NORRVALLA FITNESS EVENT

Lördagens bravader bestod alltså av en himla lyckad och rolig träningsdag slash systerdag! :-) Hade väckning nollsex femton och plockade upp syster Tilla före det bar iväg till Norrvalla.
Under dagen fick vi delta i många olika pass, så vi testade både på nya träningsformer samt gamla godingar. Bland annat sh'bam, bodycombat och smart-träning hann vi med!
Det fanns möjlighet att även gå på olika föreläsningar, så vi valde att gå på två av dem. Först ut var Mårten Nyléns himla inspirerande och toppenföreläsning med hans kloka ord och citat. Den mannen är så tusans cool alltså, haha! Och för er som inte vet är han alltså PT och fungerar bland annat som tränare i programmet biggest loser sverige. Den andra föreläsningen vi lyssnade på hölls av systrarna Back och de pratade om sitt stora intresse bikinifitness. Därefter höll de också en demoträning där de lärde oss sina bästa styrkeövningar. Super!
På bilderna ovan leker vi lite coola efter ett sjukt tungt (men grymt bra!) pass som Mårten himself höll för oss. Sådär passligt röd, slut och svettig var man ju också, hehe..
Sedan var det dags att åka hemåt med sjuka ben, trötta ögon och ett stort leende på läpparna. Efter 15 timmar igång var jag äntligen hemma. TACK NORRVALLA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0