till hotellrummet mumsade vi i oss födelsedagstårta som vi hade tagit med oss och efter mycket mys och prat somnade jag lycklig. 
På morgonen var det dags för hotellfrukost och därefter myste vi i sängen och fångade varje hotellminut. Ser ni riktigt noga kan ni skymta telefonen som visade youtube-videon så att Bill skulle ha tålamod med att knäppa dessa bilder, hehe. Jag är iallafall så glad över att han ändå alltid ställer upp på alla fotografier jag vill ha. <3 Klockan tolv nollnoll checkade vi ut och efter en kort spårvagnstur var vi hemma igen. Staycation är ju helt fantastiskt! Tack tack tack universums bästa!!

FÖDELSEDAGSBRUNCH

I lördags fixade vi ihop en färggrann födelsedagsbrunch som var precis i min stil. Födelsedagstårta, smoothie, fruktfat och chiapudding. Tårtan innehöll en ljus tårtbotten, jordgubbar, chokladkräm samt creme cheesefrosting och sedan dekorerade jag med färska jordgubbar, röda nejlikor samt riven mjölkchoklad. Det var en himmelsk brunch! Därefter trodde jag att vi hade en oplanerad dag framför oss, men Bill hade tydligen funderat ut något helt annat. Ska berätta mer om överraskningen senare. :-) 

PÅSKDAGEN & PÅSK ANNANDAG

Vi trodde väl alla att isbilderna var slut för denna vinter? Tydligen inte, hehe. På söndagen, den första april (!!) traskade Bill och jag fortfarande på isen. Vi hade med oss några kinderägg som vi mumsade på när vi tog en picknick-paus. Efteråt svängde vi förbi moffas grav, jag saknar honom så mycket. Resten av dagen hängde vi också utomhus, eftersom solen värmde ljuvligt.
Dessa bilder är de enda jag har att bjuda på från mitt födelsedagsfirande. Det vankades födelsedagsmiddag tillsammans med prick hela familjen, och så mormor förstås. <3 Det serverades porterstek med grönsaker och till efterrätt åt vi mycket godsaker. Sen fick jag också många fina presenter!
Denna kväll var vi mer förberedda på solnedgången och åkte ner till havet i god tid för att njuta av den ordentligt. Solnedgången var dessutom extra färggrann och vacker! 
Solnedgången var ju faktiskt så himla fin, att vi på hemvägen insåg att vi var tvungna att vända om och köra tillbaka till havet igen eftersom solen hade färgat himmelen alldeles rosa. En rosa himmel får man inte missa. :-) Senare på kvällen hade vi alla barn (vuxna barn?) spelkväll, vilket var himla roligt.
På måndagen och sista dagen av påskledigheten, styrde mamsen och jag ihop en brunch. Smoothiebowls, juice, fruktfat, varma bröd, pålägg, american pancakes, kaffe/te samt dadel- och kokosbollar. Har jag sagt att jag älskar bruncher? Någon gång mitt på dagen kramade Bill och jag allihopa hejdå och så begav vi oss mot Helsingfors. En underbar påsk. ♥

PÅSKAFTON

Lördagen började vi med att traska iväg till rådhusparken för att ta del av påskprogrammet som ordnades. Vi träffade på små påskhäxor och ungen uppträdde med dans. 
Väl hemma igen hade påskharen varit på besök!! Det fanns påskägg gömda både inomhus och ute på gården, och i år var gömställena extra knepiga. De var till och med så knepiga att mamsen själv inte ens kom ihåg var hon hade gömt alla ägg, haha. Älskar iallafall denna tradition så mycket, med vänliga hälsningar Olivia 23 år. 
Därefter började vi förbereda påskbuffén. Jag hade bland annat ansvar för dekoration samt dukning och tillverkade små söta påskharar.
Vid middagstid anlände älskade mormor. Dress coden var tydligen rosa, lila och blått eftersom vi alla matchade så fint. :-)
Sedan var det dags för mat! Påskbuffén bestod av allt från rökt lax, ägghalvor med räkor och spenatomelett till potatismuffins, smörstekta sparris, röror och sallad. Allting var så GOTT!
Till efterrrätt hade jag trollat ihop denna fantastiska påsktårta. Den innehöll chokladtårtbotten, rårörda hallon samt smörkräm och var dekorerad med chokladganache och små påskägg. Mamma konstaterade att det var den godaste tårtan hon någonsin ätit. 
På kvällskvisten agerade Bill och jag taxichaufför åt ungen och därefter passade vi på att åka förbi påskbrasan. Vi hann också i sista minuten ta del av en fin solnedgång. <3 Avslutningsvis mötte jag upp Malin och Alexia på Jungman där vi catchade upp och hade det himla trevligt.
Mitt älskade hjärta. Att fira påsk med honom och familjen i Kristinestad är ljuvligt! 

LÅNGFREDAG

Vi vaknade upp till solsken och direkt efter frukosten gick vi ut och satte oss på terrassen. Stundvis var det verkligen varmt och skönt, men sen dök tyvärr sjödimman upp. Då bestämde vi oss för att ta en promenad runt den gulliga trähusstaden istället. 
Vi gick ner till strandpromenaden..
.. Och beundrade allt påskpynt runt om i staden. Jag älskar att Kristinestad alltid satsar på att pynta staden så fint vid en högtid. :-) 
Påvägen hem hittade jag även några påskhäxor! Skämt åsido. Men jag kan verkligen inte sluta skratta åt denna bild, de ser alla så roliga ut. 
Ingen påsk utan påskliljor. Hur kan man alltid bli så glad av blommor? På eftermiddagen bakade och fixade jag ihop en tårta inför morgondagen. 
Dessa bilder bjuder vi på, hehe. På kvällskvisten var det bastudags. SÅ himla skönt! Ungen och jag gick all in och gjorde ansiktsmasker åt oss efteråt.
Vi avrundade kvällen med en himmelskt god ostbricka och vin framför Let's Dance. Vi testade några nya ostar och det blev verkligen succé! En långfredag som var en perfekt start på påskhelgen. 

APRILBARN

Femte april betyder bara en sak, att tjejen här ovanför ytterligare blir ett jordsnurr äldre!! Tjugotre år - H U R R A för mig. Jag har valt att fira lugnt i år och njuter bara av en dag med min älskling. Har önskat mig indiskt till middag och ikväll vankas det myskväll. Sen blir mitt hjärta alldeles varmt av alla födelsedagshälsningar, samtal och fina ord. Att så många tänker på mig gör faktiskt min dag. <3

HOMEMADE AFTERNOON TEA

Innan jag bombar er med massa påskbilder ska vi återvända till Åland en sväng. Mitt i den lilla bloggpausen lämnade detta inlägg tyvärr nämligen på hälft. Iallafall. Min fina svärmor fyllde år, och i present bjöd Bill och jag på en hemlagad afternoon tea. Vi komponerade ihop menyn omsorgsfullt och fixade därefter prick hela förmiddagen, men det var bara mysigt att pyssla på tillsammans i köket. <3 Resultatet blev en glad Tove och nedanstående meny:
 
• Laxsnittar med pepparrotsost
• Kex med brieost, päron och hallon
• Sandwich med kalkon, ost och gurka
• Sandwich med tomat, mozzarella och basilika
• Morotsscones med ost och apelsinmarmelad
• Fruktfat med kiwi och melon
• Cupcakes med citrusfrosting
• Mockarutor
• Dadelkokosbollar
• Svart te och mynta med honung
 

EFTER ETT HÄRLIGT PÅSKFIRANDE

Hej gullisar! Som ni märkte tog jag en paus från både dator och blogg under påskledigheten, men jag antar att ni också gjorde det. Tänker att man ju hade inbokat massa andra roligheter istället. :-) Jag hade en fantastisk påsk iallafall! Här ovan bjuder jag på några sneak peeks, men jag knäppte så mycket bilder under påskdagarna att jag vill visa och berätta mer senare. Igårkväll steg jag in hemma i lägenheten igen och hade med mig universums bästa grej - min sambo. Han ska nämligen spendera en hel vecka här med mig och jag är så himla lycklig. Jag har till och med skrivit en middagsmeny för hela veckan så att jag får mina favoriträtter serverade av min favoritmästerkock, haha. Tänkte faktiskt fälla en glädjetår när jag kom hem vrålhungrig från praktiken idag och han stod och kockade i köket. Nämen, jag är verkligen så tacksam för att vi får denna vecka tillsammans. <3 Pusshej!

RSS 2.0