OM EN DAG PÅ GRENADA

Den här dagen kom vi fram till ön Grenada och så här såg det ut från båten när vi närmade oss ön. :-) 
När vi steg iland hamnade vi direkt mitt i huvudstaden Saint George's och prick hela staden var dekorerad med vimplar i Grenadas färger. Vi styrde genast stegen mot busstationen för att fånga en lokal buss.
Bussen var nog mera en partytaxi i karibisk stil (haha), men vi tog oss iallafall fram till vår destination. Denna beach bum skulle nämligen för omväxlings skull tillbringa tid uppe i bergen och i regnskogen! Först vankades det en svettig hike genom regnskogen och slutligen kom vi fram till..
.. Seven Sisters Falls, ett alldeles fantastiskt vattenfall. Vi kom så pass tidigt att vi dessutom hade lyxen att få ha vattenfallet för oss själva. <3 Under vår resa besökte vi också ett vattenfall på ön Dominica, men jag tappade olyckligtvis nog bort ett minneskort och därmed försvann tyvärr prick alla fotografier därifrån. :-(
Efter att jag hade knäppt sisådär femtioelva fotografier på vattenfallet tog vi såklart också ett dopp i det svalkande vattnet. När vi sedan skulle lämna vattenfallet bakom oss var det fullt av turister. 
Då vi hade checkat av en ännu svettigare hike tillbaka fångade vi återigen en lokal buss slash partytaxi som tog oss ner från bergen och tillbaka till staden igen. Landskapen var SÅ fina! Det var så lummigt och grönt överallt.
Efter vårt äventyr i regnskogen väntade några avslappnande timmar på den fina stranden Grand Anse beach. Vi fångade solstrålar, tog dopp i havet och promenerade längs med stranden.
Avslutningsvis hoppade vi i en taxibåt som tog oss tillbaka till hamnen och Sky. Det var en himla ljuvlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0