FRANCE IS ALWAYS A GOOD IDEA

Fotografier från Frankrike tjugohundrasju (!!). <3
 
Ingen är gladare än mig när det nu har blivit dags för ett nytt äventyr. <3 I skrivande stund sitter jag nämligen på ett flygplan till Frankrike! Som ni ser på fotografierna här ovan så har jag varit i Frankrike och Paris tidigare, för sisådär sjutton (!!) år sedan. Denna gång ska vi dock åka till Champagne för att jaa.. dricka champagne, hehe. :-) Vi ska besöka vingårdar och champagnehus, gå på champagneprovningar, roadtrip:a bland små byar i champagneregionen samt bara skåla i massa champagne. Avslutningsvis ska vi ändå såklart också tillbringa tid i ljuvliga Paris. Så i några dagar nu ska jag alltså marineras i champagne, njuta av sommarväder, äta magiskt god mat och fotografera franska miljöer. Ååh, det ska verkligen bli underbart! 

OM EN SOLIG FÖRSTA MAJ

Glassväder och glassgänget. <3
 
Första maj till ära invigde jag, mina systrar och mosters gullisar glassäsongen nere vid havet. Vi tog först en promenad längs med strandpromenaden och sedan avslutade vi med varsin glass! Till vår glädje blev vi bjudna på himla härligt vårväder och solens strålar värmde himla skönt. :-) Det verkar verkligen vara som att våren kom prick när vi firade in den under valborg, för sedan dess har vi fått njuta av solens strålar och himla många plusgrader prick varje dag. Äntligen! Även fast jag ju också älskar vintern så var nog denna vinter evighetslång, kanske den längsta vintern i hela mitt liv, haha. Så med andra ord var den nya årstiden mer än efterlängtad nu! <3 

GLADA VAPPEN

I tisdags vankades det valborg och därmed var det äntligen dags att fira in våren!! Det gjorde vi med fina vänner, sockriga munkar, bubbel, den obligatoriska vappenballongen, pizza, lekar och charader (haha), soligt väder, färggranna serpentiner, vappenfotografier och den självklara studentmössan. På fotografierna här ovan bjuder jag på fyra glada vappenfirare! Och nej, man blir aldrig för gammal för en vappenballong. :-) 

RSS 2.0