UNDERBARA THAILAND 2013, DEL TVÅ

En palmbild måste ju finnas med. Vart man än vänder huvudet så finns ju en palm där, hehe. Och dessa fina rosa blommor som växer överallt.
Mera blommor. Alltså.. Varför kan det inte finnas så här fina blommor här också?!
Dessa blomkransar/-amuletter bringar lycka, tror de. De hänger ungefär överallt. I träd, i bilar, i affärer, i restauranger, på hotellen, jaa ni fattar.
Ett stycke lillasyster och jag. De tycker hemskt mycket om julbelysning året om där. Finns typ också överallt, lixom. På andra bilden shoppar jag Singha (thailändskt öl) i högsta hugg.
Sånahär filurer har man som husdjur. Här ska man inte ha skräck för ödlor vet ni. Tycker nästan de är riktigt söta ju. :-)
Thaifood. <124567893 
Världens bästa elektriker måste det lätt finnas i Thailand. Jag menar, kolla bara på det här lixom - inte alls mycket elkablar! ;-)
Gillar hur de har barerna bara längs med gatan, haha. Sådär smått random och bra bara. Och observera julbelysningen förstås!
Frukt, frukt och frukt. Så himla gott. Åtminstone minibananerna som inte är större än en tumme typ.
"Ongin", aka lillasyster, blev tonåring (hjälp!!) medan vi var där och det skulle förstås firas!
Och firandet fortsatte med lite glass.
Nyblivna trettonåringen och jag. Det är så underbart när det är så varmt på kvällen/natten också att man får något slags värmeslag om man ens tänker tanken på att klä på sig lite mera kläder. 
En kväll var vi på jakt efter en staty som mamma pratat om att hon ska ha hem varje gång vi varit till Thailand nu. Till sist hittade vi en och hemkommen är hon. För er som vill veta, så heter hon Pim. :-)
Fick även naglarna fixade i något skede. Tyvärr syns det inte så bra på bilden, men det är franskmanikyr med rosa blommor, gröna blad och glitter. Hon var så duktig hon som gjorde dem!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0