ÅLAND, ROCKOFF 2013 (DEL 3)

LÖRDAG:
Lördag och vår sista hela dag på Åland. Vädret levererade och vi fick bo på stranden hela dagen som vanligt. Denna dag hängde kameran med och himla mycket strandbilder blev det (där Kit var fotograf för det mesta).
Pojkarna spelade volleyboll.
Flickorna bättrade på brännan.
Alexandra lekte klätterapa.
Däremellan tog vi en hel del dopp i vattnet och så hann vi ha en springtävling där bildbevisen är lite för förbjudna för en blogg, haha.
Och förstås skulle vi ta massa hoppbilder, den ena mindre lyckad än den andra.. ;-) Även här har jag många bildbevis, men det är nog bäst att jag håller dem för mig själv. 
Sötis. <12345
På eftermiddagen cyklade/vandrade vi till pub niska för att äta mat.
Vi gick förbi hamnen och tittade på alla båtar.
Hungriga gänget som väntar på mat..
.. i form av pizza. Då vi ätit for vi till campingen för att göra oss i ordning för sista kvällen.
Det blev många timmar inne på festivalområdet. Första artisten som uppträdde var Petra Marklund.
En riktig ögonblicksbild, haha.
Artist nummer två för kvällen var De Vet Du. Det blev en himla fest.
Medan vi väntade på tredje artisten för kvällen och sista för hela rockoff satt vi vid området och lyssnade på husbandet. 
Och så var det dags för Alina Devecerski. Om De Vet Du var festen så var nog dethär den perfekta efterfesten! Det var verkligen feelis, alltså. Som slut på hela festivalen fick vi som avslutning ta del av ett flera minuters fyrverkeri på himlen. Awesome!
När festivalområdet stängde sprang vi iväg till arken för att inte komma sist i den långa kön och när vi äntligen slapp in så dansade vi oss svettiga på dansgolvet hela kvällen och natten lång. 
 
SÖNDAG:
På söndagen var det dags att städa stugan, checka ut och bege sig mot hamnen. Där åt vi Drakens kebab och sedan var det bara att stiga ombord på Grace. Lite båt och lite bil, så var vi hemma någongång runt halv tolv. Och så var denhär resan slut.
 
Summasummarum hade jag en helt underbart awesome, rolig och lyckad resa som jag lever himla länge på. Tack för denhär gången Åland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0