HÄLSNINGAR FRÅN SEMESTERBUBBLAN

En glad semesterfirare!
 
Hej på er gullisar. :-) Här ovan ser ni en fullvaccinerad semesterfirare och det känns verkligen så HIMLA bra!! I torsdags fick jag min andra dos av coronavaccinet och några timmar senare checkade jag även ut från jobbet. I fredags fick jag alltså semester och ååh, så skönt det är! Det är så himla skönt att ha semester och det är så himla skönt att vara fullvaccinerad. <3 Nu ska jag bara njuta av sommaren prick varje sekund! PUSS.

OM EN (JOBB)VECKA I JUNI

Jag tänkte att vi skulle ta en titt på vad jag gjorde andra veckan i juni. Sommarvädret var underbart och jag hann faktiskt med en himla massa roliga och somriga bravader även fast jag jobbade på dagarna, så häng med vetja! :-)
Veckan började med att Daniela och jag fortsatte vår junitradition och bestämde oss för att avnjuta denna veckas AW och middag på HEJMs terrass. Jag beställde in en piggelin-mocktail och smörstekt abborre. Sedan blev vi även pepp på efterrätt och då föll valet på en mörkchokladkaka med jordgubbar. Allting var verkligen himmelskt gott!
En dag efter jobbet mötte jag upp bästa Filip och så traskade vi igen iväg mot en ny AW. Denna gång slog vi oss ner på Faros terrass och beställde in varsitt glas bubbel. Vi hade därefter planerat att beställa middag via wolt, men eftersom leveransen tog längre tid än tänkt så hann vi faktiskt beställa in ytterligare varsitt glas bubbel innan det var dags att gå vidare, haha!
Och här har vi vår woltmiddag i form av sushi från K.achi! Vi promenerade över bron till Sandö för att äta middagen där på stranden. Himla gott och mysigt! När all sushi var slut avslutade vi kvällen med massa babbel och ett kvällsdopp.
En eftermiddag hade vi bokat in en kajaktur och simning tillsammans med Martha och det var verkligen himla härligt! Först paddlade vi sisådär två timmar och därefter hoppade vi i havet och simmade hur länge som helst. Martha är faktiskt höggravid nu och jag är verkligen så imponerad av att hon fortfarande är en sådan hurtigkurre. :-)
Jobbveckan avslutades med en personalkväll tillsammans med alla mina kollegor. Men innan personalkvällen började hann jag cykla iväg till Martha för att ta ett dopp. Martha bor verkligen så himla himla fint precis vid vattnet!!
Vi började personalkvällen med lite aktivitet och därmed var det först dags för minigolf. Det gick överraskande bra för allihopa i början, men ju längre vi spelade desto sämre gick det, haha. Oavsett, så var det roligt att spela ändå!
Slutligen förflyttade vi oss till Faros terrass för att äta middag och där hängde vi sedan resten av kvällen. Denna gång beställde jag in räksmörgås, plättar med glass och vittvin. Vi hade en himla trevlig kväll och jag är så glad över att få vara en del av detta gäng. <3  

ETT SOMMARVECKOSLUT PÅ VILLAN

 
Nu tänkte jag bjuda på fotografier från det första sommarveckoslutet på mitt happy place! På fredagen när jag fick checka ut från en svettig dag på jobbet körde jag genast ner till villan. Väl framme sprang jag raka vägen till havet och hoppade i. Därmed tog jag sommarens första dopp och det var verkligen efterlängtat! <3 Sedan gick veckoslutet ut på att njuta av SUP-turer, måla det nya huset, äta grillat till middag, bada badtunna, ta ännu fler dopp i havet, äta jordgubbar och glass, yoga på bryggan samt beundra solnedgångarna. Det var verkligen ett alldeles ljuvligt sommarveckoslut och det bästa var att detta var sommarens allra första. <3

OM ETT POOLPARTY

Bus i poolen. <3
 
En dag efter jobbet bjöd Lykke in till poolparty på bakgården! Hon hade fått en ny pool och den skulle såklart testas av både busungen och moster. ;-) Vi rutschade, plaskade och busade prick hela eftermiddagen och kvällen. En liten paus från poolen var vi ändå tvungna att ta då det serverades hemlagade hamburgare till middag. :-) Som ni säkert förstår tackar jag nog ja nästa gång det vankas poolparty också!

EN SAKNAD VÄN & EN SANGRIAKANNA

En AW på Strampen!
 
Det känns verkligen som om de två första veckorna av juni bestod av sisådär tio procent jobb och nittio procent terrasshäng, haha! Iallafall. En onsdag efter jobbet möttes jag och Filip upp, för att sedan tillsammans traska vidare till Strampen på en AW. På grund av att jag har bott lite här och där de senaste åren har vi bara träffats cirka en gång per sommar, men nu när vi bor i samma stad kan vi ju träffas hur mycket som helst. :-) På Strampens terrass delade vi på en sangriakanna och babblade på i flera timmar. Terrasshäng, alltså. <3

RSS 2.0