CAMPING LIFE

Så vi hade alltså bestämt oss för att campa de dagar vi befann oss i Jervis Bay, så nu tänkte jag att vi tar en titt på hur campinglivet såg ut för oss. Häng med vetja!

Efter ett par stopp under vår roadtrip kom vi äntligen fram och då sökte vi direkt upp vårt campingområde, som förövrigt hette Cave Beach Camping Ground. När vi letat upp en lämplig plats satte vi igång med att sätta upp tältet, vilket förvånansvärt nog förlöpte utan desto större problem, haha. 
Och såhär fint (och himla stort) blev det till slut! :-)
Det bästa av allt var ju att vi på campingområdet hade massa kängurur som fritt skuttade runt, och kom till och med fram och hälsade på oss. Gullisar.
På lördagskvällen lekte vi barbequemästare igen och fixade ihop en god middag bestående av kyckling, halloumi, majs, vitlöksbröd och zucchini. Sen tyckte girlsen att det var dags för mig att smaka på deras tyska delikatessdryck radler, så då blandade vi öl och lemonad och skålade i det också. Det var inte alls gott, hehe. 
Här är vi redo att gå och sova efter en lång dag. Vi var så trötta att vi allihopa nog somnade före midnatt. Och att sova i tält då? Bara så mysigt.
På söndagsmorgonen hade vi väckning nollsex nollnoll, för vi skulle nämligen gå ner till beachen för att se på soluppgången. När vi kikade ut genom tältet, var dessa filurer redan utanför och väntade på oss. 
Efter frukosten, som bestod av en mumsig fruktsallad och åts ute vid ett träbord i naturen, började vi så småningom ta ner tältet igen och när vi var färdiga packade vi in allt i bilen tillbaka och lämnade campingområdet för denhär gången.  
 
Att campa var ju hur roligt och mysigt som helst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0