VALBORG & FÖRSTA MAJ

Vi tjuvstartade vappenfirandet redan på lördagen. Pojkarna ordnade en beerpong-turnering och hade fixat laguppställning, halarmärken och vinster. Jag och bästis Jens bestod av ett lag! Vi förlorade inte en enda match och tog sedan till och med hem hela vinsten. SÅÅ stolt över oss, haha! När turneringen var slut drack (läs: sprutade) vi skumppa och fortsatte med thaipong resten av kvällen. Toppen!
Valborg. Eftersom vädret inte var något att hurra för, bestämde vi oss för att ha picknick inomhus istället för i parken. Så vi började dagen med att införskaffa alla tillbehör och därefter dukade vi upp allt gott hos Jennie och bjöd över resten av gänget. Det fanns allt från frukt, munkar och bacon till popcorn, färskost och pirog. MUMS. 
Erika och jag ville posa lite i våra halare och serpentiner medan vi väntade på att alla var redo för att åka in till stan. 
Klockan aderton nollnoll var det mösspåläggning vid Havis Amanda. Även om det både regnade och haglade fram tills vi äntligen fick lägga på mössan, var feelisen på topp! Vi insåg också att Erika och jag såg likadana ut från topp till tå i vår vappenoutfit.. ;-)
Från Havis Amanda gick vi vidare till Senatstorget för att hänga där en stund, samt för att ha universums roligaste photoshoot vid domkyrkan. Jisses så vi skrattade när vi skulle ta alla bilder. När kameran var fylld åkte vi vidare till Jens och Arthur som hade sin traditionella vappenfest. Lägenheten var bokstavligen fylld från golv till tak, så någon gång under kvällen fortsatte festen även ut i korridoren. Helt galet. De flesta hoppade även över den planerade utgången och istället blev det hemmafest i all sin ära sent in på natten. Vi varvade häng i korridoren med att dansa loss på soffan och stolarna. Sjukt kul!
Första maj inledde vid med brunch. Det var SÅ gott att få sitta ute i solen (!!) för att äta allt gott som serverades. Efteråt njöt vi bara av de sista timmarna tillsammans med de andra. På eftermiddagen tog jag Jennie och Jens under armen och så återvände vi till Pampas.
 
TACK HELSINGFORS & TACK VAPPEN ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0