BÅTTUR

En solig och ledig söndag. Efter att ha solat prick hela dagen avslutade vi med att åka ut på en härlig båttur. Att åka båt kan ju vara sommarens absolut bästa. Och denhär dagen var himla bäst den med. Sommar. ♥

SOMMARKVÄLLAR PÅ VILLAN

Att en solig sommarkväll få åka ner till villan och bara njuta.. Just dehär kvällarna är verkligen underbara! Balsam för själen

MIDSOMMARDAGEN

 
På midsommardagen vaknade vi upp på villan och gick ut för att sitta och njuta i solen några timmar medan vi åt frukter och hemmagjord nutellaglass till frukost. Bästa! Därefter åkte jag iväg till Björn och efter några timmar började gänget trilla in på förfest. Sedan drog vi vidare till fagerö där resten av kvällen och natten spenderades. Dessa bilder här ovan är de enda bloggbara bilderna jag har att bjuda på eftersom att jag var himla oaktiv med kameran på förfesten och när vi åkte därifrån glömdes den hemma, vilket dessutom tydligen inte var det enda som lämnades hemma denhär midsommardagen.. :-D Villt och himla roligt, hehe! 

SHE WOULD RATHER WEAR FLOWERS IN HER HAIR, THAN DIAMONDS AROUND HER NECK


MIDSOMMARAFTON

Årets midsommarafton firades i Nämpnäs, närmare bestämt i "Latklobbin" på Julias & Jimmys villa. Och alltså, oj så himla toppen det blev! 
Mina universums bästa. ♥♥ Allt ska ju förevigas förstås, så vi började med gruppbilder på the squad aka bitchförbundet, hehe. 
Sedan övergick det tydligen i en hel massa selfies. 
Och här är resultatet som jag hittade på min telefon av det.
Sedan ville Sandra och jag ta lite mera bilder med våra kransar. :-)
Och en (eller var det tusen?) selfie på det, såklart!
Finsk sommar alltså.. När vi äntligen var färdiga med fotograferandet för en stund var det dags för midsommarmiddag. Men vet ni vad som händer prick före vi ska duka fram maten på terrassen? Jo, det börjar ösa ner.
Vi fick flytta in istället, men lika gott var det ändå. Det serverades allt från vitlöksbröd, jordgubbs- och fetasallad och laxrullader till grillad majs, bacon, svamp, halloumi och kyckling/biff och nypotatis. Alltså dog matdöden. Dessutom hade Julia fixat en supergod bål! 
(För) mätta och belåtna. 
Därefter var det dags för kubbturnering och en femkamp som tillslut tyvärr lämnade på hälft. 
Tror det blev en liten (dricka)paus i spelandet. 
Filip, Jannica och jag gjorde ett försök i att ta en fin bild tillsammans, dock gick det ju inte så bra.. :-)
Jonas ville också vara med. Notera mina fina skor och Jonas myggskydd, haha!
Himlen och solnedgången var ju verkligen så så vacker! Kunde inte sluta knäppa bilder. 
Mera pausande. 
Plötsligt satt vi i en båt och åkte ut och rodde en sväng. 
Avslutningsvis badade vi bastu i flera timmar och tog himla många dopp i havet tills långt in på natten. 
Vi sov över på villan och runt nollfyra trettio tog vi farväl av dagen. Vilken alldeles underbar midsommarafton! 

VÄLKOMMEN, MIDSOMMAR 2015!

Efter elva jobbpass på raken, varav de tre sista bestående av kaos och tusen midsommarhandlare, känns det så himla bra att nu få ta midsommarledigt i tre hela dagar. SKÅL OCH GLAD MIDSOMMAR, FINISAR! :-)

EN LITEN CATCH UP

För att jag saknar min bränna och behöver göra en throwback till Spanien.
 
Hej finisar! Alltså dethär bloggandet går ju inte så bra för mig nuförtiden, men jag har faktiskt varken tid eller något att skriva om. Mina dagar går i princip bara i jobbets tecken och det känns som om jag inte hinner med något annat. Bara jag får någon ledig stund ska jag verkligen börja ta itu med bilderna från Spanien! Iallafall. Förutom jobb har jag ändå hunnit iväg på en shoppingtur med ungen, besökt kära storasyster i Vasa, hängt på villan, varit på examenskalas och agerat chaffis åt alkoholpåverkade gullisar. Men det var väl det. Vi hörs när vi hörs. PUSSHEJ. 

LONG TIME NO SEE, OLLIS

Efter att ha slöat bort typ hela lördagen bestämde vi oss plötsligt för att åka iväg till Vasa, närmare bestämt Ollis. Och alltså ååh, så roligt det var att efter ett år få dansa på Ollis dansgolv igen!

SANDRA 20 ÅR

Världens bästa Sandra fyllde 20 år, hipp hipp hurra! Så som ni förstår blev det alltså tårtkalas hos henne, och ååh så god (och fin!) tårta hon bjöd på. Dog nog tårtdöden.

OST- OCH VINKVÄLL

Såhär bra var min fredagskväll tillsammans med Elin och Johanna! Vi dukade fram ostbricka och delade några flaskor vin medan vi satt och förbättrade världen med vårt babbel tills långt in på natten. Så himla fina pinglor. ♥♥

SOL, FOTOGRAFERING, JOBB & VIN

Förra veckan. Jag tog vara på varenda solstråle jag kunde. Vi fotograferade konfirmationsfoton med ungen. Jag njöt av mina sista lediga dagar. Vi busade med världens sötaste Grålle. Vi var ute på en härlig cykeltur. Jag började jobba igen. Och så drack vi vin hela helgen. 

VILLAHÄNG & FAGERÖ

Vi barn som är för stora för skolavslutningar nuförtiden ville ju fira iallafall, så vi samlades på Emmas villa för att fira in sommaren, typ. En selfie med fina värdinnan på det. :-)

Alltså så himla mycket kärlek på vädret denhär kvällen! Vi hängde på terassen och drack gott samt åt Emmas mumsiga hemgjorda pizza medan solen värmde så skönt. 
Vi hann med en liten photo shoot också! 
När solen gick ner och det blev kyligt igen, fick det bli filtmys.  <3
Därefter var det dags för efterrätt. Mums.
Några wc-selfies.
Och lite mera selfies. 
Sedan var det dags att traska vidare - och vi hamnade i fagerö.
Dessa två glada bilder på mina två pinglor och mig är de enda jag har att bjuda på därifrån. 

KONFIRMATION

Söndagen den tjugofjärde maj vankades det konfirmation för ungen. När blev ungen såhär gammal och hur gick tiden såhär fort? Liten blir stor, alltså. Iallafall. Enda bilderna jag tänker bjuda på är dessa på mina fina systrar och min fina familj. ♥

SELFIES

Jag brukar aldrig ta foto med iphonen när jag har med någon annan kamera (vilket händer typ alltid), men efter denhär lördagskvällen var telefonen så himla full med fina och.. mindre fina bilder. Vi har tydligen haft himla roligt med selfiesticken. Det var inte många som var bloggbara, men jag lyckades iallafall plocka ut några som jag bjuder på här under. Enjoy:

FEST X FYRA

Elin hade fyllt år, Simon hade fyllt år, Johanna hade kommit hem från London och jag hade kommit hem från Sydney. Förra lördagen hade vi många orsaker till att fira, så Elin ställde till med ett riktigt hemmafest som på den gamla goda tiden, hehe. SÅ KUL. Kladdkaka, drinking games, otaligt många matcher beerpong, utmaningar och selfies med selfiesticken. Så himla bra kväll!

NÅGRA BILDGLIMTAR UR FÖRSTA VECKAN HEMMA

Inledde terassäsongen med Philip. Och Philips fotomin hade då iallafall inte förändrats något på ett år, haha.
Sa hejdå till mitt kråkbo aka aussiehår.
Underhöll mig och ungen med selfiesticken. Och förövrigt bara såg till så att hon förstod att hennes energiska (enligt henne störande) storasyster var hemma igen, hehe.
Följde spontant med som sällskap på en festkväll till Vasa. 
Ignorerade vädret och åt årets första glass på camping med Sandra då de hade säsongsöppning.
Spenderade en kväll med att ta selfies och prata i flera timmar med tre favoriter.
Hängde på Emmas villa med henne, Björn och Dada samt några koppar kaffe och te.
Bakade och dekorerade tårtor till ungens konfirmation.

BOOMERANGS

När jag flyttade hem hade jag såklart med mig boomerangs från Australien åt alla gullisar. Så när Björn, Jannica, Sandra och Elin kom på besök dagen jag kom hem började vi direkt öva på att kasta dem. Det var ju verkligen lättare sagt än gjort, men JISSES så kul alltså! Vi bestämde oss för att med lite träning är vi nog proffs efter sommaren.. ;-)

OM FLYGRESAN HEM

Bjuder på en liten smygtitt på hur det såg ut under mina tre flygresor påväg hem. Från Sydney till Singapore satt jag och en nyfunnen vinkompis och pimplade i oss vinflaska efter vinflaska medan vi babblade på i flera timmar samt blev bortskämda med allt från vitlöksbröd och glass till chokladmousse och lemondrink. Toppenbra! Angående vindrickandet, så var det bara ett försök i att få tiden att gå samtidigt som det var ett desperat försök i att inte somna på första flyget så att jag direkt skulle komma in i en annan dygnsrytm. Fungerade inte alls, kan jag ju konstatera. Väl i Singapore (som förövrigt ser himla häftigt ut uppifrån) var jag med om snabbaste mellanlandningen någonsin och jag gick i princip bara ut ur ett flygplan och in i ett annat. Under de kommande tolv timmarna mellan Singapore och Helsingfors bestod sisådär halva tiden av sömn och andra halvan av filmtittande. När jag varken kunde sova mer eller redan hade sett allt för många filmer, beundrade jag den fina himlen som var så härligt rosa-orange-gul-blå. Och så var jag i Finland. Sista flyget från Helsingfors till Vasa satt jag nog bara och räknade ner minuterna tills jag äntligen skulle slippa sitta i ett (propeller)flygplan. Jag vågar väl ändå påstå att det nog var rätt så lätta tjugofyra timmar uppe i luften denna gång.

HEJ HEJ, JÄTTEMYCKET HEJ

MEN ALLTSÅ HEJ DÄR! Ja, jag lever och nej, jag har inte slutat blogga. Orsaken till denna extremt ekande blogg är bara att jag knappt öppnat datorn sedan jag flyttade hem och därav har det inte heller blivit något bloggande. Tid? Motivation? Ork? Lust? Jag vet inte. Men nu tänker jag iallafall vara back on track! De senaste två veckorna har jag varit ledig och jag har bland annat haft reunion med himla massa fina gullisar, längtat tillbaka till Sydney så otroligt mycket, följt med på spontanfest till Vasa, frusit ihjäl på grund av vädret, varit på hemmafest, ätit första campingglassen, bakat kakor, firat lillasyster som blivit konfirmerad, festat till det skolavslutningen till ära och sist men inte minst tagit semester från semestern och dragit med mig Jannica till Spanien. Bara jag tar itu med alla bilder ska ni nog få höra mera om några av dessa bravader. Så, vi hörs helt enkelt! PUSS.

RSS 2.0