EN MIX AV FOTOGRAFIER FRÅN ISRAEL

Jag bjuder verkligen på ett himla bildregn från Israel nu, men jag har fortfarande massor kvar att visa och därför tänkte jag bjuda på lite blandade bilder i detta inlägg.  Här ovan ser ni Israels flagga, och i bakgrunden syns en del av Jaffa.
Jag som posar vid Tel Avivs strandpromenad som går längs med prick hela staden. Jag älskade verkligen atmosfären i Tel Aviv, och speciellt i området runtom strandpromenaden. Här var vi påväg på middag. :-)
Två bilder från när vi traskade runt och upptäckte Tel Aviv. Jag skulle nog säga att de olika stadsdelarna skiljde sig ganska mycket från varandra.
Ytterligare några bilder på skyskraporna och havet. Dessa bilder är från vår allra första kväll i staden.  
Jag och min fina man efter att vi en kväll hade sett på solnedgången. <3 
Två vykort från Jerusalem. På bilderna kan ni bland annat se Klippdomen samt en del av Klagomuren. I just dessa områden var det väldigt stor militärbevakning, vilket ni kan se i nedredelen av bilderna.
Några strandbilder från en annan vinkel. Nu kanske ni förstår vad jag menar med att stranden var en "city beach". Stranden låg ju faktiskt precis intill en stor väg och alla skyskrapor.
Mysiga, mysiga Jaffa. Och en rätt så hungrig pojkvän, haha! :-)
En kvällsoutfit på stranden! Varje kväll, antingen före eller efter middagen, tillbringade vi tid på stranden eller vid strandpromenaden. Det var mysigt att se solen gå ner i havet eller att bara sitta och spana på alla människor. 
En av solnedgångarna. Denna fick vi faktiskt sitta och njuta av medan vi åt middag. Kan man ha en bättre middagsutsikt?
Här står jag framför Uppståndelsekyrkan aka Den heliga gravens kyrka i Jerusalem. Kyrkan ligger på Golgata och inne i kyrkan finns Jesus grav. 
Vi besökte också Carmel Market i Tel Aviv. Här fanns allt från frukter och kryddor till smycken och kläder. Vi köpte bland annat med oss oliver och MAGISKT goda dadlar. De var de godaste dadlarna jag någonsin har ätit och jag ville aldrig att de skulle ta slut, hehe. 
Så tänkte jag avsluta inlägget med att vara tillbaka i m y s i g a Jaffa. Vi tillbringade en eftermiddag här med att bara gå runt och upptäcka gamla stan. Jag minns att det var så himla varmt denna eftermiddag och att svetten bara rann nerför ryggen, haha! 

Kommentarer
Postat av: Maria

Vilken härlig blogg du har 😍

Svar: Men tack så mycket! Vad glad jag blir. :-)
aivilos.blogg.se

2019-11-28 @ 14:25:27
URL: http://miasdays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0