FUCK BUTTERFLIES. I FEEL THE WHOLE ZOO WHEN I'M WITH YOU.

31 juli betyder bara en sak.
Idag har du och jag varit vi i ett helt år.
Och för varje dag som går blir jag bara lyckligare och lyckligare.
Du är det finaste jag vet, mitt hjärta.
Jag älskar dig så himla himla mycket!

BÖNAN NITTON ÅR

Förra lördagen vankades det alltså födelsedagsfirande eftersom bönan fyllde 19! Här leker hon med en av sina födelsedagspresenter, hehe. 
Mari, jag och bönan. (Och så var det ju meningen att fötterna inte skulle komma med på bild..)
Lite bus. Vi drack, skrattade, lekte lekar och spelade ölspel.
Mina två favorithjärtan. ♥
Bönan och Oliwia. Tog en hel del bilder, men de flesta var på mig och bönan (haha), så därför finns det knappt några bilder på alla människor som var med.
Dessa två känner jag tyvärr inte.. 
När vi kalasat färdigt blev vi skjussade in till torget och vi spenderade resten av kvällen i almatältet med himla mycket dans och trevligt folk. Det blev en härligt kul kväll!

VECKA TJUGONIO OCH TRETTIO

måndagen för cirka två veckor sedan tillbringade jag en heldag i Åbo med mamma, lillasyster och moster. Det blev ett sisådär fyratimmars besök på ikea och ett lika långt besök på Mylly. Det som jag verkligen behövde fick jag inte med mig hem, men däremot hittade jag mycket annat bra.. :-) Kom hem på sena kvällen och tidigt på tisdagmorgon blev jag upphämtad av bönan och så bar det iväg till Vasa. Bönan skulle samla några vuxenpoäng som t.ex. arbetsintervju och lägenhetsvisning och jag var bara med som moraliskt stöd. Hann även med lite shopping och så fick bönan mig att äta mitt livs första sushi!
onsdagskvällen vankades det tjejkväll igen. Denna gång hos Jennie och på menyn stod det tacos/tortilla samt kladdkaka med jordgubbar. När kvällen var slut hade vi avverkat många trevliga samtalsämnen och nostalgitrippar och mätt i magen var man då verkligen. (Stal den andra bilden av Jennie) När det blev torsdag hoppade jag i bilen och körde iväg till älskling för att bli övermarkbo i några dagar. :-) 
Fredag. På dagen tillredde vi hembakad pizza och bakade kladdkaka och mot kvällen kom folket över. När vi druckit och ätit cyklade vi in till byn eftersom "lavadansin" stod på schemat. Det blev femkamp, många sväng om på dansgolvet och roliga turer i både gungor och linbanan innan vi på natten cyklade hem tillbaka. Faktiskt riktigt finfin kväll! (ursäkta skitkvalitén på telefonbilderna)
lördagen var vi på övermarkdagen och då gick vi runt på marknaden en stund förrän Emma, Elin och jag for på fotbollsmatch där lagen var östrasidan mot västrasidan. Västrasidan, alltså älsklings lag, tog hem det! När allt var färdigt tog jag med mig älskling under armen och hade kstad i sikte. Det var dags för bönans födelsedagsfirande och utgång! Lägger upp bilder från det i ett annat inlägg. Söndagen blev en slödag och vi mådde som vi förtjänade. Och så var det slut på veckan.
 
Vecka trettio, alltså förra veckan, befann jag mig på Åland och rockoff. Allt jag säger om det nu är att jag hade en helt otroligt bra och rolig vecka! Ni får höra och se mera om Ålandsresan i ett annat eller några andra inlägg. 

LITE LIVSTECKEN

Hejsan på er. Tänkte att det var dags för att kika in och visa att jag lever. Jag ligger ungefär två veckor efter i uppdateringen och dessutom har dessa veckor innehållit sjukt himla roliga och bra äventyr! Därför känner jag att jag vill ha dem dokumenterade (om inte för att ni ska ha något att läsa, så för min egen skull), så bara jag har lite tid för att sätta mig ner och ta itu med bilder och text ska jag börja slänga upp inlägg här. Tills dess får ni ta och titta på den här glada tjejen här nedanför. :-) Pusshej.
 

DE E EN VANLIG DAG, DE E EN VANLIG DAG..

.. Nej de e ingen vanlig dag, för de e bönans födelsedag HURRA HURRA HURRA!! Grattis på födelsedagen världens bästa. ♥♥

MARKNADSHELGEN 2013

Fredag. Bönan kom över och vi satt och njöt på verandan i solen tillsammans med bra musik och våra partyglas. Någon timme före vi skulle vandra in till torget fick vi också sällskap av ett gäng pojkar. När Björn anlänt var det dags att gå och resten av kvällen och natten spenderades i almatältet. Det blev lite för mycket alkoholhaltiga drycker och lite för sent (med tanke på att jobbet väntade nästa morgon..), men fy tusan så roligt vi hade det!
Lördag. Efter lite jobb strövade vi omkring på marknaden i några timmar och träffade en hel del vänner och bekanta. När värmen blev lite för olidlig gick Björn, Mark och jag och satte oss på almaterassen vid havet och tog varsin kall happy joe. Mot kvällen samlades vi hela gänget hos mig igen och det blev bland annat himla många matcher i kubb. När vi alla mer eller mindre ägt ut varandra var det dags att ännu en gång leta sig iväg till almatältet för att spendera resten av kvällen och natten där. Så var ännu en himla rolig marknadshelg över, och den levererade som vanligt! 

HUMORGALA OCH ANDRA BESTYR

Här kommer några bilder från humorgalan som jag var och tittade på förra veckan. Den var verkligen riktigt bra och alla var så himla duktiga! 
Förra veckan hann jag också, förutom det jag redan har nämnt, med massa bravader med bönan. I onsdags var vi och tittade på en fotbollsmatch samt satt vid havet och filosoferade om livet. I torsdags efter jobbet blev det strandhäng. Och i fredags blev det kranstillverkning förrän marknadsfirandet satte igång. Bönan är allt bra hon! ♥ Torsdagkväll fick jag också besök av min fina prins. Sedan kom äntligen helgen, och de bilderna ska ni alldeles strax få. Pusshej!

TOMATKARNEVALEN 2013

Fredag. När allt var uppätet och uppdrucket på kalaset i fredags, så kom Totte och Jere efter mig och så bar det iväg till Närpes på tomatkarneval. Dessa två bilder är de enda jag tänker visa från fredagen, och med tanke på hur de här ser ut, är det väl förståeligt.. :-) Natten bestod iallafall av mycket dans, öltältet och fina människor!
Lördag. På dagen blev det fotbollsmatch och förrän vi började kvällen i ett soligt Näsby var Björn och jag på pizza till Casa. Efter det har jag bara några ord som beskriver kvällen. Varmt väder. Reunion med alla fina människor. Blommor. Öltältet. Dans. Trampolinhoppande. Turistbilder. Skratt. Fanbild. Spårat. Och mina livs första vårrullar, haha. 
 
Toppen tomatkarneval, helt enkelt!

ÄLSKADE MORMORS 80-ÅRS KALAS

Har en hel drös med bilder från fredagens kalas, men med tanke på att alla kanske inte vill vara med här så bjuder jag tyvärr bara på några stycken nu. Vi åt iallafall fyrarättersmiddag, hade ett partytält, sjöng allsång, lekte lekar och hade det riktigt prima. (Så kan ni ju ignorera att mina lockar i håret försvann så fort jag anlände till kalaset...)

TORSDAGENS TJEJMIDDAG & SOMMARKVÄLL

Hade alltså bokat in en tjejkväll hos Alexia med henne, Erica, Jennie och Malin i torsdags. Vi blev bjudna på trerättersmiddag och åt tills vi var himla mätta.
Tjejorna (och cesar). ♥ Som vanligt skulle jag ha gruppbild, så det blev fotografering som nästa program.
Så hann vi gosas med fåret Ferdinand. Världens gulligaste!
Sedan kom vi på att vi skulle ut på sjön, och så blev det.
Först var vi ut med kanoten..
.. Och sedan bytte vi till roddbåten, där jag visade mina skills. ;-)
Avrundade till sist kvällen med en omgång trivial pursuit.
 
Perfekt sommarkväll!

OM SENASTE OCH DEN KOMMANDE TIDEN

Hej där, och ursäkta! Bloggen har helt lämnat på sidan om på sistone och nu vet jag knappt var jag ska börja och vad jag ska skriva.. Förra veckan jobbade jag lite, hjälpte jag till att fixa och ställa till inför kalas, busade jag med mina underbart söta och charmiga kusinbarn, hade jag dejt med fina Jannica jag inte hade sett på länge och på torsdagen var vi bjudna till Alexia på tjejmiddag och det blev minsann en lyckad kväll! Under helgen blev det en hel massa firande. På fredagen fyllde världens bästa och älskade mormor 80 år, så då var det dags för ett hejdundrande kalas, hehe. :-) Efter kalaset åkte jag vidare till Närpes, där jag också spenderade resten av helgen eftersom det vankades tomatkarneval. Ni ska få bilder och höra mera om dessa äventyr, när tiden finns. Denna vecka jobbar jag måndag-lördag och ikväll ska jag på humorshow till Närpes. Sen i helgen är det äntligen dags för Kstads marknaden, vilken jag redan är riktigt pepp på! Dessutom har jag tagit upp mina gamla vanor och blivit en riktig bokmal, som knappt alls kan slita sig från alla spännande böcker, så dit går resten av mitt liv just nu, haha. Såå - jag återkommer! PUSS.

VILLALIV ÄR BALSAM FÖR SJÄLEN

Fredagmorgon vaknade jag upp till ett dunkande huvud, en smärtande hals och snuva. Woo-ho! Efter några liter te och lika mycket halstabletter bestämde jag mig för att checka ut helt och åka till villan för att spendera helgen där. Jag läste, tog det lungt, kurerade mig och spenderade många timmar på min nya favoritplats - glasverandan.
Som kvällsmat serverades himla goda räk- och fisksnittar som mamma gjorde. Mums!
Och som avslutning på fredagen hoppade vi i den härliga badtunnan - för mig ett hopp om att kanske koka bort dunderförkylningen, hehe. 
När vi beundrat solnedgången och svanfamiljen färdigt, tyckte jag att det verkligen var på tiden att krypa ner i våningssängen där ena sängen stått tom i en evighet. Tänk att det gått flera år sedan jag sov där sist! I alla fall ska det bli ändring på det nu och jag sov som en stock hela natten. :-)
Lördagen bestod ungefär av samma sysslor som fredagen. Till klockan 18:00 hade vi bjudit över mina gudföräldrar och det blev tortilla/taco-time. När även min fina prins anlände hoppade vi i badtunnan igen. Runt midnatt blev det kladdkaka med jordgubbbar och grädde och sedan blev det prat långt in på natten. Sedan på söndagen åstadkom jag inte mycket som är värt att nämnas, men det var också himla skönt. 
 
Jag kan bara konstatera att villaliv är nog
bland det bästa och mysigaste som finns! ♥

RSS 2.0