BÅTTUR, PIZZA NIGHT, MINIGOLF, ÅSS-MIDDAG & FEST

På torsdagen kom ungen till Åland för att fira sista Rockoff-helgen och vi råkade vara ute på havet just när hon anlände, så jag knäppte några bilder och rapporterade åt mamsen att hon var på intågande. ;-) Skämt åsido. Vi åkte båt för att vi återigen var påväg ut till Kobba Klintar, den här gången för att simma, sola på klipporna och äta kobbamackor till lunch i cafét. Det är så lustigt, att varje gång vi åkte färjorna när jag var liten funderade jag på vem som faktiskt åkte "minibåtarna" bakom eller bredvid de stora båtarna, och under denna sommar var jag en av dem hur många gånger som helst. Iallafall, när vi var iland igen plockade vi upp ungen och åkte hem för att ha pizza night. Min svärfar serverade himla goda hemgjorda pizzor!
Följande dag hängde vi på Lilla Holmen hela dagen. Vi solade, simmade och åt glass. Haha, börjar det bli tjatigt? Jisses vad jag älskar det livet ändå. <3 På eftermiddagen hade vi bokat in äventyrsgolf tillsammans med ungen och mina svärföräldrar. Jag spelade riktigt bra fram tills det sista avgörande hålet (...), och det gjorde att jag slutligen förlorade iallafall. Typiskt. Men det var såklart roligt att spela ändå!
På kvällskvisten mötte vi upp resten av familjen som hade jobbat för fredagsmiddag på ÅSS. Jag valde - surprise surprise - musslor med pommes frites smaksatta med parmesan. Dessutom delade vi alla på en skål med rökta räkor. Det smakade lika gott som jag hade hoppats på, och speciellt räkorna var fantastiska! Efter middagen skiljdes vi alla åt och jag och Bill åkte vidare på förfest till Kevin. Vi spelade himla många matcher kubb och drack skumpa innan jag cyklade in till stan och mötte upp Malin vid Rockoff igen. Detta blev verkligen ett inlägg innehållande allt från himmel och jord, så här sätter jag punkt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0