PAA-PAA-PAMPASVECKAN

Dag ett. Anlände till Vasa på onsdagkväll och ramlade direkt in hos Elin där förfesten redan var i full gång. Därifrån drog vi vidare till Leipis aka Leipätehdas för att inleda pampasveckan på riktigt. Efter mycket dansande slutade dock kvällen med att vi satt och sjöng karaoke i en soffa i flera timmar, haha. Fint så.  
Dag två. Vi började med en himla god brunch. Därefter traskade vi iväg till stan för att panta burkar samt handla för att sedan fixa ihop tacomiddag med brudarna. Mätta och belåtna åkte halarna på igen och så var det dags för sitz. Efter en rolig sitz bokstavligen sprang vi till Ollis för att slippa in och där dansade vi till stängningsdags. 
Dag tre. Vaknade upp till Pampas nationaldag! Firade med minttukaffe till frukost (hehe) och sen traskade vi till torget för att kolla på olympiaden med alla andra studerande. Och vilken f.e.e.l.i.s., alltså! Då det var över var vi i hemskt behov av lite rehab, så det blev en paus på soffan.. Tills pausen förvandlades till mellanfest. Denna dag åt vi iallafall middag på Amarillo och efter det ägde mellanfest nummer två rum förrän vi sedan köade in till Rewell Center i flera timmar. Där bjöd ingen mindre än Markoolio på en riktig show! Efteråt när de flesta fortsatte vidare, entrade vi dansgolvet och dansade loss - bokstavligen. SÅ KUL. 
Dag fyra. Sista dagen att kämpa på, haha, så vi åkte iväg till sillizen. Efter att återigen ha köat en lång stund, fick KAJ och brunchen oss att bli riktigt pepp igen. Toppensilliz! Fortsatte med mellanfest/förfest med boysen och sedan var det dags att börja köa till Ollis. När vi äntligen slapp in var feelisen på topp resten av kvällen och natten.  Avslutningsvis mumsade vi oss allt för många vårrullar. Och det var den pampasveckan! 

DRÖÖMIN!

Kommentarer
Postat av: EllanBellan

ojdå, det visst varmt på olliväsch på torsdagskvällen om man kollar på EllanBellans frisyr...

Svar: Hördu, måst väl medge att inga av dihe bilderna från pampasveckan e riktigt smickrande.. Vi sir nu all lik ut ;-)
aivilos.blogg.se

2016-04-17 @ 20:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0