KROATIEN DAG 2

Återigen en tidig väckning, man kan ju inte sova bort semestern heller. Så här fint var Split i morgonljuset när vi hoppade på en båt och åkte ut från hamnen. 
Efter några andra stopp anlände vi till vår destination, ön Hvar. Vi letade snabbt upp vår nya lägenhet och sedan var det dags för att upptäcka denna paradisö.
Vi hittade detta ljuvliga ställe och bestämde oss för att ta oss några dopp. Här på ön var havet och vattnet helt otroligt. SÅ klart och SÅ fint. 
Sedan fortsatte vi vår upptäcksfärd. Här ovan ser ni i kronologisk ordning ungefär allt längs med kusten från ena sidan av Hvar Town till den andra. Otroliga blåa nyanser av vattnet, lilla beachen, himla många båtar, hamnpromenaden och hamnen, fina byggnader, torget och gamla stan, härliga klippor och kaktusar. KÄR.
Till slut slog vi oss ner här på klipporna och denna utsikt hade vi resten av dagen. Det var så varmt och skönt att vi mest ville ligga i vattnet och svalka oss. :-) 
Innan vi gick ut för att äta middag denna kväll hann vi se och föreviga solnedgången från vår balkong. 
Vi traskade runt i hamnen, i gamla stan och på torget tills det blev mörkt och vi sökte upp ett middagsställe. Alltså ååh, så mysigt det var! 
Kvällens middag bestod av hemlagad pasta och vittvin. Himmelskt GOTT. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0