BILDBOMB: NÄR TYSKARNA VAR OCH HÄLSADE PÅ

TORSDAG:
Det blev en Vasadag med middag, shopping och chill på en brygga vid hoviska. Medan resten av gänget sov i bussen på vägen hem spårade det en aning för Elin och mig..
 
FREDAG:
Rundtur i lilla Kstad och texmex på Crazy Cat. Kvällen spenderade vi hos Cajsa, där vi bland annat lärde tyskarna att spela kubb. De vann, haha!
 
LÖRDAG:
Efter att Tim fått åka båt, fiska och åka mustang på dagen begav vi oss till en villan som vi hade hyrt med resten av gänget. Chill vid vattnet, båtturer, cupcakes, volleyboll, ÖL, grillning, fiske, fotografering, solnedgång, bastubadande och simning. Det blev en lite för spårad bastukväll (därav inga bloggbara bilder), men tyskarna fick iallafall en riktig dos av villaliv. :-) Härligt!
 
SÖNDAG:
Mötte upp gänget i Kaskö och så tog vi båten över till Sälgrund. Perfekt väder, bus på klipporna och picknick. När vi kom iland blev det en kort guidning i Kaskö och sedan stod det städning av villan på schemat.
 
MÅNDAG:
Skoldagen gick åt till projektarbete. Efter skolan hängde vi hos Elin några timmar förrän vi anlände till Lind's kök för att äta middag. Innan vi avrundade sista kvällen spelade vi de sista kubbmatcherna.
 
TISDAG:
Så var dagen kommen när de skulle åka hem. :-( Vinkade och kramade av allihopa och sedan försvann de in i bussen. 
 
VILKA TOPPENDAGAR! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0