JULPYSSEL

I söndags hade jag julpysselverkstad här hemma och nu tänkte jag visa några fotografier från det. :-) Jag började med att göra olika pappersstjärnor. Jag gjorde stjärnor av tårtpapper, papperspåsar och paketpapper. Alla pappersstjärnor är verkligen enkla att göra så länge man har lite tålamod med vikandet, haha!
Och här har ni resultatet av pappersstjärnorna! Visst blev de vackra? Jag blev kanske lite väl ivrig och kanske gjorde lite väl många, men nu hänger de alla iallafall så fint runt om i lägenheten. 
Nästa projekt bestod av kranstillverkning. Det var dags att göra en julkrans till ytterdörren. Redan dagen före hade jag plockat granris i skogen, så nu var det bara att binda ihop julkransen. Själva kransen består bara av gransris, men sedan dekorerade jag med torkade apelsiner, kanelstänger, stjärnanis och ett rött band.
Och här har ni resultatet av julkransen! Jag blev verkligen himla nöjd med den. :-) Ända fram tills nu hade höstkransen fått hänga kvar på ytterdörren, så det var faktiskt dags för ett byte. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0