FEELISFREDAG, SKRATTLÖRDAG & CHILLSÖNDAG

I fredags började vi hos Anna och sedan tog jag två av mina favoritbrudar under armen och stack iväg till Ollis på UV-party. Kvällen blev allt annat än lugn och hade det bara varit kameran som var på vift skulle det ju varit bra, hehe.. Jag tror jag hoppar över detaljerna denna gång, men en riktigt himla galet kul kväll hade jag! ;-)
Sluta cheyer. Sov i Övermark fredagsnatten och när jag äntligen slapp upp ur sängen på lördagen åkte jag till Anna en stund för att sedan åka vidare hem. Gårdagen kan nog ha varit (eller nej, det VAR) värsta dagenefter-dagen ever. Runt 18-tiden klarade jag till slut av att ta tag i mig och mitt liv igen och då for jag så småningom iväg på världens godaste krapulamat med bästaste Jannica till Crazy Cat. Resten av kvällen spenderade vi i Jannicas bil, dels i Kstad och dels i Närpes. Körde till lite olika destinationer, chillade på K-hallins parkering och skrattade så tårarna rann och magen värkte. :-) Otroligt hur kul man kan ha med denna tjej! 
Söndag. Björn var här tills eftermiddagen någon gång och vi städade upp min bil efter fredagens bravader samt fixade musik till den. Sedan bara busade och pussades vi. :-) Har också städat mitt bombnedslag till rum och resten av kvällen tänker jag ta det så himla lungt. Jag menar, inga-läxor-dag i gymnasiet är sällsynt och ett hallelujamoment. 
 
Summa summarum: Vilken toppenhelg jag har haft - igen!
Och jag ber om ursäkt för alla iphone-bilder.

ÅBO, KATTANFEST, SHOPPING, BÄSTIS, MAT & SKRATT

Jennies bild. Anlände till Åbo sjutton tio och efter en sväng till affären blev jag bjuden på världens godaste paj (som jag skickat receptet på dagen före, hehe) och så avnjöt vi en flaska vin. Sedan dök Annica upp och vi började göra oss i ordning och förfestade lite. Sedan tog vi bussen till Kattanfesten.
Bilder beskriver mer än ord. Men det var alltså Kattanfest (gymnasiefest), och denna gång var det lågstadiedisco-tema. Vi klädde på oss kläder som vi hade i lågstadiet, lekte lekar, det spelades gamla godingar till musik, vi gjorde fake-tatueringar (vilket är förklaringen till er som sett mig denna vecka och undrat var sjutton det har gått snett, haha), jag träffade nytt folk och vi dansade dansade dansade tills svetten bara rann. En SÅÅ rolig kväll!! Sådär annars hade jag mycket fler bilder, men de var helt enkelt inte menade för allmänheten. ;-)
Nästa dag, när vi äntligen tagit oss upp, åt vi en dunderfrukost och sedan så småningom begav vi oss för att shoppa. Och oj så fina saker jag hittade!
Mot kvällen gick vi till Amarillo för att äta. Sedan när det var dags att gå hem var jag så himla mätt så att när vi kom hem slängde jag mig på golvet och låg i matkoma en bra stund. Värre än krapula, haha.. Resten av lördagskvällen hade vi så himla slö humor att vi fortsättningsvis låg på golvet och skrattade åt allt och inget. 
Söndag. Först var vi flitiga studeranden och sedan gick vi ut och lekte turister och träffade på två töntar (som ni ser på bilden ovan). Vi tog också en sista runda i några klädaffärer. 
Förrän det var dags för mig att åka hemåt igen gick vi och åt en himla god sallad. Sen var det bara att säga hejdå åt Åbo och krama om min Jennie. Tack för en toppenhelg! ♥

OM ALLT MÖJLIGT SMÅTT OCH GOTT

Från helgen. Haha..
 
Guten Abend! Nu tar jag mig äntligen tid till att skriva ner några rader åt er. Idag var en normi-onsdag som vanligt och den har bestått av skola, gymnastik, läxor, mera gymnastik och dans. Sådär annars då? Helgen i Åbo blev lika lyckad som vanligt och får jag lite tid över ska jag fixa ett inlägg om det imorgon. I skolan är det full rulle som vanligt och vi är nu mitt inne i sjätte och sista (!!) perioden för det här läsåret. Har också fått in härliga träningar denna vecka och jag ska verkligen försöka börja träna lika mycket som jag gjorde förr för jag mår ju så himla bra av det! Har tyvärr blivit lite lite av träningarna på sistone.. Sist men inte minst for jag till Övermark igår för att äntligen umgås med älskling, som jag heller inte hunnit träffa nästan alls på senaste tiden. Blev en så himla mysig och härlig kväll med min fina Björn! :-) Något mer hade jag inte på hjärtat nu, så vi hörs antagligen imorgon. PUSS.

PACKAR UPP OCH PACKAR NER

Hej alla finisar! Nu (eller närmare bestämt igår) har jag kommit hem från en såå minnesvärd och himla roliga resa. Tyskland levererade verkligen och jag saknar redan alla människor och allt kul vi hittade på! Ni ska nog få höra mera om resan och även se en hel del bilder, men det blir först om ett par dagar. Orsaken till det är att jag imorgon åker iväg ner till älskade Åbo och älskade Jennie och spenderar helgen där. :-) 
 
Igår när jag kom hem tog jag en snabb powernap och sedan for jag för att hålla mina jumppa- och danslektioner och sedan avslutade jag kvällen med gymnastikföreningens möte där vi bland annat planerade vårfesten. Idag blev det skolan först i vanlig ordning och när jag kom hem packade jag upp Tysklandsväskan och jobbar som bäst på att packa ner saker i Åboväskan. Det händer mycket kul just nu och jag hinner knappt vara hemma alls, men det känns så himla bra i allafall! Än en gång kan jag konstatera att det nog är så - Hemma bra, men borta bäst! 

TSCHÜSS FINNLAND UND HALLO DEUTSCHLAND!

Normi-slarv-stil under provveckan och webcamkvalité!
 
Goddag. :-) Har skrivit sista provet, varit ut på ärenden med mamma, ätit räksmörgåsar till lunch och nu ska jag motvilligt försöka börja packa. Förstår inte varför jag inte tycker om att packa och dessutom sparar det till sista minuten. I alla fall, imorgon på morgonen lyfter planet och jag borde vara hemma igen någongång på onsdag. Något mer hade jag inte på hjärtat just nu.. Auf wiedersehen! 

PROVVECKA, TYSKLAND OCH KÖRKORT

Hejsan! Har inte hänt så mycket speciellt de senaste dagarna eftersom vi är mitt inne i provveckan. Har nu skrivit tre prov och det sista jag har att skriva för denna period ska jag skriva imorgon. Provveckan skulle egentligen fortsätta ännu in på nästa vecka, men istället åker jag och ett gäng andra iväg till Tyskland! :-) Motivationen till läsning har varit på noll denna gång och jag har på känn att jag verkligen inte kommer vara nöjd när vi har provutgivning. Men det tar vi sedan när det är dags. Nu taggar jag bara inför resan! Och så höll jag ju på att glömma det viktigaste av allt: I TISDAGS FICK JAG KÖRKORT!!
 
Idag slutade jag lite över tio efter att jag skrivit prov och då så småningom körde jag till Övermark för att hälsa på och överraska min fina älskling. :-) När jag kom hem bytte pappa och jag till sommardäck på min bil, försökte jag läsa lite tills provet imorgon och sedan har jag agerat chaffis åt lillasyster och skjutsat henne fram och tillbaka på truppträningar. Måste bara säga att det känns så himla bra att sätta sig i bilen och få och framförallt kunna åka precis när och vart man vill! 

EN HIMLA HIMLA STOR BILDBOMB FRÅN HELGENS FESTER

Såhär fick jag äran att börja min adertonde födelsedag. Sång och champagne samt jordgubbar på sängen! och så hade gulliga mami skrivit en dikt åt mig. :-)
Fredagskvällen spenderades hemma hos mig med alla underbara människor. Var ju verkligen oaktiv med kameran, men de bilder jag har får tala för sig själva.
Hahahah..
Lördagskvällen kan ha varit roligaste kvällen på evigheter! Min partner in crime aka bästa Jannica och jag stack iväg till Vasa för utgång. Började i systers lägenhet och sedan drog vi vidare till Ollis där vi bland annat mötte upp Kevin. Awesome night helt enkelt, och vi ramlade inte in i lägenheten före långt in på morgonen.
Dagen efter. Trögaste (men också de mest taggade) människorna i världen var vi nog på söndagmorgon. 
Så småningom letade vi oss hemåt och väl hemma väntade kalas med släkten för min del. 
 
Det var alltså ett himla firande hela helgen, som sagt. Tack allihopa som firade med mig. ♥

EN MELLANRAPPORT OM LÄGET

Hallå där! Har ekat tomt här i några dagar märker jag. Men efter tre dagars awesome firande av min födelsedag i helgen är jag helt slut och trött och dessutom sätter provveckan igång sådär passligt imorgon. Så ekandet kommer antagligen fortsätta en tid ännu. Tänkte bara kika in och säga det och så får vi helt enkelt höras en annan gång. PUSS.

OM NIO PEPPSAKER SOM FÅR MIG ATT LE

  • Här om dagen fick jag veta det preliminära studentvitsordet i hälsokunskap, och jag kan inte vara mer än nöjd!
  • Idag var jag och skrev teoriprovet till körkortet och jag klarade det! En sån lättnad. 
  • På fredag är det min dag, för då fyller jag 18 hela år.
  • Att hela helgen kommer bli en enda stor fest.
  • Att jag om ungefär en vecka kan sätta mig i min egen bil och köra iväg vart jag än vill.
  • Om elva dagar lyfter planet igen och jag får besöka ett nytt land. Längtar såå.
  • Tredje helgen i april får jag tillbringa i Åbo tillsammans med finaste Jennie.
  • Att vi inlett en ny månad som betyder ett steg närmare vår och sommar.
  • Vädret. Älska älska älska sol, alltså.
April blir bra.
 

RESTEN AV PÅSKFIRANDET I LITE BILDER OCH LITE ORD

Fredagskvällen blev inte alls som jag tänkt så den behöver vi inte kommentera något extra. På lördagen drog jag, Björn och Kimmo in till rådhusparken och torget för att se på alla söta påskhäxor och -harar. Passade på att fika på vinkel också, mums! Gjorde även ett besök hos Henkke och satt och pratade med honom samt Kevin ute i solen i någon timme och sedan fixade jag middag. 
Mot kvällen drog jag iväg till Jennie för att vara lite knasig och tagga inför kvällens festligheter.
Destinationen blev lokalen i Tjöck. De här bilderna är ungefär de enda bilderna jag har från lördagkväll. Hann med mycket under kvällen, men ändå var jag hem i rätt så passlig tid för att orka upp nästa morgon.
 
Började min söndag med två timmar dansträningar. Fortsatte dagen med att städa min bil och mot kvällen dök älsklingen upp. Gjorde inte så mycket annat än att vara ut och köra en sväng och sedan äta räksmörgåsar tillsammans med hela familjen. 

Igår, måndag, spenderade jag mycket tid ute i det fina vädret och sedan förberedde jag mig mental för skolan igen. Så var det med det. Mina aningar om detta påsklov stämde rätt så bra, men vädret har varit underbart och all ledighet är bra ledighet, såå.. :-)

RSS 2.0