OM BRUNCH, TÖLÖVIKEN & VINTERTRÄDGÅRDEN

Vilken underbar lördag jag har haft! Direkt efter att jag hade vaknat imorse knackade Melina på dörren. Vi hade bestämt oss för att börja dagen med att fixa ihop en brunch tillsammans. Brunchen blev himla vårig med dess härliga färger och vi satt och åt hur länge som helst.
Eftersom vädret fortfarande bjuder på sol (!!) begav vi oss därefter ut för att fånga solstrålarna. Förutom sol är det också sjuukt kallt ute, men det gör ingenting så länge solen lyser. De senaste dagarna har den till och med värmt kinderna lite. <3 Vi åkte iallafall till Tölö för att gå på isen över Tölöviken. Innan vi hade gått klart kändes det som att vi hade gått runt cirka hela Helsingfors och stegvisaren visade sisådär tolvtusen steg.
Vi hann också besöka Vinterträdgården. Först beundrade vi det vackra växthuset från utsidan. Kan inte förstå varför jag inte besökt det tidigare! När vi knäppte några bilder framför glasbyggnaden dök dessutom plötsligt ett brudfölje upp. Brudtärnorna hade kanske de finaste klänningarna någonsin - långa mörkgröna sammetsdrömmar! 
När vi sedan bestämde oss för att gå in och kika blev vi totalt överraskade av ett paradis av växter. Vi blev så himla kära i stället att vi bestämde oss för att återvända redan imorgon så att vi kan uppleva det ordentligt. Det var verkligen alldeles magiskt därinne! Vill visa er mera bilder sen. :-) Väl hemma igen kröp vi under filtar och hade seriemys. Tack fina Melina, för en tiopoängs dag! ♥

Kommentarer
Postat av: Josefin Nilsson

Wow vad fina bilder! :)

Svar: Tack så mycket!! :-)
aivilos.blogg.se

2018-02-25 @ 08:34:52
URL: http://josefinnnilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0