EN FREDAG PÅ ÅLAND

Fredagen började vi med frukostbuffé och sedan gick vi till hamnen för att hyra cyklar. Därifrån cyklade vi vidare till Gröna Udden där de andra redan låg och solade. Vädret bjöd äntligen på sommarväder så det blev en hel dag på stranden (!!). Vi solade, busade, spelade volleyboll, drack vin, gjorde konster, simmade och tog såå många bilder (att jag bjuder på resten i ett annat inlägg). Så himla skönt, härligt och roligt!
Efter en lång dag på stranden begav vi oss upp för att fixa oss inför middagen, men först blev vi avbrutna av ett poolparty som var i full gång. :-D ÄÄH VAD KUL!
Då stod det middag tillsammans med hela stora gänget på Äventyrsgolfen på schemat. Middagen blev sedan till många många timmar - ja, vi stannade väl där ungefär hela kvällen. 
Världens godaste. Lax, skagenröra och smörslungade nypotatis. Alltså dog matdöden. 
Orsaken till varför vi stannade där så himla länge var för att ett grymt bra band började spela, och vi fick sådan feelis att vi gled in på dansgolvet och bokstavligen ägde det. En sådan f.e.e.l.i.s. alltså! Bästa bästa bästa. 
En bild med Solveig som spelade dragspel skulle vi också ha. 
Lite dricka och andningspauser behövdes verkligen mitt i allt dansande (främst för att bandet själv också tog paus, haha).
När vi shakeat färdigt förflyttade vi oss till Arken där vi sjöng allsång kanske alldeles för högt. 
Resten av kvällen drack vi sangria och dansade loss ännu mera på dansgolvet. Det är ju bara så himla kul att dansa!
Vi träffade gulliga Fredrika från succémorgon! 
Och här var det dags att hämta Drakens kebab och cykla hemåt.. ;-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0