FASCINERANDE LANDSKAP

Nu tänkte jag bjuda på lite häftiga landskap som vi fick uppleva under vår roadtrip mot Döda Havet. Det blev en dagsutflykt som varade prick hela dagen och vi körde längs med hela Döda Havet från norr till söder. Här på bilderna ovan ser ni också vår roadtrip-kompis, lilla mini cooper, haha. :-) Jag var verkligen fascinerad över hur häftiga landskap vi fick uppleva, de kändes nästan overkliga. Det var verkligen som att köra igenom en öken med massa höga berg och där fanns knappt någon växtlighet alls.
Så här såg det ut när vi körde längs med Döda Havet. På ena sidan av vägen var det höga karga berg, medan det på andra sidan fanns stup rakt ner i Döda Havet. Här ovan hade vi stannat till vid en liten parkeringsplats för att knäppa några fotografier. På bilderna ser det inte alls så högt ut, men det var riktigt läskigt att titta ner över kanten! På andra sidan av Döda Havet kunde man också skymta lite av Jordanien, men just denna dag var det ganska disigt längre ut på vattnet.
Slutligen tänkte jag avsluta med dessa två bilder. Jag blir alldeles förundrad över att det finns så många häftiga och ovanliga landskap på vår jord. Och det känns så himla bra att jag faktiskt har möjlighet att få uppleva dem. Det är ju förstås omöjligt att fånga hela omgivningen och landskapen som helhet på ett fotografi, men resten stannar helt enkelt i minnet. SÅ, nu ska jag sluta tjata.. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0