SUN-LAHTI 2013

Första helgen av sommarlovet befann jag mig alltså i Lahtis på gymnastikfesten Sun-Lahti. Nu kommer äntligen bilder därifrån och jag tog mig även friheten och stal 3 stycken bilder av Jennie för att få hela helgen komplett.
Vi for på fredagmorgon och efter fem timmar i buss anlände vi sedan till ett mycket regnigt Sun-Lahti, hemskt ironiskt. Fixade med deltagarpass och gjorde oss hemmastadda på skolan där vi skulle sova. Mot kvällen gick vi ett gäng ut och åt förrän vi fick ta del av en dansgala. Efter det sprang vi runt i centrum, undan allt regn och universums värsta åskväder.
Lördagen bjöd på mycket bättre väder. Började morgonen med dansträningar och sedan gick vi runt i centrum och shoppade lite. Kände oss som regnbågar med alla de färger vi hade på oss, hehe. Väl tillbaka på skolan fixade vi oss färdigt till kvällsgalan som vi skulle medverka i, eftersom resten av dagen hade ett tight schema.
Klockan 15:00 befann vi oss i Isku Arena för att ta del av VM i truppgymnastik. Och det var minsann en häftig upplevelse! Helt sjukt bra gymnaster och otroligt fina program, alltså. Dessutom kom Finland på andra plats med bara 0,05 poäng från guld.
Som nästa på schemat stod cocktail-party med FSG. Så vi stressade iväg dit, minglade, slängde i oss ett champagneglas, några snittar samt en efterrätt och satte oss sedan i en taxi som tog oss tillbaka till Isku Arena.
Nu var det dags för uppträdande. Vår galagrupp uppträdde med programmet "Indien kallar" och detta program har alltså blivit uttaget till den här galan. Det var himla roligt att dansa och en ära att få uppträda på samma matta som VM-deltagarna och -vinnarna uppträtt på. Feelis!
Här är hela glada gänget! (Jennies bilder)
Kvällen och natten avslutades på Amarillo med goda drickar och en hel del skratt. (Jennies bild)
Söndagen var rätt så lugn och vi strövade runt i centrum och fikade.
Sista programpunkten under gymnastikfesten var massprogrammen på stadion. Det var också en otroligt häftig upplevelse. Så himla många gymnaster och coola effeketer!
När massprogrammen var slut satte vi oss i bussen och framför oss hade vi en fem timmars bussresa hem tillbaka. Helgen var verkligen lyckad och dessa gymnastikfester är alltid så roliga! Tack Lahtis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0