OM NÅGRA DAGAR PÅ ÅLAND

Hörni, jag är på Åland igen! Jag tog morgonbåten hit en dag i förra veckan, så jag har faktiskt hunnit vara här några dagar redan. :-) Det var iallafall en himla fin dag ute på havet, så jag kunde sitta och njuta ute på sun deck cirka hela resan!
När min älskling hade hämtat mig från båten åkte vi direkt till Gottby Sund för att tillbringa eftermiddagen där med att sola och simma. Även fast vädret har varit väldigt omväxlande den senaste tiden har vi faktiskt haft bra väder här på ön! 
En kväll var vi bortbjudna på middag och då fick vi äta trerätters middag i denna mysiga trädgård! Jag tycker verkligen att vimplar är en så enkel och fin dekoration, det blir lixom festligt direkt. :-)
Sedan har jag befunnit mig på staycation i skärgården!! <3 Vi checkade av öarna Kökar, Källskär och Sottunga. Vårt lilla äventyr ska jag såklart skriva mera om i kommande inlägg också. 
En mulen dag gick vi runt på loppis och fikade på Humlan café. Visst är det ett himla mysigt café!? Mina svärföräldrar ska också bygga ett växthus slash orangeri ute i trädgården och jag är så himla pepp på att få inreda det samt planera vilka växter som ska få bo där, hehe! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0