OM NYÅRSAFTON I LISSABON

Okej, detta inlägg blir väldigt malplacerat nu - men låt oss ta en titt på hur vi firade in det nya året i Lissabon, haha! :-) Denna bild knäppte jag från vår takterrass medan vi gjorde oss iordning inför firandet. 
Det var en riktigt fin solnedgång kvällen till ära! Vi knäppte några snabba fotografier på oss två uppe bland hustaken innan det var dags att åka vidare. 
Vi hade bokat bord på Lissabons bästa seafoodrestaurang, Marisqueira M. Där skålade vi i bubbel, avnjöt magiska skaldjursplatåer samt pratade om årtiondet som gått.
När vi skulle gå från restaurangen fick vi alla varsin liten servettknippe innehållande tolv stycken russin. Det är en portugisisk nyårstradition att vid tolvslaget äta upp ett russin i gången och samtidigt önska sig något. Tolv önskningar inför det kommande året. <3
Vi fortsatte vidare på en spontan vinprovning till vinbaren The Old Pharmacy och efter det åkte vi hem för att äta ostbricka och spela kort medan vi väntade in det nya året. Tolvslaget bestod av bubbel, fyrverkerier från vår takterrass, önskerussin och nyårspussar. Det blev verkligen ett fint nyårsfirande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0