HEJDÅ, UNIVERSUMS BÄSTA KANIN

Några favoriter genom åren. Finaste Grålle! 
 
Tårarna rinner ner för kinderna när jag skriver det här. På senaste tiden har vår lilla Grålle inte mått bra alls, och vi insåg att vi i det här fallet inte kunde vara egoistiska och låta honom lida (hur mycket vi än ville ha kvar honom ♥). Han skulle få ett bättre liv i himlen om han somnade in. Och nu är han borta. Vi hann aldrig till veterinären, utan pappa kom hem och hittade honom sovandes i ett hörn - och han skulle aldrig vakna upp mer. Allas Favoritgrålle. Lyxgrålle som bara ätit jordgubbar och choklad, typ. Mysgrålle som haft en egen fåtölj i vardagsrummet. Tokgrålle som trodde han var en hund. Bortskämda Grålle som fick det bästa tänkbara hela tiden. Livsnjutargrålle, som tyckte om sol och värme lika mycket som vi. Tama Grålle som fick skutta lös både inomhus och utomhus. Sötgrålle som charmade alla. Det kommer att kännas så förskräckligt tomt att komma hemhem nästa gång. Grålle var den bästa kaninen någon kunde önska sig. Vila i frid, älskade älskade Grålle. ♥ 

FRÅN FEMTIO NYANSER AV BLÅTT TILL BARA GRÅTT

Kroatien på förmiddagen.
Finland på eftermiddagen. 
 
Hej där! :-) Alltså oj hörni, vilka kontraster här i livet. Jag är hemkommen från alldeles underbara Kroatien och möttes av det gråa Finland igen. Det var klarblå himmel hela vägen från Kroatien, men när vi körde över Finlands gränser kom ett molntäcke emot. Så jäkla typiskt. Men vet ni? ÅÅH, vi hade verkligen universums bästa och härligaste resa! Kroatien är verkligen så så himla vackert och det var så himla skönt att få vara i värmen igen. Vi njöt och levde life varje sekund, verkligen. Jag har sisådär tusenfemhundra bilder att gå igenom före ni får en himla bildbomb och dessutom fick jag en hemskt ledsam nyhet under resan, så det vill jag skriva om först. Återigen, livets kontraster. Puss på er!

MOT VARMARE BREDDGRADER

Cypern 2014.
 
En regnig dag i början på juli bokade vi en solsemester och nu är det ä.n.t.l.i.g.e.n. dags för att byta ut detta ruskiga väder till sisådär trettioplus och sol. Vi ska åka till vackra Kroatien! Sol, bad, (båt)utflykter, öar, vattenfall, god mat, vin och världens bästa Sandra. Så pepp så att jag spricker! Det kommer att bli underbart och jag ska njuta till hundra procent.

AND WE'RE DONE!

Ikväll checkade vi av sista träningspasset med Hugo. Och där hade plötsligt åtta veckor gått! Åtta veckor med tuffa, roliga, krävande, tunga, härliga träningar. Sedan har det verkligen varit himla roligt att träna med mamsen samt att vara hennes PT - som hon kallar det. Att se mina och hennes framsteg och förbättringar har verkligen motiverat mig. Nu är jag sugen på mer träning i höst! 

OM SISTA LEDIGA DAGEN

Tisdag och jag var ledig. Dessutom var det här min sista lediga dag hemhemma i Kristinestad, men jag kan tycka att jag fångade den riktigt finfint. Vaknade pigg redan nollåtta tjugo (vad hände där?!), men jag myste i sängen framför Netflix en bra stund efter det. Därefter åkte jag och handlade och innan förmiddagen var slut hann jag ännu pricka av en träning på sportplan. På dagen bakade jag kaka som jag skulle ta med till jobbet, hängde med Björn i några timmar, hämtade ut mitt nya pass samt gjorde middag tills familjen kom hem. På kvällen hjälpte jag ungen med matteläxan, plockade bär med mamsen och tränade pass nummer två (eftersom jag hade varit sjuk fick jag ta igen lite). Sedan åkte vi ännu och inhandlade allt behövligt för att jag ska klara mig i Helsingfors i höst, hehe. Avslutningvis såg vi på sista Allsång på Skansen. Sådär. En himla aktiv dag! 

SÖNDAGSSYSSLOR

Godkväll finisar! :-) Idag har jag börjat fixa samt packa ner mina kläder och saker igen, och det börjar så småningom vara klart. Sommaren här i Pampas börjar lida mot sitt slut. Imorgon inleder jag sista jobbveckan, på fredag tar jag mitt pick och pack för att åka ner tillbaka till Helsingfors och sedan är det äntligen dags för en efterlängtad resa före skolan börjar igen. Ungefär så. Efter fyra sjuka dagar kände jag mig förövrigt tillräckligt frisk idag för att köra ett träningspass också, men usch så tungt det var. Annars har jag bara sett på Netflix i sängen medan regnet har öst ner utanför. Pusshej.

ÅLAND THROWBACK

Med endast dessa snapshots (tog verkligen förskräckligt lite bilder..) och inte desto mera text tänker jag faktiskt summera resan till paradisön den här gången. Tack & förlåt.

KRÄFTOR ÄR LIFE

Att jag är galet förtjust i kräftor har väl nog inte undgått någon. Jag kan nog äta hur många som helst, alltså! Och då är det väl ingenting märkvärdigt med att jag har firat tre kräftskivor inom en vecka? Hehe. Vi ville nämligen äta kräftor med familjen också, så igår fixade vi ihop en minikräftis på villan tillsammans med hela familjen. Det var såå gott som vanligt, och till efterrätt hade mamsen dessutom bakat universums godaste halloncheesecake. Himla mätta avslutade vi sedan kräftskivan med både frågesport och allsång.

SHOPPINGDAG & FÖRKYLNING

Imorse styrde jag och ungen iväg mot Björneborg eftersom vi hade bokat in en shoppingdag tillsammans. Jag var i huvudsak på jakt efter nya bikinin, men fyndade faktiskt en hel del annat också. Himla nöjd! Väl hemma igen bäddade jag ner mig i soffan, och här ska jag nog stanna resten av kvällen. Har känt mig lite krasslig de senaste dagarna och nu har det tyvärr blivit mycket värre. En myskväll låter ändå helt okej, med tanke på det ruskiga vädret utanför! 

DEN ÅRLIGA KRÄFTSKIVAN

Kräftskiva nummer två blev den traditionsenliga kräftskivan med mina fina pinglor på Sandras villa. Kräftorna, dekorationerna, maten, vinet, flickorna - allt var perfekt! 

VÄLKOMNAR NÅGRA LEDIGA DAGAR

Hej bildbrist!
 
Och hej på er, förstås. :-) Jag har igen checkat av sex jobbdagar på raken och nu väntar hela tre dagar ledigt! Det har verkligent varit segt att åka till jobbet den senaste veckan efter att jag blev bortskämd med en veckas semester, så några lediga dagar ska bli så skönt nu. 

ÅRETS FÖRSTA KRÄFTSKIVA

Den bästa tiden på sensommaren slash hösten är här: kräftsäsongen! I fredags vankades den första kräftskivan för i år och det blev en himla himla trevlig kväll. Har nog inte skrattat så mycket på länge och kräftorna är ju verkligen SÅ GODA. Dessutom kändes det så finfint att vi hann med en till träff med det här gänget i sommar!

ETT LIVSTECKEN

Men hej där! Jag kom hem från Åland i onsdags och jag är nog mest tom. Vardagen kom emot direkt och jag har bara jobbat samt tränat. Typ så. Har inget speciellt på hjärtat och därför har det också ekat tomt här. Insåg just vilken kontrast det här inlägget är mot det förra, men så är livet ibland. Upp och ner. Hoppas ni mår bra iallafall! PUSS.

RSS 2.0