SOMMARENS BÄSTA KVÄLL

I torsdags samlades som sagt jag och bästisarna hos Sandra och vi började nästan direkt på med att fixa inför middagen. Tapas stod på menyn och vi bestämde att vi även skulle göra detta till en tradition. Iallafall. Vädret var p e r f e k t, så vi dukade fram alla fat med godsaker ute på terrassen. Åh, det var verkligen så gott!! 
Vi åt tills vi nästan sprack, skrattade massor, avverkade samtalsämnen om allt från bröllop och utbyte till ekonomi och våra första fageröminnen, lyssnade på musik samt njöt av solen och värmen. Efter middagen ville jag ju förstås knäppa några bilder på hela gänget, och även Moa-hunden fick vara med. Elin drog en halvdålig vits och lockade därmed fram skratten på bilderna, haha!
Kvällens aktivitet bestod av en pilkastningstävling. Vi bestämde oss för att tävlingen skulle gå ut på att först komma upp till 100 poäng, och den som förlorade var tvungen att fixa ihop efterrätten. Dock är Sandra och jag sådana tävlingsmänniskor att det inte bara gällde att inte förlora mellan oss, utan man ska ju såklart vinna prick hela tävlingen.. ;-)
Det slutade med att Jannica fick steka belgiska våfflor åt oss, och sedan toppade vi med nutella, glass och jordgubbar. MAGISKT. När det började närma sig midnatt avrundade vi världens bästa sommarkväll. Den får tio av tio solar. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0