OM EN UTFLYKT TILL RUNSALA

Vad är det bästa med att flytta till en ny stad? Alla nya ställen att upptäcka, förstås. :-) Och det var precis vad vi gjorde en lördag nu i september - åkte på utflykt till ön Runsala. Vi packade ner lite picknick och så körde vi iväg. Efter att först ha kört runt hela ön för att få en överblick, stannade vi till vid detta lugna paradis vid havet. Det var så soligt och härligt väder, kanske sensommarens sista varma dag.
Sedan fortsatte upptäcktsfärden! Vi stannade till vid ett nytt ställe och begav oss ut på en promenad. Vi gick förbi folktomma sandvägar, gamla trähus och hästhagar. På bilden här ovan traskade vi längs en så himla fin och lummig liten väg. 
Livet på landet. Det var så lantligt, idylliskt och mysigt!! 
När vi fortsatte vår promenad mötte vi på dessa sötnosar. De var himla nyfikna och kom snabbt fram till stängslet när vi stannade för att titta på dem. Bill matade dem med gräs och de åt nöjda upp allting. :-)
Vi tog en skön paus när vi kom fram till stranden! Där satte vi oss på klipporna för att äta vår picknick samt se på båtarna som körde förbi. Jag doppade också fötterna i vattnet, men blev inte sugen på att gå och simma, hehe. 
Jag älskar att inreda med vass (eller tuffsisar, som jag kallar dem, haha), så påvägen tillbaka passade jag på att plocka några vasstrån. Jag hade plockat hur mycket som helst redan på villan inför flytten, men jag kände att jag nog behövde liiite till. ;-) Det är verkligen mitt bästa och billigaste inredningstips - tuffsisar är snygga var man än placerar dem! 
Slutligen avslutade vi vår utflykt med att besöka den botaniska trädgården som finns på ön. Eftersom det var sent på säsongen hade många av blommorna utomhus tyvärr redan blommat ut, men det fanns en hel del växter att se på ändå! Och det var vår lilla utflykt. Ser verkligen framemot att göra fler!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0