PROJEKT BERGSBESTIGNING

Det hade blivit dags för vår mest utmanande vandring! Vi begav oss till Pallas-Yllästunturi nationalpark och där skulle vi bestiga nationalparkens högst topp. Vandringen hette Taivaskeron Kierros och totalt var den sisådär åtta kilometer lång. 
Nästan genast efter att vi hade påbörjat vår vandring mötte vi på dessa trevliga typer. De var verkligen hur många renar som helst och jag ville såklart knäppa några fotografier på dem. Kan det förresten ens bli mera ruskaparadis än detta? Massa renar och färggranna berg!
Sedan var det dags att påbörja vandringen uppåt. Det var en krävande bergsbestigning, men både utsikten och ruskan kompenserade för det. :-) När vi väl kom upp till toppen möttes vi sedan av en överraskning! Det får ni dock se i nästa inlägg.
Här var vi påväg ner igen! Precis som den förra bergstoppen var även denna himla kal, men här hade vi kommit ner en bit redan och ruskan hade precis återvänt igen. Vi passade på att ta vår fikastund och beundra utsikten.
Som ni kan se på alla fotografier, var det nog här vi upplevde den bästa och mest magiska ruskan! Det var verkligen en ruskaexplosion både bland alla växter på marken och i alla träd. Avslutningsvis lade vi oss ner i ruskan och låg där och vilade benen medan vi fångade ruskaupplevelsen. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0