OM EN VECKA PÅ ÅLAND

Så jag anlände till Åland tisdagsnatten och då kom min snälla svärfar och hämtade mig, så att jag kunde överraska min favoritperson medan han låg och sov (han trodde alltså att jag skulle komma först på torsdagen). Sov gjorde han ändå inte, min nattuggla, men överraskad och förvånad blev han verkligen. Och glad, vilket var huvudsaken förstås. <3 Till middag på onsdagen fixade vi ihop raclette, vilket verkligen har blivit ett måste när jag är på Åland. Vi har ätit det prick varje gång jag har hälsat på, haha! 
Vi började iallafall onsdagen med att plocka hallon och därefter fick jag äta färska hallon till frukost, mums! Eftersom det var sol bestämde vi oss sedan för att åka iväg för att sola och bada. Tyvärr räckte det inte länge förrän det blev mulet (typiskt..), så vi fick åka hem tillbaka. På kvällskvisten åkte vi dock tillbaka till samma ställe igen, vi tog en promenad med hunden Gin samt hade en spontan photoshoot. Mysigt. 
Se på dessa fina, alltså! Vilka gullisar. :-)
Torsdagen blev en äventyrsdag! Vi började med lite bergsbestigning (hehe) följt av en promenad vid ett naturskyddsområde. Vid vårt första äventyr fick vi klättra på stenar samt gå igenom en bergsklyfta före vi till slut nådde vårt mål och fick upptäcka stället. Väl uppe på toppen klättrade jag ännu upp i ett utsiktstorn, medan Gin och Bill snällt fick vänta nere på marken. 
Bill vet hur mycket jag tycker om kräftor, så på kvällen hade han bokat in en minikräftskiva tillsammans med familjen. Vi fixade ihop en västerbottenpaj som blev hur god som helst samt satte på oss kräfthattarna och sedan tävlade vi om vem som åt mest kräftor medan vi sjöng snapsvisor. En riktigt ljuvlig kväll ute på terrassen i solen! 
På fredagen visade sommarvädret sig från sin bästa sida! Först fångade vi solstrålarna hemma på terrassen, men lite senare åkte vi iväg för att sola på klipporna vid havet. Älskar solen!! När vi kom hem igen tog jag en härlig promenad bland denna idyll här ovanför. På kvällskvisten blev det fix inför dagen därpå och slutligen hade vi en spontan thaimatsdejt.
På lördagen vankades det min fina svärmors stora 50-års fest. Det var bokstavligen program från morgon till kväll. Vi deltog i poolparty och självklart middagen samt kvällsfesten. För en gångs skull fick min kamera vila prick hela dagen och enda bilderna jag har är dessa två som vi tog före vi åkte iväg till minglet och middagen. MEN! Både jag och ni (mest jag kanske, haha) kan vara riktigt lugna, det fanns nämligen fotografer på plats, så bara jag får tag i de bilderna ska jag bjuda på dem och berätta mera! Söndagen igen var en riktigt slö dag. Vi åkte till stan för att äta pizza och sen låg vi i soffan resten av dagen, typ. Och på måndagen var jag tvungen att åka hem. 
 
Tack älskade Åland. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0